Υποτιτλισμοί των καλύτερων βίντεο του Youtube

 

 

Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια

          βίντεο

Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια (1/3)

1:06:44
σύνδεσμος για το βίντεο στο Odysee

Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια (2/3)

1:06:13
σύνδεσμος για το βίντεο στο Odysee

Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια (3/3)

46:43
σύνδεσμος για το βίντεο στο Odysee

Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια (1,2,3)

3:00:00


 

Περιγραφή του βίντεο

         Το βίντεο αυτό, κεντρικό σε μια σειρά από εκατό περίπου βίντεο που υποτίτλισα στο θέμα των παιδικών εμβολίων, παρουσιάζει επιστημονικές έρευνες και γιατρούς που μιλούν για τις σοβαρότατες βλάβες που τα παιδικά εμβόλια προκαλούν στην υγεία, ιστορικά στοιχεία που δείχνουν πως δεν ήταν τα εμβόλια που εξάλειψαν τα λοιμώδη, ακροάσεις στο Αμερικανικό Κογκρέσο για τις βλάβες από τα παιδικά εμβόλια, πληροφορίες για δικαστικές αποζημιώσεις σε οικογένειες που βλάφτηκαν, κατακεραυνωμένους γονείς να διηγούνται πώς η ζωή των παιδιών τους και των ίδιων καταστράφηκε από τα εμβόλια, βιντεοσκόπηση των σπασμών που παθαίνουν τα παιδιά ακριβώς μετά τον εμβολιασμό ενώ καταστρέφονται νευρολογικά, ντοκιμαντέρ για τις απάτες του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), στου οποίου τις έρευνες και την επιχειρηματολογία στηρίζεται (εκτός βέβαια από την ίδια του την Παγκόσμια Πτέρυγα) το Εθνικό Ινστιτούτο Ιατρικής (ΗΠΑ), το Διεθνές Ρόταρυ, η UNICEF, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, δηλαδή οι διάφοροι προωθητές των εμβολίων –που δεν κάνουν οι ίδιοι έρευνες στα εμβόλια παρά μόνο τα προωθούν παγκοσμίως– και τελικά τα Υπουργεία Υγείας των εθνικών χωρών συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας στο παρόν παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

         Κεντρικός άξονας του βίντεο είναι απάτη που αποκάλυψε ανώτερος ερευνητής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), κλάδου του Υπουργείου Υγείας: ότι αυτός μαζί με άλλους υψηλά ισταμένους του Οργανισμού, με εντολή που ερχόταν από την διεύθυνση του Οργανισμού, χάλκευσαν πειραματικά δεδομένα σε σημαντική μελέτη που προβλήθηκε ως τελεσίδικη απόδειξη ότι το εμβόλιο MMR δεν προκαλεί αυτισμό, και για την οποία στη συνέχεια βραβεύτηκαν από το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, είχαν βρει πως το MMR όντως προκαλεί αυτισμό, και, για να το αποκρύψουν, άλλαξαν καθώς και κατέστρεψαν τα δεδομένα. Ο εν λόγω επιστήμονας, ονόματι Δρ Γουίλιαμ Τόμσον, παρέδωσε στο Κογκρέσο 10.000 εσωτερικά έγγραφα του CDC που τεκμηρίωναν τον ισχυρισμό ότι το CDC λειτουργεί ως ένας απατηλός οργανισμός. [Ο Ben Swann, γνωστός δημοσιογράφος που ερεύνησε την υπόθεση, λέει ότι πηγές από το γραφείο του Γερουσιαστή τον πληροφόρησαν ότι 100.000 έγραφα έχουν παραδοθεί (επίσης εδώ, χρόνος 12:14), πάντως από την ιστοσελίδα του εμείς μπορούμε να κατεβάσουμε στο κομπιούτερ μας και να διαβάσουμε "μόνο" τα 10.000 από αυτά. (Τα κατέβασα ως συμπιεσμένο αρχείο με μέγεθος 182 ΜΒ)]
         Τα μέινστριμ μίντια σχεδόν εξ ολοκλήρου αποσιώπησαν την ιστορία, μα μια ομάδα γιατρών, γονιών και δημοσιογράφων αφιερωμένων στην Αλήθεια γύρισαν ντοκιμαντέρ για την υπόθεση. Το ντοκιμαντέρ έγινε αρχικά δεκτό για προβολή στο διάσημο κινηματογραφικό διαγωνισμό του Ρόμπερτ Ντενίρο, το Φεστιβάλ Τριμπέκα, μα στη συνέχεια, λόγω πιέσεων, λογοκρίθηκε και απαγορεύτηκε. Τότε, το 2016, η ομάδα πήρε το φιλμ και έκανε περιοδείες στην Αμερική, σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες (όπως Ιταλία) και στην Αυστραλία, κάνοντας δημόσιες προβολές σε εκατοντάδες πόλεις, όπου ακολουθούσε συζήτηση με τους γονείς που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τις αίθουσες, γονείς τραυματισμένων από εμβόλια παιδιών. Έτσι, παρά την πολεμική από τα μίντια και το ιατρικό κατεστημένο (και το απίστευτο διαδικτυακό βρισίδι και μίσος που εκφραζόταν εναντίον τους), τελικά η υπόθεση έγινε γνωστή σε ένα ευρύ κοινό, καθώς και συζητήθηκε στο Κογκρέσο και στα κοινωνικά μίντια.
         Το ντοκιμαντέρ, διάσημο πλέον, λέγεται Vaxxed (Εμβολιασμένοι) και αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα του.
         Η συνέχεια του ντοκιμαντέρ, το Vaxxed 2, άρχισε επίσης να προβάλλεται το 2019 και δείχνει αποσπάσματα από τις εξιστορήσεις γονιών, όπως περιγράφεται στο ακόλουθο κομμάτι που μεταφράζω από την επίσημη ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ:

         << Από την αρχική προβολή του ντοκιμαντέρ στο θέατρο Angelika στο Μανχάταν, γονείς άρχισαν να πλησιάζουν την παραγωγό, την Πόλυ Τόμυ (Polly Tommey), η ιστορία και ο γιος τής οποίας εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ, για να μοιραστούν τη δική τους ιστορία τραυματισμού. Γονείς που χαρακτηρίστηκαν τρελοί από το γιατρό τους αφότου είδαν τις αντιδράσεις του παιδιού τους στα εμβόλια, γονείς στους οποίους ειπώθηκε από τους γιατρούς τους ότι το παιδί τους είναι ο ένας στο εκατομμύριο που θυσιάζεται για να σωθεί η κοινωνία, γονείς που αισθάνονταν μόνοι τους, λογοκριμένοι, τρομοκρατημένοι και παγιδευμένοι στη σιωπή, είχαν τώρα κάπου να πάνε και σε κάποιον να μιλήσουν. Αναγνωρίζοντας την ολοένα αυξανόμενη μάχη λογοκρισίας μπροστά σε ένα ήδη περιθωριοποιημένο μέρος της κοινωνίας, η Tommey έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και άρχισε να βιντεοσκοπεί αυτές τις ιστορίες.
         Από τον Απρίλιο του 2016, η Τόμυ ταξίδεψε στη χώρα, τεκμηριώνοντας χιλιάδες ιστορίες από γονείς με τραυματισμένα από εμβόλια παιδιά και από γιατρούς. Συχνά αποκαλούμενοι «αντιεμβολιαστές» (anti-vaxxers), προτιμούν τον όρο «πρώην εμβολιαστές» (ex-vaxxers), για να δείξουν ότι ήταν κάποτε υπέρ των εμβολιασμών, και εμβολίασαν τα παιδιά τους, μέχρι που έμαθαν, με τραγικό τρόπο, πως «η αναλογία κινδύνου-ωφέλειας» δεν ήταν αυτή που τους είχαν πει. Η περιοδεία με το λεωφορείο «Εμβολιασμένο Έθνος» (Vaxxed Nation) συγκέντρωσε τα ονόματα όλων εκείνων που, κατά τη διάρκεια της περιοδείας, μοιράστηκαν την ιστορία τους ή θέλησαν να σημειώσουν πάνω στο λεωφορείο το όνομα των τραυματισμένων αγαπημένων τους. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 7,000 ονόματα γραμμένα πάνω στο λεωφορείο.  >>


        
Στο επίσημο κανάλι του Youtube έχουν ανεβάσει τις πλήρεις βιντεοσκοπημένες αφηγήσεις 1248 γονιών. Οι αφηγήσεις είναι πολύ λεπτομερείς, καθώς διηγούνται την όλη ιστορία του τραυματισμού των παιδιών και το ιατρικό τους ιστορικό, την περιφρόνηση των παιδιάτρων προς τους γονείς και την αδιαφορία τους για τα παιδιά, τις προσπάθειες που οι γονείς έκαναν να θεραπεύσουν τα παιδιά (κάποιοι τα κατάφεραν) και συχνά βλέπουμε τους γονείς να κλαίνε.
        

         Ελληνικό άρθρο για το Vaxxed και τη λογοκρισία του στο φεστιβάλ κινηματογράφου Τριμπέκα:
         https://www.zougla.gr/lifestyle/article/robert-de-niro-to-ntokimanter-gia-ta-emvolia-ke-i-eksomologisi-gia-to-aftistiko-pedi-tou

         Υποτιτλισμένο βίντεο σχετικά με την σπουδαιότητα του Vaxxed:
         https://www.youtube.com/watch?v=slYWnZj9i9I
        
         Αγγλικό δημοσιογραφικό βιβλίο για τις αποκαλύψεις από τον Γουίλιαμ Τόμσον:
         https://www.amazon.com/Vaccine-Whistleblower-Exposing-Autism-Research-ebook/dp/B013V73MTE


                              
         Με τις πληροφορίες που δίνει, το παρόν βίντεο καταρρίπτει ενδελεχώς τις ακόλουθες θέσεις των προωθητών των εμβολίων:

                              Θέσεις των προωθητών των εμβολίων
         1) Οι ισχυρισμοί για τη βλαπτικότητα των εμβολίων στην υγεία των παιδιών δεν βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα. Είναι απάτες και «ράδιο αρβύλα» μιας αποπροσανατολισμένης διαδικτυακής κουλτούρας.
         2) Οι ισχυρισμοί για την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των εμβολίων βασίζονται σε ειλικρινή επιστημονικά δεδομένα. Οι φαρμακευτικές έχουν βέβαια το νόμιμο οικονομικό όφελος, μα δεν επηρεάζουν τα επιστημονικά συμπεράσματα, όπως ισχυρίζονται οι ευφάνταστοι συνομωσιολόγοι του διαδικτύου.
         3) Οι κολλητικές ασθένειες του παρελθόντος εξαλείφθηκαν από τα εμβόλια.
         4) Τα εμβόλια ενισχύουν το ανοσοποιητικό και προάγουν την υγεία. Αποτελούν ένα τεράστιο επίτευγμα και δώρο της αλλοπαθητικής ιατρικής στον παγκόσμιο πληθυσμό.


 

          Χιλιάδες ιατρικές έρευνες που καταρρίπτουν τον ισχυρισμό ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά», και αποδείξεις ότι προκαλούν στα παιδιά μας καταστροφικές και χρόνιες παθήσεις, μπορείτε να βρείτε εδώ:
        
http://www.chiropractic.org/wp-content/uploads/2018/12/1200-studies-The-Truth-Will-Prevail-3.pdf (στα αγγλικά)         
         ή εδώ (παρόμοιο υλικό στα ελληνικά):
         http://www.youtubetranslations.gr/external_links_on_vaccines.htm
        


         -----------------------------------

                                 Το Αντιεμβολιαστικό Κίνημα

         Μύθος: Το αντιεμβολιαστικό κίνημα αποτελείται από έναν απατεώνα γιατρό, τον Άντριου Γουέκφιλντ, και χιλιάδες αμόρφωτους κουτσομπόληδες που περνούν την ώρα τους στο διαδίκτυο προσβάλλοντας τη θεά Επιστήμη. Σε αυτούς αντιπαρατίθενται οι «επιστήμονες» και «ειδήμονες» παιδίατροι.
         Αλήθεια: Οι παιδίατροι δεν ξέρουν τίποτα για τα εμβόλια. Δεν γνωρίζουν καν τη σύνθεσή τους, η οποία δεν διδάσκεται στις ιατρικές σχολές. (Εγώ ο ίδιος έχω μιλήσει με ένα πνευμονολόγο γιατρό που εμβολιάζει τους πελάτες του, περιλαμβανομένης και της μητέρας μου, και νόμιζε πως τα εμβόλια περιέχουν μόνο το αντιγόνο του ιού. Με κοίταξε έκπληκτος όταν του αποκάλυψα πως περιέχουν πολλές άλλες ουσίες, για τις βλάβες που δημιουργούν οι οποίες υφίσταται εκτενής ιατρική βιβλιογραφία. Αν και είχε διδακτορικό στη φαρμακολογία, δεν το είχε ακούσει ποτέ, γιατί τα εμβόλια δεν διδάσκονται στις ιατρικές σχολές.) Στον παρακάτω σύνδεσμο 126 επιστημονικές οργανώσεις εναντίον των παιδικών εμβολίων από 30 χώρες (με απούσα την Ελλάδα, που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου) κατακεραυνώνουν την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για την μεροληπτική και κερδοσκοπική προπαγάνδιση των παιδικών εμβολίων, βασισμένη σε αξιοθρήνητες και κάλπικες «επιστημονικές» έρευνες (φτιαγμένες από τους ίδιους τους εμπόρους των εμβολίων), και την αδιαφορία της για το πλήθος των χρόνιων νόσων που τα εμβόλια προκαλούν στον παγκόσμιο πληθυσμό, μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που τώρα ένα στα δύο αμερικανόπουλα να πάσχει από χρόνια νόσο, και ένα στα 36 να έχει (σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες λόγω εμβολίων) μπει στο φάσμα του αυτισμού. Και στην Ελλάδα επίσης ανεβαίνει κατακόρυφα ο αυτισμός και συναφείς νευρολογικές αναπηρίες και θα προσέξατε παντού «Κέντρα Ειδικής Μάθησης» ή «Κέντρα Μάθησης για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες» για τα δηλητηριασμένα στον εγκέφαλο από αμερικανικά εμβόλια ελληνόπουλα - μια πολύ λυπηρή εικόνα για όποιον αντιλαμβάνεται την κατάσταση...
         Τίτλος: "Ανοιχτή Επιστολή από 126 Διεθνείς Οργανώσεις προς την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για την Ασφάλεια των Εμβολίων"
         (η επιστολή επίσης απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, του οποίου η διαπλοκή με τις φαρμακευτικές είναι κι αυτή γνωστή)
         αγγλικό πρωτότυπο:
         https://www.efvv.eu/open-letter-to-the-who-from-international-organisations/
         ελληνική μετάφραση:
         https://www.efvv.eu/wp-content/uploads/2018/09/Ανοιχτή-Επιστολή-από-Διεθνείς-Οργανισμούς-1.pdf

         Επίσης υποτίτλισα στην ακόλουθη διεύθυνση εκατό ομιλίες όπου γιατροί μιλούν ενάντια στα εμβόλια, ξεκαθαρίζουν πως τα εμβόλια δεν επέφεραν την υποχώρηση των κολλητικών ασθενειών (μια που βγήκαν στην αγορά όταν οι ασθένειες είχαν ήδη σχεδόν εξ ολοκλήρου υποχωρήσει λόγω αλλαγών στις δομές υγιεινής και άλλων παραγόντων) και φρικαρισμένοι γονείς διηγούνται την νοητική ή σωματική αναπηρία που προκλήθηκε στα παιδιά τους όταν τα εμβολίασαν, εξαπατημένοι από ψευδοεπιστημονικές οργανώσεις σαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, που είναι απλοί προωθητές των προϊόντων και συμφερόντων των φαρμακευτικών επί ενός ανύποπτου και εύκολα χειραγωγούμενου κοινού.
         http://www.youtubetranslations.gr/#!video_cat/57/Παιδικά εμβόλια

        

.


 

 

----------------------
---------------------------------