Υποτιτλισμοί των καλύτερων βίντεο του Youtube

 

 

Επιστημονικές πληροφορίες για τους τραυματισμούς
από τα παιδικά εμβόλια


         


 

         Με την πλύση εγκεφάλου που γίνεται τώρα παγκοσμίως για τον κορονοϊό, η οποία σίγουρα θα οδηγήσει σε συστάσεις για βλαβερούς εμβολιασμούς ή και στην προσπάθεια επιβολής τους, καθίσταται αναγκαίο να αποκτήσουμε βασικές γνώσεις σχετικά με την ψευδο-"επιστήμη" των εμβολιασμών, με βάση ιατρικά και δημοσιογραφικά στοιχεία.
         Έτσι, σήμερα, στις 26 Φεβρουαρίου 2020, αρχίζω την δημοσίευση εκατό βίντεο με τέτοιες πληροφορίες. Θα δημοσιεύω ένα ή δύο τη βδομάδα εδώ.
         Παράλληλα πιο κάτω σας δίνω μια ιδέα της βαθιάς πληροφόρησης που παρέχει το διαδίκτυο στο θέμα των εμβολίων. Παρέχω τίτλους, συνδέσμους και συνοπτικές περιγραφές ή αποσπάσματα που έχω μεταφράσει από τους πιο κάτω αναγραφόμενους ιστότοπους.Μια γεύση από το διαδικτυακό υλικό σχετικά με τις σωματικές και εγκεφαλικές βλάβες από τα εμβόλια


         Μελέτες που έχουν συγκρίνει εμβολιασμένα με ανεμβολίαστα παιδιά έχουν βρει πως τα ανεμβολίαστα παιδιά χαίρουν πολύ καλύτερης υγείας. (στα αγγλικά)
         https://childrenshealthdefense.org/wp-content/uploads/Vaxxed-Unvaxxed-Full-Presentation-Parts-I-VI.pdf 

------------------------

         Από μια σημαντική ιστοσελίδα που αναλύει για το κοινό επιστημονικές μελέτες που δείχνουν τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια στον παιδικό πληθυσμό, την vaccinepapers.org:

<<      Η Αναδυόμενη Επιστημονική Ιστορία του Τραυματισμού από Εμβόλια

        Τα τελευταία χρόνια έχουν προκύψει ισχυρά επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβόλια προκαλούν εγκεφαλική βλάβη όπως αυτισμό, επιληψία, σχιζοφρένεια, κατάθλιψη, διαταραχή υπερκινητικότητας με έλλειψη προσοχής (ΔΕΠΥ) και άλλες ψυχικές ασθένειες. Αυτά τα επιστημονικά στοιχεία έχουν σε μεγάλο βαθμό αγνοηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από τα ιατρικά ιδρύματα, τα οποία υποτίθεται ότι καθοδηγούνται από την επιστήμη.
        Το Vaccinepapers.org παρέχει αναλυτικές, επιστημονικά τεκμηριωμένες και αντικειμενικές πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για την τοξικότητα του αλουμινίου, που είναι ανοσοενισχυτικό στα εμβόλια, και για την εγκεφαλική βλάβη που προκαλείται από την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος. […] >>

        Η ιστοσελίδα απαντά σε μερικά κοινά ερωτήματα:

        << Γιατί να μην εμπιστεύομαι τις συμβουλές που δίνει η πλειονότητα των επαγγελματιών υγείας διεθνώς, όταν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό όσο η πρόληψη άκρως μεταδοτικών και πιθανώς θανατηφόρων ασθενειών;

        Δύο λόγοι:
        1) Επειδή η ιατρική επιστήμη είναι η πιο διεφθαρμένη των επιστημών. Είναι εξαιρετικά διεφθαρμένη. Οι μεγάλες φαρμακευτικές πληρώνουν για να συγγραφούν και να δημοσιευτούν ψεύτικες επιστημονικές μελέτες. Οι μεγάλες φαρμακευτικές χρηματοδοτούν τα ιατρικά επιστημονικά περιοδικά με αμοιβές για διαφήμιση και μαζική αγορά αντιτύπων. Οι μεγάλες φαρμακευτικές επηρεάζουν την έρευνα και το πρόγραμμα σπουδών στις ιατρικές σχολές. Οι μεγάλες φαρμακευτικές πληρώνουν τις ομιλίες και τη στέγαση γιατρών σε ιατρικά συνέδρια. Οι μεγάλες φαρμακευτικές χρηματοδοτούν τις περισσότερες ιατρικές έρευνες. Κι έτσι, εκείνοι που πουλούν τις θεραπείες είναι εκείνοι που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στην κατεύθυνση που παίρνει η ιατρική: ποιες ιδέες λαμβάνουν αποδοχή και υποστήριξη και ποιες παραμελούνται ή απορρίπτονται. Και οτιδήποτε που δεν δημιουργεί χρήματα για αυτούς (δηλ. που δεν μετατρέπεται σε πατέντα) παραμελείται ή καταδικάζεται.
        2) Η ιατρική "είναι τυφλή" όταν πρόκειται για ιατρογενείς ασθένειες και βλάβες. Είναι ψυχολογικά αγχωτικό για τους γιατρούς να αντικρίζουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχουν οι ίδιοι προκαλέσει μεγάλη βλάβη στους ασθενείς. Είναι δύσκολο για την ορθόδοξη ιατρική να εξετάσει αντικειμενικά τις αποδείξεις, επειδή αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι έχει προκαλέσει την επιδημία τραυματισμών από εμβόλια. Αυτό δημιουργεί ένα ισχυρό κίνητρο να πιστέψει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Κατά συνέπεια, η ορθόδοξη ιατρική έχει ένα προκατειλημμένο κίνητρο στο θέμα της αποτίμησης των βλαβών από εμβόλια. Συνδυάστε τη διαφθορά με το προκατειλημμένο κίνητρο, και το αποτέλεσμα είναι ένα ιατρικό σύστημα που παίρνει εξαιρετικά κακές αποφάσεις και βλάπτει εκατομμύρια ανθρώπους.

        «Οι γιατροί τείνουν να θυμώνουν πολύ αν τους πεις ότι έχουν βλάψει τους ασθενείς τους».
- Δρ Πίτερ Γκότσε (Peter Gotzsche) MD, Θανάσιμα Φάρμακα και Οργανωμένο Έγκλημα: Πώς οι Μεγάλες Φαρμακευτικές Έχουν Διαφθείρει την Υγειονομική Περίθαλψη (2013) σελ. 11


        Ο Δρ Gotzsche είναι ο [διάσημος] Διευθυντής του Σκανδιναβικού Κέντρου Κοχρέιν:
http://nordic.cochrane.org/nordic-cochrane-centre-copenhagen

        Ένα παράδειγμα της επιθετικότητας που επιδεικνύουν οι γιατροί όταν αντιμετωπίζουν αποκαλύψεις ιατρογενών ασθενειών είναι η ιστορία του Δρα Semmelweis. Τη δεκαετία του 1840, ανακάλυψε ότι οι γιατροί προκαλούσαν θανατηφόρες λοιμώξεις στις γυναίκες ξεγενώντας τες με βρώμικα χέρια. Οι γιατροί πήγαιναν μπρος-πίσω μεταξύ νεκροτομείου και μαιευτηρίου χωρίς να πλένουν τα χέρια τους. Ο Semmelweis απέδειξε ότι ήταν οι μη πλυμένοι γιατροί που προκαλούσαν τους θανάτους, και δεν το εκτίμησαν. Η ανακάλυψή του κατηγορούσε τους συναδέλφους του ότι σκότωναν ανθρώπους. Αντί να επαινεθεί και να ανταμειφθεί για τη σημαντική του ανακάλυψη, τον γελειοποίησαν, του επιτέθηκαν άγρια και τον έδιωξαν από την ιατρική. Και όλο κι όλο αυτό που προσπαθούσε να κάνει ήταν να πείσει άλλους γιατρούς να πλένουν τα χέρια τους! Πήρε κάπου 20 χρόνια μέχρι οι συστάσεις του να χρησιμοποιηθούν ευρέως.

        Λέτε ότι οι γιατροί και επαγγελματίες της ιατρικής δεν διαβάζουν τις μελέτες. Εάν ναι, γιατί;
        Σωστά. Δεν τις διαβάζουν. Οι γιατροί και οι υγειονομικοί υπάλληλοι αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο στο διάβασμα της βιβλιογραφίας. Εμπιστεύονται ανόητα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και επαγγελματικούς συλλόγους που χρηματοδοτούνται από τις φαρμακευτικές, για να ερμηνεύσουν αυτοί τις μελέτες και να τους κάνουν συστάσεις, τις οποίες και ακολουθούν. Οι φαρμακευτικές γράφουν τις συστάσεις για τη διεξαγωγή εμβολιασμών. Οι γιατροί και οι περισσότεροι επαγγελματίες της ιατρικής δεν είναι ανεξάρτητοι στοχαστές. Δεν έχουν το χρόνο ή το ενδιαφέρον. Πολύ απλά ακολουθούν τις συμβατικές συστάσεις και δεν τις αμφισβητούν. Αλλά τι γίνεται αν οι συμβατικές συστάσεις είναι λάθος; Η ιατρική συναίνεση έχει πολλές φορές στο παρελθόν κάνει λάθος.

        Γιατί να σας εμπιστευτώ; Το κάνετε για τα λεφτά!
        Το Vaccinepapers.org δεν κερδίζει χρήματα, και δεν θα το κάνει ποτέ.
        Το Vaccinepapers.org είναι αυστηρά μη εμπορικό. Δεν έχουμε διαφήμιση. Δεν πωλούμε ούτε προτείνουμε προϊόντα. Δεν έχουμε θυγατρικές συμφωνίες ή οποιαδήποτε εμπορική σχέση με οποιαδήποτε επιχείρηση ή ιστότοπο. Δεν παρέχουμε συνδέσμους για οποιουσδήποτε εμπορικούς ιστότοπους (συνδέουμε μόνο με μερικά επιστημονικά περιοδικά). Δεν λαμβάνουμε καμία οικονομική ή άλλη υποστήριξη από οποιεσδήποτε αντιεμβολιαστικές οργανώσεις ή από οποιονδήποτε.
        Το Vaccinepapers.org υποκινείται αποκλειστικά από την ανησυχία του για τις εκτεταμένες βλάβες που έχουν επέλθει στην υγεία του πληθυσμού από την εκτεταμένη χρήση εμβολίων. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το ιατρικό κατεστημένο ψεύδονται άγρια για το τι ανακαλύπτουν οι έρευνες σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων. Ο στόχος μας είναι να εξηγήσουμε τις έρευνες και να τις κάνουμε προσιτές, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να δει από μόνο του το πώς εξαπατάται από τα μίντια, τις φαρμακευτικές και το ιατρικό κατεστημένο.

         Γιατί δεν δημοσιεύετε μια εργασία για τη θεωρία σας ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό μέσω της ενεργοποίησης του ανοσοποιητικού συστήματος;
        Διότι θα την αγνοούσαν. Όπως δείχνει το περιεχόμενο εδώ, υπάρχουν πολλές σημαντικές επιστημονικές εργασίες που εξαφανίζονται μέσα στα ίδια τα επιστημονικά περιοδικά. Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι μια εξήγηση των ερευνών για νοήμονες μη ειδικούς, που να δείχνει το πώς τα αποτελέσματα των ερευνών διαμορφώνουν μια συγκεκριμένη εικόνα. Με αυτό τον τρόπο έχουμε πρόσβαση σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό. Επίσης, ένα μπλογκ επιτρέπει την άμεση ενημέρωση των στοιχείων καθώς η επιστήμη εξελίσσεται. Και ένα μπλογκ μπορεί να περιλαμβάνει ποικιλία θεμάτων και να τα συνδέει με τρόπους που είναι αδύνατο να εφαρμοστούν σε μια δημοσιευόμενη επιστημονική εργασία.

        Ποιοι είστε εσείς; Γιατί δεν λέτε ποιοι είστε; Πώς μπορούμε να σας εμπιστευτούμε αν δεν γνωρίζουμε ποιοι είστε;
        Επειδή πραγματικά δεν έχει σημασία, εκτός αν έχεις τη συνήθεια να κρίνεις τις ιδέες με βάση το από πού προέρχονται, αντί με βάση τα επιστημονικά στοιχεία.
        Οι υποστηρικτές των εμβολίων είναι εθισμένοι στην τεμπέλικη, διανοητικά νοσηρή πρακτική της «προσφυγής στην αυθεντία». Για αυτούς, το μόνο που χρειάζεται για να απαντήσουμε στα ερωτήματα των εμβολιαστικών κινδύνων είναι να χαρακτηρίσουμε ως αυθεντίες το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP) και να παπαγαλίσουμε το τι λένε. Είναι τόσο εύκολο! Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις τις έρευνες ή να σκεφτείς από μόνος σου. Αυτό είναι τελείως ανόητο.

        Οι επιστημονικές ιδέες και απόψεις πρέπει να κρίνονται με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία, όχι με βάση το αν η πηγή αυτών θεωρείται «αυθεντία». Το μόνο που πραγματικά έχει σημασία είναι τα επιστημονικά αποδεικτικά στοιχεία. Για να αποφασίσεις αν η ιστοσελίδα Vaccine Papers (Έρευνες στα Εμβόλια) είναι αξιόπιστη, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εξετάσεις τις απόψεις στις σελίδες αυτές σε συνάρτηση με το τι λένε οι έρευνες. Στη συνέχεια, κάνε το ίδιο για το CDC, το WHO, την AAP και άλλες λεγόμενες «αυθεντίες».
        Λοιπόν μην απλά πιστεύεις τους ισχυρισμούς που γίνονται εδώ. Διάβασε τα επιστημονικά στοιχεία ο ίδιος.

        Δύο από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες του 20ού αιώνα υποστηρίζουν αυτήν την προσέγγιση. Ο Φέινμαν και ο Αϊνστάιν προτείνουν ότι το να βάζεις την αυθεντία πάνω από τα επιστημονικά στοιχεία είναι εχθρικό προς την επιστήμη:

        «Επιστήμη είναι η πίστη στην άγνοια των "ειδικών".»
                                                                             Ρίτσαρντ Φέινμαν

        «Ο αστόχαστος σεβασμός προς την αυθεντία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας.»
                                                                              Άλμπερτ Αϊνστάιν

        Επιπλέον, παραμένουμε ανώνυμοι για να αποφύγουμε προσωπικές επιθέσεις "ad hominem" [το λογικό σφάλμα του "επιχειρήματος ενάντια στο άτομο"] και την παρενόχληση στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, τέτοιες τακτικές είναι συνηθισμένες στο θέμα του εμβολιασμού. Υπάρχουν σημαντικοί προσωπικοί και επαγγελματικοί κίνδυνοι όταν επικρίνεις τα εμβόλια. Παραμένοντας ανώνυμοι, η προσοχή εστιάζεται εκεί όπου ανήκει: στην επιστήμη. Ο στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κοιτάξουν οι ίδιοι τα επιστημονικά στοιχεία και, όταν παραμένουμε ανώνυμοι, προωθείται αυτός ο στόχος.

        Σκοπεύουμε να αποκαλύψουμε την ταυτότητά μας στο μη μακρινό μέλλον.

        Καλούμε τους υπερασπιστές των εμβολίων να βρουν ελαττώματα στα επιχειρήματά μας και να γράψουν γι' αυτά, εδώ ή οπουδήποτε. […] >>


------------------------

        Ποσοστά παιδικού αυτισμού σε διαφορετικές χώρες:
        http://worldpopulationreview.com/countries/autism-rates-by-country/

------------------------
         O Larry Cook, εκτελεστικός διευθυντής της Εταιρείας Φυσικοπαθητικών Γιατρών της Καλιφόρνιας, συγγραφέας για θέματα υγείας και γνωστός αντιεμβολιαστής, δημιουργός ιστοσελίδας βιοϊατρικής θεραπείας του αυτισμού, στην οποία παίρνει συνέντευξη από μητέρες που κατόρθωσαν να φέρουν σημαντική θεραπευτική πρόοδο σε παιδί τους που είχε πάθει αυτισμό από εμβόλιο, με μεθόδους που δεν χρησιμοποιούνται από τους συμβατικούς παιδιάτρους, είναι ο συγγραφέας του παρακάτω άρθρου:

         Δέκα Κορυφαίοι Λόγοι για να μην Εμβολιάσετε το Παιδί σας

         Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι να μην εμβολιάσεις, και ούτε ένας καλός λόγος να εμβολιάσεις. Τα εμβόλια ποτέ δεν μας έσωσαν από ασθένειες, δεν δίνουν ανοσία και είναι επικίνδυνα προϊόντα –για τα οποία οι κατασκευαστές τους δεν φέρουν νομική ευθύνη– που τραυματίζουν, σακατεύουν και σκοτώνουν σε τακτική βάση. Λοιπόν να γιατί να μείνεις μακριά από τα εμβόλια:

         1. Τα εμβόλια δεν μας έσωσαν ποτέ
         Σύμφωνα με τις επίσημες αμερικανικές και βρετανικές στατιστικές, ο θάνατος από μολυσματικές ασθένειες είχε ήδη μειωθεί κατά 99,9% πριν από την εισαγωγή των εμβολίων. Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, η βελτίωση της αποχέτευσης και η απομάκρυνση των αποβλήτων, η αύξηση της πρόσληψης θρεπτικών στοιχείων λόγω των καλύτερων μεθόδων αποθήκευσης της τροφής, καθώς και ο τερματισμός της παιδικής εργασίας, συνέβαλαν όλα τους σημαντικά στη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, η οποία επέτρεψε στα παιδιά να ξεπερνούν τις λοιμώξεις εύκολα. Είναι ενδιαφέρον ότι σε πόλεις όπου το εμβόλιο της ευλογιάς έγινε υποχρεωτικό, ο θάνατος από την ευλογιά αυξήθηκε κι αυτός. Αυτό που μας έχουν πει να πιστεύουμε για την πολιομυελίτιδα, την ευλογιά, την ιλαρά, τον κοκίτη και όλες τις άλλες ασθένειες, η υποτιθέμενη εξάλειψή τους μέσω του εμβολιασμού, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μάρκετινγκ από τη βιομηχανία εμβολίων που χρησιμοποιεί προπαγάνδα, στημένες «έρευνες» και εκφοβισμό.

         2. Η ομοιοπαθητική μάς έσωσε
         Η ομοιοπαθητική χρησιμοποιούνταν στην αποτελεσματική θεραπεία μολυσματικών ασθενειών στις αρχές του εικοστού αιώνα και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το "αρχικό εμβόλιο". Η ομοιοπροφύλαξη χρησιμοποιεί μη τοξικά ομοιοπαθητικά φάρμακα ονομαζόμενα νοσώδη (που παρασκευάζονται από μικρόβια ασθένειας) για να εκπαιδεύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα προς τη νόσο. Δεν προορίζονται να αναγκάσουν την παραγωγή αντισωμάτων, ούτε μολύνονται με τοξικά συστατικά όπως γίνεται με τα εμβόλια. Τα νοσώδη είναι καθαρή ενέργεια ασθένειας που στοχεύει να διεγείρει την κατάλληλη ανοσολογική απόκριση σε φυσικές ασθένειες, έτσι ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να γνωρίσει πώς να αρρωστήσει και πώς να αναρρώσει. Τα εμβόλια είναι μια διαστρέβλωση αυτής της ομοιοπαθητικής τεχνολογίας.

         3. Ζωές δεν σώζονται από τα εμβόλια αλλά από τα υγιή ανοσοποιητικά συστήματα
         Όταν το ανοσοποιητικό ενός παιδιού είναι πλήρως λειτουργικό, τότε η φυσική απόκτηση λοίμωξης προκαλεί πλήρη ανοσολογική αντίδραση, που επιτρέπει στο παιδί να ξεπεράσει τη λοίμωξη φυσικά και με ασφάλεια. Το σώμα θα φροντίσει για τη μόλυνση μια για πάντα, σε αντίθεση με τον εμβολιασμό, ο οποίος προκαλεί στο σώμα μια αέναη και συνεχιζόμενη ανοσολογική αντίδραση που το εξασθενεί. Ο καλύτερος τρόπος για να αποτραπεί ο θάνατος από μια λοίμωξη είναι να κρατάτε το παιδί υγιές με μη τοξικά, φυσικά μέσα, τα οποία περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας βιολογικά, ανεπεξέργαστα τρόφιμα, συμπληρώματα, βότανα και τακτική επίσκεψη σε έναν ολιστικό γιατρό.

         4. Η μόλυνση ενεργοποιεί ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα
         Η καλύτερη ανοσολογική απόκριση σε μια λοίμωξη είναι όταν μπορεί να ενεργοποιηθεί ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο είναι αμφότερα τα συστήματα ανοσοαπόκρισης Th1 και Th2 (τόσο κυτταρική όσο και χυμική απάντηση). Η αύξηση των αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό (που απαιτεί τη χρήση τοξικών συστατικών) είναι απλά ένας δείκτης μόλυνσης, όχι ανοσίας. Μια απόκριση Th2 που παράγεται από εμβόλιο μπορεί να επιβαρύνει το σώμα και να εξαντλήσει το ανοσοποιητικό καθώς αναγκάζει τον οργανισμό να αντιμετωπίζει μια χρόνια, συνεχιζόμενη λοίμωξη. Μια απόκριση Th2 σε μια συγκεκριμένη ιογενή λοίμωξη θα καταστείλει τα κύτταρα Th1 από το να ενεργοποιηθούν ενάντια στον ίδιο ιό. Καθότι τα εμβόλια εγχέονται στο σώμα, η διαδικασία εμβολιασμού παρακάμπτει το μεγαλύτερο μέρος του μηχανισμού ανοσολογικής απόκρισης (το 80%!) και έτσι προκαλεί σύγχυση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό προκαλεί μια ποικιλία αυτοάνοσων καταστάσεων και μια σειρά άλλων συνεχιζόμενων χρόνιων προβλημάτων υγείας όπως εγκεφαλικές κρίσεις, άσθμα, αλλεργίες, έκζεμα και πάρα πολλά άλλα. Ο σωστός τρόπος για να τερματίσεις μια λοίμωξη είναι να έχεις την πλήρη ανοσοαπόκριση - όχι μια μερική και εξασθενημένη ανοσοαπόκριση, που είναι αυτό που τα εμβόλια προκαλούν το σώμα να κάνει. Ο εμβολιασμός δεν ισοδυναμεί με ανοσοποίηση, γι 'αυτό και ζητούνται επαναληπτικές δόσεις, ενώ όταν ένα παιδί παίρνει μια λοίμωξη με φυσικό τρόπο και την ξεπερνά, έχει δια βίου ή σχεδόν δια βίου ανοσία.

         5. Θεράπευσε τις λοιμώξεις με φυσική ιατρική για υγιή αποτελέσματα
         Όταν συμβαίνουν όντως λοιμώξεις, υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα φυσικής θεραπείας που θα βοηθήσουν το σώμα να αναρρώσει πλήρως. Εκτός από την κατανάλωση ολόκληρων βιολογικών τροφίμων και τη λήψη συμπληρωμάτων όπως η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C και η βιταμίνη D, περισσότερο επιθετικές –αλλά μη τοξικές– θεραπείες μπορούν να περιλαμβάνουν υψηλή δόση ενέσιμης βιταμίνης C, η οποία έχει δειχθεί να επιταχύνει την ανάρρωση μετά από μόλυνση κοκίτη , για παράδειγμα. Η εύρεση και η συνεργασία με έναν φυσίατρο, φυσικοπαθητικό ή ακόμα και ομοιοπαθητικό είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα για να διασφαλιστεί ότι το παιδί σας θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα κατά τη διάρκεια μιας μόλυνσης. Τα παιδιά που δεν εμβολιάζονται αναρρώνουν γρηγορότερα από μολύνσεις σε σχέση με τα εμβολιασμένα παιδιά, επειδή έχουν ισχυρότερη και δυναμικότερη ανοσοποιητική λειτουργία.

         6. Τα ανεμβολίαστα παιδιά ευδοκιμούν
         Τα ανεμβολίαστα παιδιά είναι πιο υγιή, πιο έξυπνα, πιο ικανά στις κοινωνικές τους αλληλεπιδράσεις, προχωρούν γρηγορότερα και μακρύτερα, έχουν πιο λαμπερά μάτια, συμπεριφέρονται καλύτερα και γενικά λειτουργούν πληρέστερα από τα εμβολιασμένα παιδιά. Απλά ρωτήστε οποιονδήποτε γονέα που έχει τόσο εμβολιασμένα όσο και μη εμβολιασμένα παιδιά. Όλοι αυτοί οι γονείς επιβεβαιώνουν αυτή την περιγραφή. Στην πραγματικότητα, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αρνείται να κάνει μια μακροπρόθεσμη μελέτη που να συγκρίνει την υγεία εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων παιδιών. Και ο λόγος είναι προφανής: εάν διεξαγόταν ποτέ σωστά μια τέτοια μελέτη, το όλο εμβολιαστικό πρόγραμμα θα αναγκαζόταν να σταματήσει άμεσα. Οι γονείς θα έφριτταν μαθαίνοντας πως καταστρέφουν τις καλύτερες δυνατότητες των παιδιών τους, εμβολιάζοντάς τα.

         7. Τα εμβόλια δεν έχουν αποδειχθεί ασφαλή
         Η ασφάλεια των εμβολίων δεν ελέγχεται μέσω της σύγκρισής τους με πραγματικά πλασέμπο (αδρανείς, μη τοξικές ουσίες) ούτε ελέγχεται σε βάθος χρόνου καθώς συνδυάζονται και προστίθενται το ένα στο άλλο. Στην πραγματικότητα, ο έλεγχος της ασφάλειας των εμβολίων δεν είναι καθόλου σαν τον έλεγχο της ασφάλειας των φαρμάκων, όπου χρησιμοποιούνται διπλές τυφλές δοκιμές με πραγματικά πλασέμπο. Οι λεγόμενες «δοκιμές ασφάλειας των εμβολίων» είναι, κατ' ουσίαν, μια απάτη, όπου μόνο υγιή άτομα χρησιμοποιούνται και τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα απορρίπτονται ή χειραγωγούνται. Εκατοντάδες επιστημονικές μελέτες που δημοσιεύθηκαν σε κορυφαία ιατρικά περιοδικά έχουν δείξει τελείως αναμφίβολα ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα, αναποτελεσματικά προϊόντα για τα οποία οι παραγωγοί τους δεν φέρουν ευθύνη, και τα οποία μπορούν να προκαλέσουν βλάβες και θάνατο, και τα προκαλούν, σε όλους τους πληθυσμούς. Επιπλέον, θα ήταν πολύ σπάνιο πράγμα ένα παιδί να πάθει πολλαπλές μολύνσεις ταυτόχρονα με φυσικό τρόπο, ενώ δίνοντάς του πολλαπλά εμβόλια ταυτόχρονα αυξάνεται δραματικά το τοξικό φορτίο του σώματος και η αναγκαιότητα άμεσης και συνολικής ανοσοαπόκρισης. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό ή ασφαλές.

         8. Τα συστατικά των εμβολίων είναι σαφώς επικίνδυνα
         Είναι γνωστό ότι όλα τα συστατικά των εμβολίων είναι επιβλαβή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και όχι μόνο «λίγο» επιβλαβή. Για παράδειγμα, ο υδράργυρος, που βρίσκεται ακόμη, σε επίπεδο συντηρητικού, στο εμβόλιο της γρίπης και σε κάποια άλλα εμβόλια, και σε επίπεδο ίχνους σε ακόμα περισσότερα, είναι 500 φορές πιο τοξικός από το μόλυβδο και η δεύτερη πιο τοξική ουσία που είναι γνωστή στον άνθρωπο: πώς θα μπορούσε ποτέ να θεωρηθεί ασφαλής για να τον εγχύσεις μέσα σε οποιοδήποτε σώμα; Η πρόσληψη τοξικών συστατικών μέσω ένεσης είναι πολύ χειρότερη από την πρόσληψή τους μέσω του στόματος, διότι η κατάποση επιτρέπει την κανονική αποτοξίνωση, ενώ η ένεση δεν την επιτρέπει. Πολλά από τα συστατικά προκαλούν μεγάλη φλεγμονή στον εγκέφαλο, κι αυτός είναι ο λόγος για το στριγκό και έντονο ουρλιαχτό πολλών παιδιών μετά τον εμβολιασμό – τι φρικτό πράγμα να κάνεις σκόπιμα σε ένα παιδί…

         9. Τα εμβόλια βλάπτουν, σακατεύουν και σκοτώνουν σε πολύ υψηλό ποσοστό
         Τα εμβόλια προκαλούν ένα ευρύ φάσμα βλαβών, συμπεριλαμβανομένης της μόνιμης βλάβης, καθώς και του θανάτου, σε πολύ υψηλότερο ποσοστό από το διαφημιζόμενο "ένας στο ένα εκατομμύριο" επινοημένο ποσοστό. Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό (αν και αυτά δεν είναι η μόνη αιτία τους) και, με το ποσοστό του αυτισμού και μόνο να είναι 1 στα 69 παιδιά (τελευταία δημοσιευμένη τιμή) [1 στα 45 η πιο καινούργια τιμή λίγα χρόνια μετά τη συγγραφή του άρθρου] γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως το "1 στο εκατομμύριο" δεν είναι τίποτα περισσότερο από μύθος. Αμέτρητες ιστορίες είναι διαθέσιμες στο YouTube και σε χιλιάδες ιστότοπους από όλο τον κόσμο που μοιράζονται τη φρίκη των βλαβών και του θανάτου που προκλήθηκαν από εμβόλια. Μια απλή ανασκόπηση των φυλλαδίων χρήσης της συσκευασίας των εμβολίων αποκαλύπτει ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν, και προκαλούν, ένα πολύ ευρύ φάσμα αναπηρικών καταστάσεων. Και μετά, είναι γεγονός πως το Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης για τους Τραυματισμούς από Εμβόλια έχει καταβάλει περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια για τραυματισμούς και θανάτους που προκλήθηκαν από εμβόλια από το 1988. Έτσι, συστήνουμε: "Ακούστε τους γονείς, όχι τους γιατρούς".

         10. Παιδίατροι και ιατροδικαστές συγκαλύπτουν τους τραυματισμούς και θανάτους από εμβόλια
         Παιδίατροι και ιατροδικαστές συγκαλύπτουν τους τραυματισμούς και θανάτους από εμβόλια χρησιμοποιώντας όρους όπως "φυσιολογικός", "σύμπτωση", "σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS)" και "θάνατος από φυσικές αιτίες". Οι παιδίατροι παίρνουν μεγάλα μπόνους για τον εμβολιασμό των παιδιών, λοιπόν έχουν σύγκρουση συμφερόντων όταν εκφοβίζουν γονείς για να προχωρήσουν σε εμβολιασμό. Οι παιδίατροι πιστεύουν τυφλά το CDC, ακόμη και αφότου το ντοκιμαντέρ «Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe» [Εμβολιασμένοι: Από την Συγκάλυψη στην Καταστροφή»], κυκλοφόρησε τεκμηριώνοντας ενδελεχώς το πώς το CDC συγκάλυψε τα ίδια του τα ευρήματα ότι υπάρχει επταπλάσιος κίνδυνος διάγνωσης αυτισμού σε αφροαμερικανά παιδιά που εμβολιάστηκαν με το MMR πριν την ηλικία των τριών. Οι παιδίατροι και οι περισσότεροι γιατροί δεν έχουν λάβει την οποιαδήποτε ιατρική εκπαίδευση σχετικά με τα εμβόλια, και γνωρίζουν μόνο ό,τι τους λέει το CDC, μια [κατ' ουσίαν] εταιρεία εμβολίων. Όσον αφορά τα εμβόλια, μην προσφέρετε την εμπιστοσύνη σας στη βιομηχανία εμβολίων, το CDC ή έναν παιδίατρο που πληρώνεται για να εγχύσει δηλητήρια στο παιδί σας. Ο κύριος λόγος που δεν ακούτε για τους τραυματισμούς και θανάτους από εμβόλια είναι ότι ολόκληρο το ιατρικό καθεστώς καταστέλλει σκόπιμα αυτή τη γνώση, και, δεδομένου ότι τα μίντια παίρνουν τόσο μεγάλο μέρος των εσόδων τους από τις μεγαλοφαρμακευτικές, δεν πρόκειται να ακούσετε οτιδήποτε κι από αυτά. Ακριβώς εδώ είναι που πρόκειται να ακούσετε γι 'αυτό – τα κοινωνικά μέσα, τα φόρουμ και ο παγκόσμιος ιστός.

         Ελπίζω ότι αυτή η πολύ σύντομη περίληψη των λόγων για τους οποίους πρέπει να κρατηθείτε μακριά από τα εμβόλια θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον για να το διερευνήσετε περισσότερο! Πιο κάτω συστήνονται κάποιες πηγές για να αρχίσετε το ταξίδι σας, και μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο εδώ φόρουμ και να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια, ερωτήματα ή λόγους σε αυτό το νήμα!

[αγγλικοί σύνδεσμοι: ιστοσελίδες, άρθρα, βιβλία και ντοκιμαντέρ]
Stop Mandatory Vaccination Website
Our children can be healthy and protected without vaccination

We have healthy vaccine free children
Parents who refuse vaccination

Find a vaccine free doctor
Vaccine injury and death stories
Vaccine dangers
Stories of harm

Selected Website Resources
How do vaccines work (and why to be vaccine free)?

Homeoprophylaxis
National Vaccine Injury Compensation Program
Vaccine Package Inserts

Books
What About Immunizations (great overview for parents)
Dissolving Illusions (historical overview written by a doctor)
Vaccines - A Reappraisal (by a doctor with decades of clinical experience)
Vaccine Primer: An Inoculation (a short, quick overview of important facts)
Miller’s Review of Critical Vaccine Studies (400 scientific studies, summarized)


Videos
Vaccines Revealed (free viewing - 9 part series featuring 24 vaccine experts)
The Truth About Vaccines (7 part series featuring 60 vaccine experts)
Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe (CDC coverup that the MMR vaccine causes Autism)
Bought (vaccines and paid off politicians)
Trace Amounts (how mercury in vaccines destroys the body)
Childhood Shots DVD series on why to go vaccine free


------------------------
         «"Το ιατρικό επάγγελμα αγοράζεται από την φαρμακευτική βιομηχανία – όχι μόνο η πρακτική της ιατρικής, μα επίσης η διδασκαλία και οι έρευνες" έγραψε ο Arnold Relman, καθηγητής ιατρικής στο Χάρβαρντ και πρώην αρχισυντάκτης του Ιατρικού Περιοδικού της Νέας Αγγλίας. Η πρόσφατη κριτική του της επίδρασης της βιομηχανίας στην παροχή υπηρεσιών υγείας, δημοσιευμένη στο New Republic, του πρόσφερε ένα από τα κορυφαία βραβεία για ερευνητική δημοσιογραφία στις ΗΠΑ. "Τα ακαδημαϊκά ιδρύματα επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι πληρωμένοι εκπρόσωποι της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Είναι επονείδιστο." »
         πηγή: Ιατρικό Περιοδικό της Νέας Αγγλίας, άρθρο με τίτλο: "Ορίζοντας εκ Νέου την Σχέση Γιατρών-Φαρμακοβιομηχανίας"
         https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1126053/

------------------------

         Απόσπασμα από:
         To science bloggers living with mommy
https://jonrappoport.wordpress.com/2018/11/19/to-science-bloggers-living-mommy/
του Jon Rappoport

         << Προειδοποίηση: Αυτό που ακολουθεί θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα την οπτική σας για τη δημοσιευμένη επιστήμη.
         […] Ξεκινάμε παραθέτοντας δύο αρχισυντάκτες επιφανών επιστημονικών περιοδικών. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαβάσει και αναλύσει περισσότερες επιστημονικές μελέτες από ό,τι θα κάνουν ποτέ χίλιοι μπλόγκερ μαζί [μπλόγκερ που ισχυρίζονται πως η επίκριση της ιατρικής δεν επιτρέπεται, γιατί αντιβαίνει στην επιστημονική αυθεντία που αυτή κατέχει, και υποδεικνύουν κάποιες επιστημονικές έρευνες για να στηρίξουν τις πεποιθήσεις τους, που είναι φανατικά προσκείμενες στην επίσημη υγειονομική θέση].

         Ένα: «Το κατηγορητήριο ενάντια στην εταιρική επιστήμη [(μελέτες διεξαχθείσες/χρηματοδοτούμενες από τις πολυεθνικές)] είναι σαφές: ένα μεγάλο μέρος των επιστημονικών (και ιατρικών) ερευνών, ίσως το μισό, μπορεί απλά να είναι αναληθές. Πληττόμενη από μελέτες που χαρακτηρίζονται από μικρού μεγέθους στατιστικά δείγματα, μικροσκοπικές επιδράσεις, άκυρες διερευνητικές αναλύσεις και καταφανέστατες συγκρούσεις συμφερόντων, μαζί με μια εμμονή για την επιδίωξη μοδάτων τάσεων αμφίβολης σπουδαιότητας, η επιστήμη έχει στραφεί προς το σκότος».
         «Η εμφανής ενδημικότητα της κακής ερευνητικής συμπεριφοράς είναι ανησυχητική. Στην προσπάθειά τους να πουν μια συναρπαστική ιστορία, οι επιστήμονες πολύ συχνά χαλκεύουν τα δεδομένα για να ταιριάζουν με την επιθυμητή κοσμοθεωρία τους. Ή ανασκευάζουν τις υποθέσεις για να ταιριάζουν στα δεδομένα τους. Οι συντάκτες των περιοδικών αξίζουν κι αυτοί μέρος της επίκρισης. Υποβοηθούμε και ενθαρρύνουμε τις χειρότερες συμπεριφορές. Η συναίνεσή μας για τον «συντελεστή αντίκτυπου» προκαλεί έναν ανθυγιεινό ανταγωνισμό για να κερδηθεί μια θέση σε ορισμένα ονομαστά περιοδικά. Η αγάπη μας για τη «στατιστική σημασία» μολύνει την ερευνητική βιβλιογραφία με μπόλικα στατιστικά παραμύθια ... Τα περιοδικά δεν είναι ο μόνος ένοχος. Τα πανεπιστήμια βρίσκονται σε διαρκή αγώνα για χρήματα και ταλέντο ... »
         Δρ Ρίτσαρντ Χόρτον MD, αρχισυντάκτης του ιδιαίτερα ευυπόληπτου βρετανικού ιατρικού περιοδικού The Lancet, δημοσιευμένο στο The Lancet, 11 Απριλίου 2015 Vol 385, με τίτλο: «Ποια είναι τα Πέντε Σίγμα της Ιατρικής;» (“Offline: What is medicine’s 5 sigma?”)

         Δύο: «Απλά δεν είναι πλέον δυνατόν να πιστέψουμε πολλή από την δημοσιευόμενη κλινική έρευνα, ή να βασιστούμε στην κρίση έμπιστων γιατρών ή έγκυρων ιατρικών οδηγιών. Δεν βρίσκω καμιά ευχαρίστηση σε αυτό το συμπέρασμα, στο οποίο έφτασα αργά και απρόθυμα μέσα στις δύο δεκαετίες μου ως αρχισυντάκτρια του Ιατρικού Περιοδικού της Νέας Αγγλίας (New England Journal of Medicine)».
         [Δρ Marcia Angell, διάσημη αρχισυντάκτρια του πιο φημισμένου ιατρικού περιοδικού στον κόσμο, της Ιατρικής Επιθεώρησης της Νέας Αγγλίας (New England Journal of Medicine). Από το βιβλίο της: "Φάρμακα, Εταιρείες και Γιατροί: μια Ιστορία Διαφθοράς", The New York Review of Books Magazine

         Τρία:
         «Υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι τα περισσότερα ευρήματα των τρεχουσών δημοσιευμένων μελετών [σε όλα τα επιστημονικά πεδία] είναι εσφαλμένα. ... Ένα εύρημα είναι λιγότερο πιθανό να είναι αληθές όταν οι μελέτες που διεξάγονται σε έναν τομέα είναι μικρότερες· όταν το μέγεθος του αποτελέσματος είναι μικρότερο· ... όταν υπάρχει μεγαλύτερο οικονομικό ή άλλο συμφέρον και προκατάληψη· και όταν σε ένα επιστημονικό πεδίο συμμετέχουν περισσότερες ομάδες που κυνηγούν στατιστική σημασία. Οι προσομοιώσεις δείχνουν ότι για τα περισσότερα ερευνητικά πρωτόκολλα και πλαίσια, είναι πιο πιθανό ένας ισχυρισμός να είναι εσφαλμένος παρά αληθής. Επιπλέον, για πολλά τρέχοντα επιστημονικά πεδία, τα υποτιθέμενα ευρήματα μπορεί συχνά να είναι απλώς ακριβές μέτρο της επικρατούσας μεροληψίας ... Υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι στη σύγχρονη έρευνα η πλειονότητα ή ακόμα και η συντριπτική πλειονότητα των υποτιθέμενων ευρημάτων μπορεί να είναι εσφαλμένη. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Μπορεί να αποδειχθεί ότι τα περισσότερα ευρήματα των μελετών είναι εσφαλμένα.»
"Γιατί τα Περισσότερα Ευρήματα των Δημοσιευμένων Επιστημονικών Μελετών Είναι Εσφαλμένα", στο PLoS Medicine, 30 Αυγούστου 2005, Ιωάννης Ιωαννίδης, Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ινστιτούτο Κλινικής Έρευνας και Υγειονομικών Μελετών, Ιατρικό Κέντρο Tufts Νέας Αγγλίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Tufts, Βοστώνη, Μασαχουσέτη.
        
“There is increasing concern that most current published research findings [in all scientific fields] are false… a research finding is less likely to be true when the studies conducted in a field are smaller; when effect sizes are smaller…when there is greater financial and other interest and prejudice; and when more teams are involved in a scientific field in chase of statistical significance. Simulations show that for most study designs and settings, it is more likely for a research claim to be false than true. Moreover, for many current scientific fields, claimed research findings may often be simply accurate measures of the prevailing bias…There is increasing concern that in modern research, false findings may be the majority or even the vast majority of published research claims. However, this should not be surprising. It can be proven that most claimed research findings are false.”

         Τέσσερα: Πίσω στον Ρίτσαρντ Χόρτον, αρχισυντάκτη τού περιοδικού The Lancet. Στο ίδιο κύριο άρθρο που αναφέρθηκε νωρίτερα, ο Χόρτον αναφέρει ένα πρόσφατο συμπόσιο που παρακολούθησε στο Wellcome Trust του Λονδίνου. Το θέμα της συνάντησης ήταν η αξιοπιστία των δημοσιευμένων βιοϊατρικών ερευνών. Το ακόλουθο απόσπασμά του φέρει πρόσθετη δύναμη, διότι εκεί ειπώθηκε στον ίδιο και άλλους συμμετέχοντες να υπακούσουν στους κανόνες του Chatham House - που σημαίνει ότι κανένας [μετά] δεν θα αποκάλυπτε ποιος έκανε οποιοδήποτε συγκεκριμένο σχόλιο κατά τη διάρκεια της διάσκεψης.
         Χόρτον: « "Πολλά από αυτά που δημοσιεύονται είναι εσφαλμένα." Δεν μου επιτρέπεται να πω ποιος έκανε την παρατήρηση αυτή [στο συνέδριο] επειδή μας ζητήθηκε να τηρήσουμε τους κανόνες τού Chatham House. Μας ζητήθηκε επίσης να μην φωτογραφήσουμε τις προβαλλόμενες διαφάνειες. Ιδιαίτερα εκείνοι που εργάζονταν για κυβερνητικές υπηρεσίες παρακάλεσαν έντονα τα σχόλιά τους να μην συνοδευτούν από το όνομά τους, δεδομένου ότι οι επικείμενες βρετανικές εκλογές σήμαιναν ότι ζούσαν σε «πούρντα» - μια ψυχρή κατάσταση όπου αυστηροί περιορισμοί στην ελευθερία του λόγου τίθενται σε οποιονδήποτε υπάλληλο της κυβέρνησης. Γιατί η παρανοϊκή ανησυχία για το απόρρητο και την μη αναφορά του ονόματος; Επειδή αυτό το συμπόσιο -για την αναπαραγωγιμότητα και αξιοπιστία της βιοϊατρικής έρευνας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Wellcome Trust στο Λονδίνο - άγγιξε ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα της επιστήμης σήμερα: την ιδέα ότι κάτι έχει πάει ριζικά στραβά με μία από τις μεγαλύτερες ανθρώπινες δημιουργίες μας [βιοιατρική επιστήμη]. » >>


------------------------

         Απόσπασμα από άρθρο σε ελληνική δημοσιογραφική ιστοσελίδα με τίτλο: "Εμβόλια και παιδί: Τι λέει η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, πίνακας εμβολίων, συστάσεις και δόσεις"
         «Τα εμβόλια αποτελούν μία ατέρμονη συζήτηση μεταξύ των γονέων. Πέρα από τις υποκειμενικές απόψεις και αντιλήψεις όμως μόνο οι παιδίατροι είναι οι καταλληλότεροι για τη σωστή ενημέρωση κάθε γονιού. Και φυσικά η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία είναι το αρμόδιο όργανο τόσο των παιδιάτρων όσο και των γονέων. Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία άλλωστε παίζει και το βασικό συμβουλευτικό φορέα για την κατάρτιση του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού.
         Παρακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα των εμβολιασμών, προχώρησε και φέτος στην επικαιροποίηση των συστάσεών της για τους εμβολιασμούς, λαμβάνοντας υπόψη αποκλειστικά και μόνο τις διεθνείς εξελίξεις και τις επιστημονικές οδηγίες (Παγκόσμια Παιδιατρική Εταιρεία, Αμερικάνικη Παιδιατρική Εταιρεία, CDC, WHO κλπ), αλλά και τα επιδημιολογικά στοιχεία των λοιμωδών νοσημάτων στη χώρα μας.»
https://www.tlife.gr/family/emvolia-kai-paidi-ti-leei-i-elliniki-paidiatriki-etaireia-pinakas-emvolion-systaseis-kai-doseis/

         Ακριβώς το ίδιο εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας εδώ:
         https://e-child.gr/update-education/education-recommendations-for-vaccinations/

         Συνεπώς η απώτατη πηγή της πρακτικής των παιδικών εμβολιασμών στην Ελλάδα είναι αυτές οι οργανώσεις: το CDC, η Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και η Παγκόσμια Παιδιατρική Εταιρεία.
         Στο βίντεο "Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια" έχω μελετήσει τις πρώτες τρεις από τις τέσσερις αυτές οργανώσεις, και δείχνω ότι είναι απλά ένας κλάδος των πολυεθνικών φαρμακευτικών, κι ότι συγκαλύπτουν τους τρομερούς τραυματισμούς των εμβολιαζόμενων παιδιών, που, καλύπτοντας μεγάλη γκάμα ασθενειών και πόνων, φτάνουν μέχρι τον αυτισμό και τον θάνατο.
         Η πιο σημαντική από αυτές τις οργανώσεις είναι το CDC (Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών), γιατί είναι η οργάνωση που διαθέτει κονδύλια για να κάνει έρευνα και να αποφαίνεται σχετικά με την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Αντιθέτως, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και η Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία δεν κάνουν οι ίδιες έρευνες, μα χρησιμοποιούν διαθέσιμα στοιχεία για να δημοσιεύουν οδηγίες ή να εφαρμόζουν προγράμματα εμβολιασμών.
         Το προαναφερθέν βίντεο ερευνά τη διαφθορά στις οργανώσεις αυτές και ειδικά στις «επιστημονικές» μελέτες των παιδικών εμβολίων, και σας δείχνει πολλούς γιατρούς και γονείς που μιλούν για την έντονη επικινδυνότητα των ουσιών που εγχέονται στα παιδιά μας. Παρακολουθούμε επίσης τις περιπτώσεις πολλών παιδιών των οποίων η ζωή καταστράφηκε από εμβόλια, και μαθαίνουμε τα στατιστικά στοιχεία για τις χρόνιες παθήσεις που τα εμβόλια δημιουργούν.
         Το βίντεο επίσης παρουσιάζει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η ελάττωση στις λοιμώδεις ασθένειες δεν οφείλεται στην ιατρική μα στην βελτίωση των συνθηκών υγιεινής, διατροφής και διαβίωσης. Οι θάνατοι από τις ασθένειες αυτές είχαν σχεδόν μηδενιστεί προτού αρχίσουν τα μαζικά προγράμματα εμβολιασμών, και οι εναπομένουσες περιπτώσεις δεν καταστούσαν πλέον κίνδυνο για την υγεία. Στην συντριπτική πλειονότητά τους περνούσαν δίχως επιπλοκές και άφηναν πίσω τους ένα καλύτερο ανοσοποιητικό και χρόνια ανοσία, όπως και μικρότερες πιθανότητες νόσησης, στη μεγαλύτερη ηλικία, από σοβαρές ασθένειες σαν τον καρκίνο και τα καρδιακά.
         Επίσης το βίντεο κοιτά από κοντά την περίπτωση της μελέτης του Άντριου Γουέκφιλντ, γιατί σε αυτήν αναφέρονται όλες οι ελληνικές ιστοσελίδες που προωθούν τα εμβόλια. Είναι πράγματι ενδιαφέρον να ερευνήσουμε τον ισχυρισμό τους ότι η μελέτη του ήταν απατηλή. (Ειδικό ντοκιμαντέρ για αυτό το θέμα εδώ). Και απαιτείται να κοιτάξουμε χωρίς παρωπίδες και προκατάληψη τις αμέτρητες άλλες έρευνες που δείχνουν τα εμβόλια επικίνδυνα για την υγεία.
------------------------

         Βασικές πληροφορίες για την βλαπτικότητα των εμβολίων σε συνδυασμό με περιλήψεις και σχολιασμό χιλίων διακοσίων ιατρικών μελετών που αποφαίνονται για την βλαπτικότητα αυτή σε ανθρώπους, ζώα και εργαστηριακά κύτταρα. Τα Περιεχόμενα βρίσκονται στη σελίδα 30 και λειτουργούν ως σύνδεσμοι που οδηγούν στο ανάλογο σημείο του εγγράφου όπου παρουσιάζονται οι σχετικές επιστημονικές μελέτες.
         http://www.chiropractic.org/wp-content/uploads/2018/12/1200-studies-The-Truth-Will-Prevail-3.pdf
         Το κείμενο έχει 559 σελίδες. Στη σελίδα 164 η ενότητα έχει τίτλο: "Ένας άλλος λόγος, πέρα από τον υδράργυρο και το ανθρώπινο εμβρυϊκό DNA, που τα ποσοστά αυτισμού συνεχίζουν να αυξάνονται, είναι η αυξανόμενη χρήση αλουμινίου ως εκδόχου στα εμβόλια - ένα σημαντικό θέμα." Η επόμενη σελίδα λέει:
         Περιγραφή: «Μια μελέτη του 2013 που δημοσιεύτηκε στο Περιοδικό Ανοσολογικών Ερευνών (Journal of Immunologic Research) με τίτλο "Αλουμίνιο στο κεντρικό νευρικό σύστημα: τοξικότητα σε ανθρώπους και ζώα, ανοσοενισχυτικά εμβολίων και αυτοάνοσα", κατέδειξε σαφώς τις αρνητικές νευρολογικές και αυτοάνοσες επιπτώσεις του αλουμινίου σε όλες τις ηλικίες, όπως συσχετίζοντας τον αριθμό των χορηγούμενων εμβολίων, που περιέχουν αλουμίνιο, με τα ποσοστά των μεταγενέστερων διαταραχών στο φάσμα αυτισμού.»
         Σύνοψη (abstract):
        «Εξετάσαμε τη νευροτοξικότητα του αλουμινίου σε ανθρώπους και ζώα υπό διάφορες συνθήκες, με διάφορους τρόπους χορήγησης, και παρέχουμε μια γενική επισκόπηση των διαφόρων σχετικών νοσηρών καταστάσεων. Οι μελέτες δείχνουν ξεκάθαρα αρνητικές επιδράσεις του αλουμινίου στο νευρικό σύστημα σε όλες τις ηλικίες. Στους ενήλικες, η έκθεση σε αλουμίνιο μπορεί να οδηγήσει σε νευρολογικές διαταραχές που φαίνονται να σχετίζονται με την ηλικία και μοιάζουν με το Αλτσχάιμερ, και έχει συνδεθεί με αυτό καθώς και με την παραλλαγή Guamanian, ALS-PDC. Παρόμοια αποτελέσματα έχουν βρεθεί στα ζώα. Επιπρόσθετα, η έγχυση ανοσοενισχυτικών αλουμινίου, στο πλαίσιο μοντέλου που μιμείται το Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου και συναφείς νευρολογικές διαταραχές, οδηγεί νεαρά αρσενικά ποντίκια σε συμπτώματα ίδια με την πλάγια μυατροφική σκλήρυνση (νόσο Λου Γκέρινγκ). Στα μικρά παιδιά, υπάρχει εξαιρετικά σημαντική συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των χορηγούμενων σε αυτά εμβολίων, που περιέχουν ανοσοενισχυτικό αλουμινίου, και των ποσοστών των παιδιών που αποκτούν διαταραχές στο φάσμα αυτισμού. Πολλά από τα χαρακτηριστικά της προκαλούμενης από αλουμίνιο νευροτοξικότητας μπορεί να προκύπτουν, εν μέρει, από αυτοάνοσες αντιδράσεις ως μέρος του συνδρόμου ASIA.»

         Μια άλλη μελέτη στην σελίδα 164-5, που δημοσιεύτηκε στο Διεθνές Περιοδικό των Μοριακών Επιστημών, περιγράφεται ως εξής:
         «Ως γενοτοξικότητα ορίζεται η καταστροφική επίδραση στο γενετικό υλικό ενός κυττάρου (DNA, RNA), που επηρεάζει την ακεραιότητά του. Οι γενοτοξίνες είναι μεταλλαξιογόνοι παράγοντες· μπορούν να προκαλέσουν μεταλλάξεις.
         "Εκτός από το ότι είναι τοξικό στο ανθρώπινο αναπαραγωγικό σύστημα, τις βλεννογόνους, το δέρμα, τα μάτια και τα ουρητικά [όργανα], το αλουμίνιο είναι έντονα γενοτοξικό".
         Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι ο συνδυασμός αυτών των μετάλλων (όπως του αλουμινίου και του υδραργύρου, που βρίσκονται σε πολλά εμβόλια) μπορεί να είναι συνεργικός, που σημαίνει ότι μπορεί να πολλαπλασιάσει τα αποτελέσματα.»

         Αυτό σημαίνει πως αν βρεθεί σε ένα αυτιστικό παιδί προβληματικό DNA, αυτό δεν είναι απαραίτητα κληρονομικό. Μπορεί να είναι συνέπεια περιβαλλοντικού παράγοντα (εμβόλιο). Περισσότερα για αυτό σε άλλο σημείο του κειμένου.

         Στη σελίδα 230 μια μελέτη λέει ότι:
         «"Ενώ είναι άφθονο στο περιβάλλον, το αλουμίνιο δεν είναι απαραίτητο για τη ζωή. Αντίθετα, το αλουμίνιο είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη νευροτοξίνη που αναστέλλει πάνω από 200 βιολογικά σημαντικές λειτουργίες και προκαλεί διάφορα δυσμενή αποτελέσματα σε φυτά, ζώα και ανθρώπους».
         Στη σελίδα 232 διαβάζουμε «Τρεις επιστολές που εστάλησαν τον Ιούνιο του 2017 από επιφανείς επιστήμονες στο αμερικανικό Υπουργείο Υγείας και το προέτρεπαν να πάρει άμεσα μέτρα σε σχέση με τα εμβόλια που περιέχουν αλουμίνιο». Μία από αυτές, γραμμένη από τον Christopher A. Shaw, καθηγητή και διευθυντή νευρολογικού εργαστηρίου στο University of British Columbia, πρόεδρο του Ινστιτούτου Ιατρικής Ασφάλειας Παιδιών, λέει πως μελέτες σε ζώα στο εργαστήριό του καθώς και άλλες μελέτες ενοχοποιούν το αλουμίνιο για νευρολογικές παθήσεις σε οποιαδήποτε ηλικία, όπως αυτισμό και μακροφαγική μυοπεριτονίτιδα. Επισημαίνει ότι ο ισχυρισμός του CDC στην ιστοσελίδα του ότι "Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό" δεν είναι επιστημονικά θεμελιωμένος. Το ελληνικό περιοδικό Κατοχικά Νέα περιέχει απόσπασμα από το ακόλουθο δημοσίευμα του Shaw, με τίτλο:

        «Τα ανοσοενισχυτικά εμβολίου αλουμινίου συμβάλλουν στην αύξηση επικράτησης του αυτισμού;»
         και συγγραφείς:
        Tomljenovic L, Shaw CA. / Ομάδα Έρευνας Νευρικής Δυναμικής, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, Λεωφόρος 828 W. 10th Ave, Βανκούβερ, BC, Καναδάς V5Z 1L8.

        Απόσπασμα:

        «Οι διαταραχές του φάσματος αυτισμού (ASD) είναι σοβαρές αναπτυξιακές διαταραχές πολλαπλών συστημάτων και μια επείγουσα παγκόσμια ανησυχία για τη δημόσια υγεία. Η δυσλειτουργική ανοσία και η μειωμένη λειτουργία του εγκεφάλου είναι βασικά ελλείμματα στην ASD. Το αλουμίνιο, το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο ανοσοενισχυτικό εμβολίου, είναι μια αποδεδειγμένη νευροτοξίνη και ένας ισχυρός ανοσοδιεγέρτης. Επομένως, το ανοσοενισχυτικό αλουμινίου έχει τη δυνατότητα να επάγει νευροανοσολογικές διαταραχές.
        Κατά την αξιολόγηση της τοξικότητας του αλουμινίου στα παιδιά, πρέπει να ληφθούν υπόψη δύο βασικά σημεία:
        (1) τα παιδιά δεν πρέπει να θεωρούνται «μικροί ενήλικοι» καθώς η μοναδική φυσιολογία τους τα καθιστά πολύ πιο ευάλωτα σε τοξικές προσβολές.
        Και (2) εάν η έκθεση σε αλουμίνιο από λίγα μόνο εμβόλια μπορεί να οδηγήσει σε γνωσιακή δυσλειτουργία και αυτοανοσία στους ενήλικες, είναι παράλογο να αναρωτηθούμε εάν τα τρέχοντα παιδιατρικά προγράμματα, τα οποία περιέχουν συχνά 18 ανοσοενισχυμένα ανοσοενισχυτικά, είναι ασφαλή για τα παιδιά;
        Εφαρμόζοντας τα κριτήρια του Hill για τον προσδιορισμό της αιτιότητας μεταξύ έκθεσης και έκβασης, ερευνήσαμε κατά πόσον η έκθεση σε αλουμίνιο από εμβόλια θα μπορούσε να συμβάλει στην αύξηση του επιπολασμού της ASD στον δυτικό κόσμο. Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι:

        (1) Τα παιδιά από χώρες με την υψηλότερη επικράτηση ASD εμφανίζονται να έχουν την υψηλότερη έκθεση στο αλουμίνιο από εμβόλια.

        (2) Η αύξηση της έκθεσης σε ανοσοενισχυτικά αλουμινίου συσχετίζεται σημαντικά με την αύξηση του επιπολασμού της ASD στις Ηνωμένες Πολιτείες που παρατηρήθηκε τις τελευταίες δύο δεκαετίες (Pearson r = 0,92, p <0,0001).

        (3) Υπάρχει σημαντική συσχέτιση μεταξύ των ποσοτήτων αλουμινίου που χορηγούνται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και της τρέχουσας επικράτησης της ASD σε επτά χώρες της Δύσης, ιδιαίτερα σε ηλικία 3-4 μηνών (Pearson r = 0,89-0,94, p = 0,0018-0,0248). Η εφαρμογή των κριτηρίων του Hill σε αυτά τα δεδομένα υποδηλώνει ότι η συσχέτιση μεταξύ αλουμινίου σε εμβόλια και ASD μπορεί να είναι αιτιώδης. Επειδή τα παιδιά αντιπροσωπεύουν ένα κλάσμα του πληθυσμού που κινδυνεύει περισσότερο από τις επιπλοκές μετά την έκθεση του στο αλουμίνιο, φαίνεται δικαιολογημένη η αυστηρότερη αξιολόγηση της ασφάλειας του ανοσοενισχυτικού.»
Crown Copyright © 2011. Δημοσιεύθηκε από την Elsevier Inc. [αναζήτησε: J Inorg Biochem 2011;105(11):1489-99;] & [Gherardi RK, Authier FJ. Immunol Allergy Clin North Am 2003;23(4):699-712] όπως και εκατοντάδες αντίστοιχες δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά. >>

        Πώς μεταφέρεται το αλουμίνιο στο σώμα των παιδιών, από το σημείο της ένεσης μέχρι τον εγκέφαλο, για να εμποδίσει τις λειτουργίες του και να δημιουργήσει τον αυτισμό και άλλες αναπηρίες;

        << Σε ένα Δελτίο Τύπου, που περιγράφει την τελευταία έρευνα του καθηγητή Exley, η ιδρύτρια του Ιδρύματος Dwoskin, η κ. Claire Dwoskin, έγραψε:

        «Η έρευνα στο Πανεπιστήμιο Keele υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Christopher Exley στοχεύει στην κατανόηση της τοξικότητας των ανοσοενισχυτικών αλουμινίου σε εμβολιασμούς, και τα τελευταία ευρήματά της δημοσιεύονται τώρα στις Επιστημονικές Αναφορές του περιοδικού Nature (Nature’s Scientific Reports).
        Σε ένα πρότζεκτ που χρηματοδοτήθηκε από το Συμβούλιο Ιατρικών Ερευνών (MRC) και το Ίδρυμα Dwoskin, η ομάδα του πανεπιστημίου Keele ερεύνησε τη σχέση μεταξύ των φυσικοχημικών ιδιοτήτων των ανοσοενισχυτικών αλουμινίου και της απόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος. Συγκεκριμένα, δείχνει ότι η αντίδραση του αλουμινίου στο σημείο της ένεσης θα καθορίσει την επακόλουθη τύχη του και συνεπώς τη δράση του τόσο στο σημείο της ένεσης όσο και μακριά από αυτό
        Μία μορφή ανοσοενισχυτικού αλουμινίου που χρησιμοποιείται συχνότερα σε εμβόλια είναι ένα υδροξυφωσφορικό άλας αλουμινίου, και είναι πιο τοξικό στη θέση της ένεσης από τη δεύτερη μορφή ανοσοενισχυτικού αλουμινίου, που επίσης χρησιμοποιείται συχνά σε εμβόλια, το άλας οξυϋδροξειδίου του αργιλίου. Ωστόσο, το τελευταίο φορτώνεται πιο εύκολα σε ανοσοαντιδραστικά κύτταρα με τη δυνατότητα μεταφοράς του σε όλο το σώμα. Η έρευνα Keele προτείνει ότι αυτή η φόρτωση αλουμινίου σε βιώσιμα κύτταρα προσφέρει ένα μηχανισμό όπου σημαντικές ποσότητες αλουμινίου, μιας γνωστής νευροτοξίνης, μπορεί να μεταφέρονται σε ολόκληρο το σώμα και ακόμη και να διαπερνούν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, περνώντας στο κεντρικό νευρικό σύστημα.» [2, 3, 4] >>
        https://vactruth.com/2016/11/17/aluminium-adjuvants-not-approved/


        << Πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε ο καθηγητής Christopher Exley και η ομάδα του από το Πανεπιστήμιο Keele στο Staffordshire αφήνει τους γονείς χωρίς αμφιβολία ότι το αλουμίνιο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον εγκέφαλο των αυτιστικών ατόμων.
        Για πρώτη φορά, ο Exley και η ομάδα του είχαν τη μοναδική ευκαιρία να εξετάσουν τον εγκέφαλο αυτιστικών ατόμων που είχαν πεθάνει. Και αυτό που ανακάλυψαν πράγματι συγκλονίζει. Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο ιστός του εγκεφάλου των αυτιστικών ατόμων περιείχε τα υψηλότερα επίπεδα αλουμινίου οποιουδήποτε άλλου εγκεφαλικού ιστού είχε εξεταστεί από την ομάδα.
        Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου 2017, ο Exley εξήγησε τα ευρήματά του. Δηλώνει ότι:
        «Μπορέσαμε να κάνουμε δύο πράγματα, μπορέσαμε να μετρήσουμε πόσο αλουμίνιο ήταν στον εγκέφαλο των αυτιστικών ατόμων που είχαν πεθάνει, και μπορέσαμε επίσης να δούμε το αλουμίνιο στον ιστό χρησιμοποιώντας μια τεχνική μικροσκοπίας που ονομάζεται φθορισμός. Η ποσότητα αλουμινίου στον ιστό του εγκεφάλου ήταν, θα έλεγα, εξαιρετικά υψηλή. »
        Τα αποτελέσματα της μελέτης τους συγκλόνισαν την ομάδα επειδή, μέσα στα χρόνια, είχαν εξετάσει τον εγκεφαλικό ιστό πάνω από εκατό ατόμων και, σύμφωνα με τον Exley, ο εγκέφαλος των αυτιστικών ατόμων περιείχε τα υψηλότερα επίπεδα αλουμινίου που είχε δει ποτέ η ομάδα.
        Ο Exley εξήγησε ότι οι μόνοι εγκέφαλοι που είχε δει να περιέχουν παρόμοιες ποσότητες αλουμινίου ήταν οι εγκέφαλοι ασθενών που είχαν πεθάνει με διάγνωση οικογενειακής Αλτσχάιμερ.
        Δήλωσε ότι:
        «Σε αυτήν την ομάδα σχετικά νεαρών ανθρώπων, δεκατριών, δεκατεσσάρων, δεκαπέντε χρονών, είδαμε περισσότερο αλουμίνιο από ό, τι είδαμε σε άλλες περιπτώσεις».
        Η δήλωση του Exley είναι πραγματικά σοκαριστική, ειδικά όταν σκεφτείς ότι αυτός και η ομάδα του είχαν προηγουμένως εξετάσει τον εγκέφαλο ηλικιωμένων ασθενών που είχαν πεθάνει από Αλτσχάιμερ. Θα περίμενες να βρεις πως άτομα που πέθαναν στην έβδομη και όγδοη δεκαετία της ζωής τους θα είχαν πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση αλουμινίου στον εγκέφαλο από εκείνους που πέθαναν στην τρυφερή ηλικία των δεκατριών.
        Ο Exley συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι:
        «Ίσως εξίσου σημαντικές, αν όχι πιο σημαντικές, ήταν οι μελέτες μικροσκοπίας. Αυτές μάς επέτρεψαν να προσδιορίσουμε πού ήταν το αλουμίνιο στον εγκεφαλικό ιστό. Όταν εξετάσαμε τους εγκεφάλους των αυτιστικών ατόμων, βρήκαμε κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι που δεν είχαμε ποτέ ξαναδεί έως τότε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ανθρώπινων εγκεφάλων. Διαπιστώσαμε ότι η πλειονότητα του αλουμινίου ήταν στην πραγματικότητα εντός των κυττάρων, "ενδοκυτταρικά". »
        Εξήγησε ότι τα κύτταρα αυτά μετέφεραν ένα φορτίο αλουμινίου από το σώμα στον εγκέφαλο. Δήλωσε ότι:
        «Είδαμε επίσης στοιχεία ότι τα κύτταρα των λεμφαδένων και του αίματος περνούσαν στον εγκέφαλο, μετέφεραν μαζί τους ένα φορτίο αλουμινίου από το σώμα στον εγκέφαλο.» >>
        https://vactruth.com/2017/12/05/aluminium-and-autism/

        << Η πρώτη φορά που προσωπικά συνειδητοποίησα την ιδέα ότι το πρόσθετο αλουμινίου που χρησιμοποιείται στα εμβόλια μπορεί να είναι πολύ πιο τοξικό και επικίνδυνο από ό, τι νόμιζα μέχρι τότε ήταν όταν άρχισα να διαβάζω για το απίστευτο έργο του Δρ Chris Shaw στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. (Δείτε αυτό το βίντεο του Dr. Shaw στο οποίο συζητά το πρόσθετο αλουμινίου και μερικά από τα πειράματα που έκανε με τους συναδέλφους του σε ποντίκια.)
        Το 2007 ο Δρ. Shaw δημοσίευσε την πρώτη μελέτη που εξετάζει το ενέσιμο πρόσθετο αλουμινίου σε αυτό το άρθρο: Το Πρόσθετο Αλουμινίου που Συνδέεται με την Νόσο Πολέμου του Κόλπου Προκαλεί Θάνατο των Κινητικών Νευρώνων σε Ποντίκια, και χτύπησε έναν παγκόσμιο συναγερμό για τους κινδύνους των προσθέτων αλουμινίου:
        «Επιπλέον, η συνεχιζόμενη χρήση προσθέτων αλουμινίου σε διάφορα εμβόλια για το ευρύ κοινό, όπως ηπατίτιδας Α και Β, κοκίτη-διφθερίτιδας-τέτανου (DPT) κ.ο.κ. , μπορεί να έχει ακόμη πιο εκτενείς επιπτώσεις στην υγεία. Μέχρις ότου η ασφάλεια των εμβολίων αποδειχθεί ικανοποιητικά σε ελεγχόμενες μακροχρόνιες μελέτες που εξετάζουν λεπτομερώς τον αντίκτυπο στο νευρικό σύστημα, πολλοί από αυτούς που έχουν ήδη εμβολιαστεί καθώς και εκείνους που εμβολιάζονται τώρα μπορεί να διατρέχουν μελλοντικό κίνδυνο.[…]»
        Το 2009, ο Δρ Shaw και οι συνεργάτες του στη Βρετανική Κολομβία δημοσίευσαν μια άλλη μελέτη που εξετάζει το ενέσιμο αλουμίνιο, και τα αποτελέσματα ήταν βαθιά ανησυχητικά:
        «Στο σύνολό τους, τα αποτελέσματα που αναφέρθηκαν εδώ αντικατοπτρίζουν προηγούμενη μελέτη που κατέδειξε σαφώς ότι το αλουμίνιο, τόσο από το στόμα όσο και στην ενέσιμη μορφή, μπορεί να είναι νευροτοξικό. Οι πιθανοί μηχανισμοί τοξικής δράσης του αλουμινίου μπορεί να περιλαμβάνουν ενίσχυση της φλεγμονής (δηλ. Μικρογλοίωση) ... »
        2012: Μηχανισμοί τοξικότητας προσθέτου αλουμινίου και αυτοάνοσες ασθένειες σε παιδιατρικούς πληθυσμούς
        Τρία χρόνια μετά την πρωτοποριακή μελέτη του, ο Δρ. Shaw και η συνάδελφός του Δρ. Lucija Tomljenovic, δημοσίευσαν αυτή την εργασία το 2012, εκφράζοντας σφοδρές ανησυχίες για την περιορισμένη κατανόηση της τοξικότητας του προσθέτου αλουμινίου:

        «Μας εκπλήσσει η διαπίστωση ότι, παρά τα 80 χρόνια χρήσης τους, η ασφάλεια των προσθέτων αλουμινίου συνεχίζει να βασίζεται σε εικασίες μάλλον παρά σε επιστημονικά στοιχεία. Για παράδειγμα, τίποτα δεν είναι γνωστό για την τοξικολογία και τη φαρμακοκινητική των προσθέτων αλουμινίου σε βρέφη και παιδιά. Παρά ταύτα, τα παιδιά συνεχίζουν να εκτίθενται τακτικά σε πολύ υψηλότερα επίπεδα προσθέτων από τους ενήλικες, μέσω εμβολιαστικών προγραμμάτων.»
        Οι δύο επιστήμονες ζήτησαν επείγουσα επανεξέταση του προφίλ ασφάλειας των εμβολίων που περιέχουν πρόσθετο αλουμινίου:
        «Ωστόσο, τα υπάρχοντα δεδομένα (ή η έλλειψή τους) εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το εάν τα τρέχοντα εμβόλια που απευθύνονται σε παιδιατρικούς πληθυσμούς μπορούν να γίνουν δεκτά ως έχοντα επαρκές προφίλ ασφάλειας. Καθότι τα βρέφη και τα παιδιά μπορεί να κινδυνεύουν περισσότερο από επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό, χρειάζεται επειγόντως αυστηρότερη εκτίμηση των δυνητικών αρνητικών επιπτώσεων των εμβολιασμών στην υγεία παιδιατρικών πληθυσμών». >>
        Πηγή: https:/jbhandleyblog.com/home/2018/4/1/international2018

        «Τα περισσότερα εμβόλια περιέχουν αλουμίνιο, και το αλουμίνιο είναι μια αποδεδειγμένη νευροτοξίνη στις ποσότητες που λαμβάνεται από τα εμβόλια. Ο συνδυασμός εμβολίων μπορεί να οδηγήσει σε υπερφόρτωση από τοξικό αλουμίνιο. Ακόμα και το αλουμίνιο σε ένα μόνο εμβόλιο μπορεί να είναι επιβλαβές, επειδή το αλουμίνιο στο εμβόλιο βρίσκεται σε μια μορφή που είναι πιο επικίνδυνη από ό, τι το αλουμίνιο που εισάγεται στο σώμα δια του στόματος. Συγκεκριμένα, το αλουμίνιο βρίσκεται στο εμβόλιο σε νανοσωματιδιακή μορφή, την οποία το σώμα εξαλείφει πιο δύσκολα. Την εξαλείφει επίσης πιο δύσκολα επειδή διακινείται στο σώμα με διαφορετικό τρόπο από τη μορφή που εισάγεται δια του στόματος. [δηλαδή δεν περνά από τα νεφρά]
        Είναι φυσικό και φυσιολογικό να καταναλώνετε μικρές δόσεις αλουμινίου από τρόφιμα και νερό. Δεν είναι καλό για εσάς, αλλά το σώμα έχει επαρκείς άμυνες. Η απορρόφηση του προσλαμβανόμενου από το στόμα αλουμινίου είναι χαμηλή, περίπου 0,3%, λοιπόν περίπου το 99,7% εξαλείφεται στα κόπρανα. Το προσλαμβανόμενο από το στόμα αλουμίνιο είναι σε ιονική μορφή (ξεχωριστά, φορτισμένα άτομα), η οποία αποβάλλεται εύκολα μέσω των νεφρών. Επίσης, το ιονικό αλουμίνιο εμποδίζεται να εισέλθει στον εγκέφαλο μέσω του αιματοεγκεφαλικού φραγμού. Η χαμηλή απορρόφηση, η ταχεία αποβολή από τα νεφρά και ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός προστατεύουν επαρκώς τον εγκέφαλο από το αλουμίνιο. Ωστόσο, το νανοσωματιδιακό αλουμίνιο των εμβολίων δεν μπορεί να αποβληθεί από τα νεφρά. Τα σωματίδια παραείναι μεγάλα για να φιλτραριστούν από τα νεφρά. Διαλύονται όντως αργά (μετατρεπόμενα σε ιονικό αλουμίνιο), αλλά, πολύ πριν μπορέσουν να διαλυθούν, "τρώγονται" από κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που λέγονται μακροφάγα. Με άλλα λόγια, τα σωματίδια καταλήγουν μέσα στα μακροφάγα. Μόλις φορτωθούν, τα μακροφάγα εξαπλώνουν το αλουμίνιο σε ολόκληρο το σώμα, καθώς ταξιδεύουν μέσα από αυτό. Τούτο είναι επικίνδυνο, επειδή τα φορτωμένα μακροφάγα μεταφέρουν νανοσωματίδια αλουμινίου σε ιστούς (π.χ. του εγκεφάλου) οι οποίοι καταστρέφονται από πολύ μικρές ποσότητες αλουμινίου.»
        Πηγή: Vaccine Papers (μεγάλη ιστοσελίδα επιστημονικής ανάλυσης δημοσιευμένων εργασιών για τα εμβόλια), όπως παρατίθεται εδώ:
         https://jbhandleyblog.com/home/2018/4/1/international2018


         Γράφει το περιοδικό Κατοχικά Νέα:

         << Θεωρώ ότι για το θέμα του συγκεκριμένου άρθρου, το πιο σημαντικό εύρημα της σύγχρονης ιατρικής βιβλιογραφίας δεν είναι άλλο από την πρόκληση σημαντικών διαταραχών (μακροφαγική μυοπεριτονίτιδα, ποικίλες αυτοάνοσες διαταραχές, αυτισμός, νόσος Alzheimer κ.ά.) που σχετίζονται με τη χρήση του αλουμινίου ως ανοσοενισχυτικού σε εμβόλια παντός τύπου.

         Ενδεικτική βιβλιογραφία
         « National Center for Biotechnology Information
         Μηχανισμοί ανοχής ανοσοενισχυτικού αλουμινίου και αυτοανοσίας σε παιδιατρικούς πληθυσμούς. [αυτοανοσία: δημιουργία αυτοάνοσων ασθενειών]
Tomljenovic L1, Shaw CA./ Ομάδα Νευρολογικής Έρευνας, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Βρετανικής Κολομβίας, Βανκούβερ, BC, Καναδάς.
         Οι ανοσολογικές προκλήσεις κατά την πρώιμη ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούνται από το εμβόλιο, μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμες καταστροφικές αλλοιώσεις του εγκεφάλου και της ανοσολογικής λειτουργίας. Πειραματικές αποδείξεις δείχνουν επίσης ότι η ταυτόχρονη χορήγηση μόλις δύο έως τριών ανοσοενισχυτικών μπορεί να υπερνικήσει τη γενετική αντίσταση στην αυτοανοσία. Σε ορισμένες ανεπτυγμένες χώρες, από τη στιγμή που τα παιδιά είναι ηλικίας 4 έως 6 ετών, θα έχουν λάβει συνολικά 126 αντιγονικές ενώσεις μαζί με υψηλές ποσότητες προσθέτων αλουμινίου (Al) μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος. Σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, οι αξιολογήσεις ασφάλειας για τα εμβόλια συχνά δεν συμπεριέλαβαν τις κατάλληλες μελέτες τοξικότητας, επειδή τα εμβόλια δεν θεωρήθηκαν εγγενώς τοξικά. Συνολικά, αυτές οι παρατηρήσεις εγείρουν εύλογες ανησυχίες σχετικά με τη συνολική ασφάλεια των σημερινών προγραμμάτων εμβολιασμού κατά την παιδική ηλικία.
         Κατά την αξιολόγηση της τοξικότητας των προσθέτων εμβολίων στα παιδιά, πρέπει να εξεταστούν ορισμένα βασικά σημεία:
         (1) τα βρέφη και τα παιδιά δεν πρέπει να θεωρούνται «μικρά ενήλικα» όσον αφορά τον τοξικολογικό κίνδυνο, καθώς η μοναδική φυσιολογία τους τα καθιστά πολύ πιο ευάλωτα σε τοξικές προσβολές.
         (2) σε ενήλικες ανθρώπους τα ανοσοενισχυτικά του αλουμινίου έχουν συνδεθεί με μια ποικιλία σοβαρών αυτοάνοσων και φλεγμονωδών καταστάσεων (δηλ. "ASIA") αλλά τα παιδιά εκτίθενται συχνά σε πολύ υψηλότερες ποσότητες εμβολιαζόμενου αλουμινίου από τους ενήλικες.
         (3) συχνά υποτίθεται ότι οι περιφερικές ανοσοαποκρίσεις δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου. Ωστόσο, είναι πλέον σαφές ότι υπάρχει αμφίδρομη νευροανοσολογική διασταυρούμενη ομιλία που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην ανοσορρύθμιση καθώς και στη λειτουργία του εγκεφάλου. Με τη σειρά τους, οι διαταραχές του νευρο-άνοσου άξονα έχουν καταδειχθεί σε πολλές αυτοάνοσες ασθένειες που περιλαμβάνονται στην "ASIA" και πιστεύεται ότι οδηγούνται από μια υπερδραστική ανοσοαπόκριση.
         (4) Τα ίδια συστατικά του νευρο-άνοσου άξονα που παίζουν βασικούς ρόλους στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την ανοσολογική λειτουργία είναι έντονα στοχευμένα από ανοσοενισχυτικά αλουμινίου.
         Συνοπτικά, τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι δικαιολογείται η αύξηση των ανησυχιών σχετικά με τις τρέχουσες πρακτικές εμβολιασμού. Επειδή τα παιδιά ενδέχεται να κινδυνεύουν περισσότερο από τις επιπλοκές που προκαλούνται από τα εμβόλια, απαιτείται επειγόντως αυστηρή αξιολόγηση των αρνητικών επιπτώσεων των εμβολιασμών στην υγεία του παιδιατρικού πληθυσμού. [αναζήτηση: Lupus 2012;21(2):223-30;]

         Βοηθητικά εμβόλια αλουμινίου: είναι ασφαλή;
Tomljenovic L, Shaw CA. /Ομάδα Έρευνας Νευρικής Δυναμικής, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Βρετανικής Κολομβίας, Βανκούβερ, Β. Χ., V5Z 1L8, Καναδάς.
         Το αλουμίνιο είναι μια πειραματικά καταδεδειγμένη νευροτοξίνη και το συνηθέστερα χρησιμοποιημένο ανοσοενισχυτικό εμβολίου. Παρά τα σχεδόν 90 χρόνια εκτεταμένης χρήσης των ανοσοενισχυτικών αλουμινίου, η κατανόηση της ιατρικής επιστήμης σχετικά με τους μηχανισμούς δράσης τους εξακολουθεί να είναι αξιοσημείωτα φτωχή.
         Υπάρχει επίσης σχετική έλλειψη δεδομένων σχετικά με την τοξικολογία και τη φαρμακοκινητική αυτών των ενώσεων. Παρόλα αυτά, η έννοια ότι το αλουμίνιο στα εμβόλια είναι ασφαλές φαίνεται να είναι ευρέως αποδεκτή. Πειραματική έρευνα, ωστόσο, δείχνει σαφώς ότι τα ανοσοενισχυτικά αλουμινίου έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σοβαρές ανοσολογικές διαταραχές στους ανθρώπους. Συγκεκριμένα, το αλουμίνιο σε ανοσοενισχυτική μορφή συνεπάγεται κίνδυνο αυτοανοσίας, μακροχρόνιας φλεγμονής εγκεφάλου και σχετιζόμενων νευρολογικών επιπλοκών και μπορεί συνεπώς να έχει βαθιές και ευρέως διαδεδομένες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.
         Θεωρούμε πιθανό ότι τα οφέλη από τον εμβολιασμό μπορεί να έχουν υπερτιμηθεί και ο κίνδυνος υποτίμησης των δυσμενών επιπτώσεων δεν έχει αξιολογηθεί αυστηρά στην ιατρική κοινότητα. Ελπίζουμε ότι η παρούσα εργασία θα παράσχει ένα πλαίσιο για μια πολύ αναγκαία και μακρόχρονη αξιολόγηση αυτού του εξαιρετικά αμφιλεγόμενου ιατρικού ζητήματος. [αναζήτηση: Curr Med Chem 2011;18(17):2630-7;] »

[Συνεχίζει το άρθρο από τα Κατοχικά Νέα]
         Αναγνωρίζεται ανοιχτά πλέον το γεγονός ότι τα σημερινά εμβόλια που δίνονται στα παιδιά χορηγούνται σκόπιμα με υδράργυρο, αργίλιο, MSG και φορμαλδεΰδη, τα οποία εγχέονται στο σώμα των βρεφών και των παιδιών. Αυτό είναι ανοιχτά αποδεκτό από το ίδιο το CDC, το οποίο έχει αναδειχθεί ως μια εγκληματική ομάδα προώθησης για τη βιομηχανία εμβολίων. Αντί να προσπαθούν να καθορίσουν γιατί τα εμβόλια προκαλούν σε τέτοιο βαθμό τον αυτισμό, το CDC προσπαθεί να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία, να καθυστερήσει τις ακροάσεις, για να προστατεύσει την χρησιμοποιημένη βιομηχανία εμβολίων όπου σχεδόν κάθε εν ενεργεία κατασκευαστής εμβολίων σήμερα έχει βρεθεί ένοχος πολλαπλάσιων εγκλημάτων κακουργήματος.
         Ειδικά τα ανθρώπινα μωρά και παιδιά, δηλητηριάζονται πριν καν ξεκινήσουν την ζωή τους, όπως ποτέ ξανά στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το ποσοστό του αυτισμού στην Αμερική [και σε πολλές άλλες χώρες, περιλαμβανομένης και της Ελλάδας] που έχει ανέβει στα ύψη κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, βάζοντας τον αυτισμό ξεκάθαρα σε κατηγορία «επιδημίας». Αλλά μην περιμένετε καμία ενέργεια από το CDC σε αυτή την επιδημία. Το CDC γνωρίζει πολύ καλά γιατί τα ποσοστά αυτισμού έχουν εκτιναχθεί σε ολόκληρη την Αμερική, αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια, το CDC προωθεί μια ιστορία συγκάλυψης για να προστατεύσει τα εταιρικά συμφέροντα (κι όχι μόνο οικονομικά) των πραγματικών ενόχων. Υπάρχουν τρόποι να βγάλετε τα δηλητήρια από το σώμα σας (και τα εμβόλια) • να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό και τον μηχανισμό αυτοϊασης του σώματός σας. Οι ιατρικές επιχειρήσεις που δηλητηριάζουν, δεν είναι μόνο ιατρικές εταιρείες. Δηλητηριάζουν επίσης κι ενήλικες με πολλούς τρόπους, που καταστέλλουν την ανεξάρτητη σκέψη και συμβάλουν στην αποσάθρωση της καλής υγείας.
         Υπάρχουν τρόποι να βγάλετε τα δηλητήρια από το σώμα σας (και τα εμβόλια) • να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό και τον μηχανισμό αυτοϊασης του σώματος σας.
         Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνουν αυτά; Πέρα από τα προφανή, κέρδος και εξουσία;
         Μα είναι γνωστό: ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ.-
         https://terrapapers.com/mas-dilitiriazoun-kathimerina/

         [Σημείωση: Υπάρχουν γονείς που με ειδικές εναλλακτικές θεραπείες, και μετά από πολλά βάσανα, έχουν επιφέρει βελτίωση ή ίαση στον οργανισμό των παιδιών τους που οι ίδιοι έβλαψαν. Είναι πολύ προτιμότερο να μην βλάψει κανείς τα παιδιά του εξαρχής.]
------------------------


         Επιστημονικό περιοδικό, αφιερωμένο στην πληροφόρηση για τους κινδύνους των εμβολίων. Έκδοση του Εθνικού Κέντρου Πληροφόρησης για τους Εμβολιασμούς (NVIC). Παρέχει Newsletter.
         https://thevaccinereaction.org/about-us/

------------------------
         Από ιατρική μελέτη με τίτλο:
         "Καθυστέρηση στον εμβολιασμό διφθερίτιδας-κοκίτη-τετάνου (DPT) συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο παιδικού άσθματος" :
         «Μεταξύ 11.351 παιδιών που έλαβαν τουλάχιστον 4 δόσεις DPT, ο κίνδυνος άσθματος μειώθηκε στο μισό στα παιδιά των οποίων η πρώτη δόση καθυστερήθηκε για περισσότερο από δύο μήνες. Η πιθανότητα για άσθμα σε παιδιά που καθυστέρησαν όλες τις τρεις δόσεις ήταν 0.39 (95% CI, 0.18-0.86»

         Ασφαλώς, η πιθανότητα να πάθεις άσθμα μεγαλώνει κατακόρυφα όταν προστίθενται και άλλα εμβόλια. Στη μελέτη εξετάστηκε ένα συγκεκριμένο εμβόλιο, όχι περισσότερα ή το σύνολο των εμβολίων.
         Επίσης δεν εξετάστηκαν άλλα προβλήματα υγείας. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, η δυνατότητα να μειώσεις τα ποσοστά άσθματος καθυστερώντας τον εμβολιασμό δείχνει ότι ο εμβολιασμός συνδέεται αιτιολογικά με το άσθμα.
         Ας σημειωθεί ότι ένα στα δύο παιδιά στις ΗΠΑ υποφέρουν πλέον από χρόνια πάθηση.
         πηγή: επιστημονικό ίδρυμα Άμυνα Παιδικής Υγείας
 
         https://childrenshealthdefense.org/news/vaccines/fully-vaccinated-vs-unvaccinated-part-4/ 


------------------------

         Σχολιαστής άρθρου γράφει: «Όχι μόνο είναι η ανεμοβλογιά μια καλοήθης μόλυνση στην ΜΕΓΑΛΗ πλειονότητα των περιπτώσεων, αλλά εκείνοι που την κολλάνε - όπως και με άλλες φυσικές λοιμώξεις - αποκομίζουν μεγαλύτερη προστασία για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ κινδύνους αργότερα στη ζωή τους, όπως εγκεφαλικούς όγκους, καρδιοπάθεια και καρκίνο.»

         Αποδεικτικά στοιχεία που προσφέρει ο σχολιαστής:

         << * "Οι κλινικές ή εργαστηριακές ενδείξεις λοίμωξης από ιό ανεμοβλογιάς-ζωστήρα συσχετίζονται σταθερά με χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης γλοιώματος (εγκεφαλικός όγκος) σε μελέτες ελέγχου περιπτώσεων, γεγονός που υποδηλώνει προστατευτικό αποτέλεσμα κατά του γλοιώματος." Περιοδικό της Νευροϊολογίας, 17 Οκτ. 2011 (5), 448-54.

         * "Τα στοιχεία από έναν αυξανόμενο αριθμό μελετών υποδηλώνουν ότι η έκθεση σε κοινές λοιμώξεις νωρίς στη ζωή μπορεί να είναι προστατευτική ενάντια στην οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία στην παιδική ηλικία." Διεθνές Περιοδικό του Καρκίνου, 1 Απριλίου 2011, 128 (7), 1632-43.

         * "Οι μεταδοτικές ασθένειες στην παιδική ηλικία είχαν [στα υποκείμενα της μελέτης] προστατευτική δράση κατά της στεφανιαίας νόσου. Ο κίνδυνος οξειών στεφανιαίων επεισοδίων μειωνόταν σημαντικά όσο αυξανόταν η νόσηση από μεταδοτικές ασθένειες στην παιδική ηλικία." Αθηροσκλήρωση 2007 Ιούν. 192 (2). >>

         Ο σχολιαστής συνεχίζει ως εξής:

         << Εν τω μεταξύ, χάρη στους προωθητές των "μαγικών" εμβολίων, ο έρπης ζωστήρας, μια λοίμωξη πολύ πιο σοβαρή από την ανεμοβλογιά, αυξάνεται:

         * «Ο εμβολιασμός των παιδιών κατά της ανεμοβλογιάς έχει μειώσει τη συχνότητα εμφάνισης της ανεμοβλογιάς, αλλά εισήγαγε τον έρπητα ζωστήρα, ο οποίος κολλιέται από το ίδιο το εμβόλιο». Περιοδικό Παιδιατρικών Λοιμωδών Νοσημάτων (έκδοση της ευρωπαϊκής εταιρείας παιδιατρικών λοιμωδών νοσημάτων), 30 Αυγούστου 2011 (8), 719-21.

         * «Καθώς αυξήθηκε η εμβολιαστική κάλυψη του παιδικού πληθυσμού για ανεμοβλογιά, η συχνότητα εμφάνισης ανεμοβλογιάς μειώθηκε και η εμφάνιση του έρπητα ζωστήρα αυξήθηκε.» Περιοδικό του Βιοϊατρικού Κέντρου (BMC) για τη Δημόσια Υγεία, 16 Ιουνίου 2005, 5:68. >>

         πηγή: σχολιασμός σε άρθρο με τίτλο "Έφηβος Μηνύει το Υπουργείο Υγείας Επειδή του Διέκοψε τη Σχολική του Φοίτηση Διότι Αρνήθηκε να Εμβολιαστεί για Ανεμοβλογιά" (Teen sues health department after being banned from school for refusing chickenpox vaccine)
         https://disqus.com/by/RHE9/ 

------------------------
         Από άρθρο στο επιστημονικό ίδρυμα για την παιδική υγεία Children's Health Defense :

         «Τα αμερικανά παιδιά θα ωφελούνταν περισσότερο εάν οι αξιωματούχοι αυτοί - πριν επιβάλουν αμφισβητήσιμα και δρακόντεια μέτρα - μελετούσαν τα αποτελέσματα της παιδικής υγείας στην Ιαπωνία. Με πληθυσμό 127 εκατομμυρίων, η Ιαπωνία έχει τα πιο υγιή παιδιά και το υψηλότερο «προσδόκιμο υγιούς ζωής» στον κόσμο - και τα λιγότερο εμβολιασμένα παιδιά οποιασδήποτε ανεπτυγμένης χώρας. Οι ΗΠΑ, αντίθετα, έχουν το πιο επιθετικό πρόγραμμα εμβολιασμού στον αναπτυγμένο κόσμο ως προς αριθμό εμβολίων και χρονική στιγμή, ξεκινώντας από την εγκυμοσύνη, τη γέννηση και τα πρώτα δύο χρόνια ζωής. Κάνει αυτό τα παιδιά των ΗΠΑ υγιέστερα; Η ξεκάθαρη απάντηση είναι όχι. Οι ΗΠΑ έχουν το υψηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας όλων των βιομηχανικών χωρών, με περισσότερα αμερικανά παιδιά να πεθαίνουν κατά τη γέννηση και το πρώτο τους έτος από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο συγκρίσιμο έθνος - και περισσότερα από τα μισά παιδιά που επιβιώνουν αναπτύσσουν τουλάχιστον μία χρόνια ασθένεια. Η ανάλυση της παιδικής θνησιμότητας και των επιδράσεων στην υγεία στον πραγματικό κόσμο δείχνει ότι η εμβολιαστική πολιτική των Η.Π.Α. δεν αποτελεί πλεονέκτημα για τα αμερικανά παιδιά.»


------------------------

         Άρθρο στην Χάφινγκτον Ποστ που μιλά για τις χαλκευμένες επιστημονικές αποδείξεις που χρησιμοποιούνται για να δείξουν το εμβόλιο MMR αποτελεσματικό. Το άρθρο αναφέρει επίσης την απάτη του ίδιου του αμερικανικού Κέντρου Λοιμωδών (CDC) που αποκαλύφτηκε από τον εσωτερικό καταγγέλτη William Tomson και τα χιλιάδες έγγραφα που παρέδωσε στο Κογκρέσο. Η απάτη επιχειρούσε να δείξει το MMR ασφαλές.

------------------------

         Έρευνα βρίσκει υψηλά επίπεδα βαρέων μετάλλων σε αίμα και ούρα αυτιστικών παιδιών, και προτείνει την αποτοξίνωση από τα βαρέα μέταλλα ως θεραπεία, προσθέτοντας ότι υπάρχει ένα "αυξανόμενο σώμα ερευνητικών μελετών" που υποστηρίζουν αυτή την οπτική.
         Κύριος ερευνητής της μελέτης ήταν ο James Adams, διευθυντής του Ερευνητικού Προγράμματος του Πανεπιστημίου της Αριζόνας για τον Αυτισμό και το Άσμπεργκερ.
         Πηγή: η επιστημονική ιστοσελίδα Science Daily.
         https://www.sciencedaily.com/releases/2013/02/130225162231.htm
         Επίσης μια μετα-ανάλυση από το πανεπιστήμιο της Βόρειας Αϊόβα σε 43 από 58 μελέτες "που είχαν δείξει μια δυνητική σύνδεση μεταξύ βαρέων μετάλλων και της απαρχής αυτισμού σε παιδιά", επιβεβαιώνει πως τα αυτιστικά παιδιά είχαν όντως υψηλότερα επίπεδα βαρέων μετάλλων στο σώμα τους.
         https://www.naturalnews.com/2019-01-21-exposure-to-heavy-metals-linked-to-autism-in-children.html
------------------------
         Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Ιατρικής Ασφάλειας Παιδιών εξηγεί την επιμόλυνση των εμβολίων με βαρέα μέταλλα και τον κίνδυνο που θέτει στην υγεία.
         (Σύνδεσμος)

         Τίτλος:
         Μέταλλα που προκαλούν εγκεφαλική βλάβη και μειώνουν τη νοημοσύνη ανιχνεύονται σε κάθε δείγμα ανοσοενισχυτικού εμβολίων
         Απόσπασμα:
         «Μέταλλα, περιλαμβανομένου και του τοξικού μολύβδου, επιμολύνουν ουσιαστικά όλα τα ανοσοενισχυτικά αλουμινίου, ενός ευρέως χρησιμοποιούμενου συστατικού σε εμβόλια για ανθρώπους και ζώα, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη δημοσιευμένη στο "κορυφαίο" περιοδικό της βιομηχανίας εμβολίων Vaccine.
         Επιμολύνσεις περιλαμβανομένου του σιδήρου, του χαλκού, του νικελίου και του χρωμίου, βρέθηκαν σε ποικίλα επίπεδα σε κάθε ανοσοενισχυτικό που ελήφθη από διάφορες παρτίδες του εμβολίου. Άλλες ακαθαρσίες συμπεριλαμβανομένου του μολύβδου ήταν παρούσες σε μετρήσιμες ποσότητες. Ο μόλυβδος είναι ένα νευροτοξικό μέταλλο για το οποίο η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και άλλες υπηρεσίες δηλώνουν ότι δεν υπάρχει αποδεκτό ασφαλές επίπεδο στα παιδιά.
         […] Οι ερευνητές σημείωσαν ότι οι ακαθαρσίες αποτελούν ένα αναγνωρισμένο πρόβλημα για τη "σταθερότητα" του εμβολίου επειδή επιταχύνει την οξείδωση και υποβάθμιση άλλων βιολογικών συστατικών του.
         [...] Αυτή η έρευνα επιβεβαιώνει τα πρόσφατα ευρήματα της ιταλίδας φυσικού Antonietta Gatti που χρησιμοποίησε ηλεκτρονική μικροσκοπία σε 44 δείγματα 30 διαφορετικών εμβολίων και βρήκε ότι κάθε δείγμα ήταν επιμολυσμένο με συγκεντρώσεις βαρέων μετάλλων και "κατάλοιπα" που δεν περιγράφονται στην λίστα των συστατικών των εμβολίων. […]»

         Τέτοια νανοσωματίδια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, σύμφωνα με τη μελέτη, λόγω του μικρού τους μεγέθους.
         ( http://www.greenmedinfo.com/blog/metal-nanoparticle-contaminated-vaccines-why-size-matters  )
         «Έρευνες έχουν δείξει ότι ακόμα και πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις τοξινών είναι επικίνδυνες για τη νευρολογική ανάπτυξη των παιδιών.»
         http://info.cmsri.org/aluminum-and-your-health-blog/lead-iron-chromium-and-other-metals-routinely-contaminate-vaccine-adjuvants-industry-study-reports

------------------------
         Μια ιστοσελίδα στο facebook με 17 χιλιάδες μέλη, που δέχεται ως μέλη μόνο γονείς που θέλουν να κάνουν στα αυτιστικά παιδιά τους ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο αποτοξίνωσης από βαρέα μέταλλα (υδράργυρο), το πρωτόκολλο του Andy Cutler.
         https://www.facebook.com/groups/fightautismandwin/

------------------------
         150 ερευνητικές μελέτες, δημοσιευμένες σε επιστημονικά περιοδικά, που συνδέουν αιτιολογικά τα εμβόλια με τον αυτισμό:
         http://howdovaccinescauseautism.org/category/cadmium/
 
------------------------

         Άρθρο από τον γνωστό δημοσιογράφο Τζον Ράποπορτ με τίτλο:
         «Εξαιρετικά υψηλά επίπεδα τοξικού αλουμινίου βρέθηκαν στους εγκεφάλους αυτιστικών παιδιών: το αλουμίνιο βρίσκεται σε πολλά εμβόλια»
         https://jonrappoport.wordpress.com/2017/11/28/super-high-levels-of-toxic-aluminum-found-in-the-brains-of-autistic-patients-aluminum-is-present-in-many-vaccines/


------------------------
          «Το χρωστάς στο παιδί σου να κάνεις τη δική σου έρευνα, και να μην απλά πιστέψεις ό,τι σου λένε, ιδιαίτερα όταν αυτό είναι η μία πλευρά της ιστορίας – η πλευρά που βάζει τα κέρδη πάνω από την υγεία του».
         Brandy Vaughan, πρώην πωλήτρια της μεγαλοφαρμακευτικής Μερκ, που αφυπνίστηκε βλέποντας εκ των έσω τη διαφθορά των φαρμακευτικών
         https://www.learntherisk.org/about/

------------------------

         Διάφορες απάτες με τα εμβόλια στο CDC (στα αγγλικά):
         https://www.focusforhealth.org/dr-brian-hooker-statement-william-thompson/

------------------------

         Δημοσίευμα στη δημοσιογραφική ιστοσελίδα Mail Online με τίτλο:
Πρώην διευθυντής επιστημονικής έρευνας λέει: "Οι φόβοι για το MMR βγήκαν αληθινοί"

Απόσπασμα:

«Ένας πρώην κυβερνητικός ιατρός υπεύθυνος για να αποφασίζει αν τα φάρμακα είναι ασφαλή, έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση για "εντελώς ανεξήγητη εφησυχασμό" για το τριπλό παιδικό εμβόλιο MMR. Ο Δρ Peter Fletcher, ο οποίος ήταν επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος στο υπουργείο Υγείας, δήλωσε ότι εάν αποδειχθεί ότι το εμβόλιο προκαλεί αυτισμό, «η άρνηση των κυβερνήσεων να αξιολογήσουν σωστά τους κινδύνους θα κάνει αυτό ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της ιατρικής». Πρόσθεσε ότι, αφότου συμφώνησε να είναι εμπειρογνώμων μάρτυρας, για τους δικηγόρους των γονέων, σχετικά με τις δοκιμές ασφάλειας των ουσιών, έλαβε και μελέτησε χιλιάδες έγγραφα σχετικά με αυτές, που πιστεύει ότι το κοινό είχε δικαίωμα να δει. Είπε ότι έχει δει μια "σταθερή συσσώρευση αποδεικτικών στοιχείων" από επιστήμονες παγκοσμίως ότι το εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς (MMR) προκαλεί εγκεφαλική βλάβη σε κάποια παιδιά. Και πρόσθεσε: "Υπάρχουν πολύ ισχυροί άνθρωποι σε θέσεις με μεγάλη εξουσία στη Βρετανία και αλλού, οι οποίοι έχουν βασίσει τη φήμη και την καριέρα τους στην ασφάλεια του MMR και είναι πρόθυμοι να κάνουν σχεδόν τα πάντα για να προστατευθούν." »
------------------------

Γνωστοί γιατροί που πληροφορούν το κοινό για τις βλαβερές επιδράσεις των εμβολίων στην παιδική υγεία:

1. Dr. Nancy Banks - http://bit.ly/1Ip0aIm 
2. Dr. Russell Blaylock - http://bit.ly/1BXxQZL 
3. Dr. Shiv Chopra - http://bit.ly/1gdgh1s 
4. Dr. Sherri Tenpenny - http://bit.ly/1MPVbjx 
5. Dr. Suzanne Humphries - http://bit.ly/17sKDbf 
6. Dr. Larry Palevsky - http://bit.ly/1LLEjf6 
7. Dr. Toni Bark - http://bit.ly/1CYM9RB 
8. Dr. Andrew Wakefield - http://bit.ly/1MuyNzo 
9. Dr. Meryl Nass - http://bit.ly/1DGzJsc 
10. Dr. Raymond Obomsawin - http://bit.ly/1G9ZXYl 
11. Dr. Ghislaine Lanctot - http://bit.ly/1MrVeUL 
12. Dr. Robert Rowen - http://bit.ly/1SIELeF 
13. Dr. David Ayoub - http://bit.ly/1SIELve 
14. Dr. Boyd Haley PhD - http://bit.ly/1KsdVby 
15. Dr. Rashid Buttar - http://bit.ly/1gWOkL6 
16. Dr. Roby Mitchell - http://bit.ly/1gdgEZU 
17. Dr. Ken Stoller - http://bit.ly/1MPVqLI 
18. Dr. Mayer Eisenstein - http://bit.ly/1LLEqHH 
19. Dr. Frank Engley, PhD - http://bit.ly/1OHbLDI 
20. Dr. David Davis - http://bit.ly/1gdgJwo 
21. Dr Tetyana Obukhanych - http://bit.ly/16Z7k6J 
22. Dr. Harold E Buttram - http://bit.ly/1Kru6Df 
23. Dr. Kelly Brogan - http://bit.ly/1D31pfQ  
24. Dr. RC Tent - http://bit.ly/1MPVwmu 
25. Dr. Rebecca Carley - http://bit.ly/K49F4d  
26. Dr. Andrew Moulden - http://bit.ly/1fwzKJu 
27. Dr. Jack Wolfson - http://bit.ly/1wtPHRA 
28. Dr. Michael Elice - http://bit.ly/1KsdpKA 
29. Dr. Terry Wahls - http://bit.ly/1gWOBhd 
30. Dr. Stephanie Seneff - http://bit.ly/1OtWxAY 
31. Dr. Paul Thomas - http://bit.ly/1DpeXPf  
32. Many doctors talking at once - http://bit.ly/1MPVHOv 
33. Dr. Richard Moskowitz - http://bit.ly/1OtWG7D 
34. Dr. Jane Orient - http://bit.ly/1MXX7pb 
35. Dr. Richard Deth - http://bit.ly/1GQDL10 
36. Dr. Lucija Tomljenovic - http://bit.ly/1eqiPr5 
37. Dr Chris Shaw - http://bit.ly/1IlGiBp 
38. Dr. Susan McCreadie - http://bit.ly/1CqqN83 
39. Dr. Mary Ann Block - http://bit.ly/1OHcyUX 
40. Dr. David Brownstein - http://bit.ly/1EaHl9A 
41. Dr. Jayne Donegan - http://bit.ly/1wOk4Zz 
42. Dr. Troy Ross - http://bit.ly/1IlGlNH 
43. Dr. Philip Incao - http://bit.ly/1ghE7sS 
44. Dr. Joseph Mercola - http://bit.ly/18dE38I  
45. Dr. Jeff Bradstreet - http://bit.ly/1MaX0cC 
46. Dr. Robert Mendelson - http://bit.ly/1JpAEQr 
47. Dr. Garth Nicolson - http://bit.ly/1OQVJsF 
48. Dr. Marc Girard - http://bit.ly/1iw0smT  
49. Dr. Charles Richet - http://bit.ly/1G5GG7j 
50. Dr. Zac Bush - http://bit.ly/1LS19OZ 
51. Dr. Lawrence Wilson - http://bit.ly/1kcdirf 
52. Dr. James Howenstine - http://bit.ly/1iNyFOy 
53. Dr Burton A. Waisbren, Sr., M.D. - http://bit.ly/1Nj8LRe 
54. Dr. Sam Eggertsen - http://bit.ly/1Mww9XV   
55. Dr. Bonnie Dunbar - http://bit.ly/1N5DXNi 
56. Dr. Judy Mikovits - http://bit.ly/1QIzmHU 
57. Dr. John Bergan - bit.ly/1KYv1yY  


Ντοκιμαντέρ που παρουσιάζουν γνωστούς γιατρούς να πληροφορούν το κοινό για τις βλαβερές επιδράσεις των εμβολίων στην παιδική υγεία:

1. Vaccination - The Silent Epidemic - http://bit.ly/1vvQJ2W 
2. The Greater Good - http://bit.ly/1icxh8j 
3. Shots In The Dark - http://bit.ly/1ObtC8h 
4. Vaccination The Hidden Truth - http://bit.ly/KEYDUh 
5. Vaccine Nation - http://bit.ly/1iKNvpU 
6. Vaccination - The Truth About Vaccines - http://bit.ly/1vlpwvU 
7. Lethal Injection - http://bit.ly/1URN7BJ 
8. Bought - http://bit.ly/1M7YSlr 
9. Deadly Immunity - http://bit.ly/1KUg64Z 
10. Autism - Made in the USA - http://bit.ly/1J8WQN5 
11. Beyond Treason - http://bit.ly/1B7kmvt 
12. Trace Amounts - http://bit.ly/1vAH3Hv 
13. Why We Don't Vaccinate - http://bit.ly/1KbXhuf 
14. Autism Yesterday - http://bit.ly/1URU2A7 
15. Denmark Documentary on HPV Vaccine - http://bit.ly/1AJI0dx
------------------------
         Φόρουμ από γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους υγιή και χωρίς εμβόλια:
         https://forum.stopmandatoryvaccination.com/discussions
------------------------
         Πολλές μαρτυρίες γονιών για τραυματισμούς και θανάτους των παιδιών τους από εμβόλια
         http://www.stopmandatoryvaccination.com/vaccine-dangers/vaccine-injury-stories/
------------------------
         Γονείς περιγράφουν την καταστροφή της υγείας των παιδιών τους από εμβόλια, σε μεγάλη αντιεμβολιαστική ακτιβιστική ιστοσελίδα.
         http://avoiceforchoiceadvocacy.org/vaccine-injury-story/

------------------------
         Γονείς διηγούνται το θάνατο του παιδιού τους από εμβόλια.
         https://www.learntherisk.org/stories/

------------------------
         29 επιστημονικές εργασίες που δείχνουν τη σχέση εμβολίων-αυτισμού
         https://www.learntherisk.org/autism/
------------------------
         Απόσπασμα από άρθρο με τίτλο «Πώς να Ανοσοποιήσεις τον Εαυτό σου Ενάντια στην Προπαγάνδα για τα Εμβόλια», με συγγραφέα τον Jeremy Hammond, γνωστό μελετητή των βλαβών που προκαλούν τα εμβόλια, της κρατικής εμβολιαστικής πολιτικής και της στάσης των μίντια στο θέμα, και συγγραφέα και εκδότη του περιοδικού Foreign Policy Journal:

         «Επιπλέον, ο αυξημένος εμβολιασμός για γρίπη έχει συσχετιστεί με αυξημένη θνησιμότητα στην ομάδα που αντιπροσωπεύει τους περισσότερους θανάτους που σχετίζονται με τη γρίπη: άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω, τα οποία διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών. Όπως επισημαίνουν σε μια μελέτη του 2005 ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, το οποίο, όπως και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), είναι κλάδος του Υπουργείου Υγείας, καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού αυξήθηκαν, τα ποσοστά θνησιμότητας από γρίπη "αυξήθηκαν σημαντικά" κι αυτά[39]. Μια μελέτη του 2008 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Virology Journal σημείωσε ομοίως ότι "τα ποσοστά νοσηλείας και θνησιμότητας από γρίπη σε ηλικιωμένους Αμερικανούς αυξήθηκαν σημαντικά στις δεκαετίες του '80 και '90, ενώ ταυτόχρονα τα ποσοστά εμβολιασμού τους για γρίπη αυξάνονταν δραματικά." […] Αυτό βοηθάει να εξηγηθεί γιατί οι συντάκτες των Τάιμς θεώρησαν απαραίτητο να πουν ψέματα ότι τα επιχειρήματα εκείνων που επικρίνουν τους εμβολιασμούς παραβλέπουν τον περασμένο αιώνα επιστημονικής έρευνας. Στην πραγματικότητα, εκεί όπου οι συντάκτες αναφέρονται στους "εκατοντάδες ιστότοπους" που δημοσιεύουν πληροφορίες που επικρίνουν την πολιτική δημόσιας υγείας για τα εμβόλια, δίνουν σύνδεσμο για μια μελέτη που διαπίστωσε ότι η πλειονότητα αυτών των ιστότοπων - 64,7% - χρησιμοποιούν αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία για να στηρίξουν τα επιχειρήματά τους. Μεταξύ των άλλων αμαρτιών τους είναι ότι υποστηρίζουν τη δυνατότητα επιλογής, την ελευθερία και την ατομικότητα, και προωθούν πράγματα όπως την κατανάλωση υγιεινής διατροφής, την αποτοξίνωση και τον θηλασμό.»
         (σύνδεσμος)


------------------------
         Παγκόσμια Ένωση Ενημέρωσης Σχετικά με τα Εμβόλια (WAVE)
         Ιστοσελίδα με πολλές πληροφορίες και επιστημονικά στοιχεία και άρθρα για την επιβλαβή επίδραση των εμβολίων στην υγεία
                  http://novaccine.com/documntation-library/
------------------------
         Ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο " ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ – Διάβασέ το όλο πριν το κάνεις στο παιδί σου...", και μετά από αυτό μαρτυρίες πολλών Ελλήνων γονιών που την "πάτησαν" πικρά με τους εμβολιασμούς των παιδιών τους.
" ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ..."
         http://olazoi.blogspot.com/2013/09/blog-post_19.html
         (κι επίσης εδώ)
         Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα…
         Φυσικά οι παιδίατροι δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη για τον βίο των εξόδων και της δυστυχίας όπου εισήλθαν παιδιά και γονείς, αντίθετα αρνήθηκαν σθεναρά και δογματικά πως υπάρχει οποιαδήποτε σχέση. Ούτε ανέλαβε και η πολιτεία την οποιαδήποτε ευθύνη, όπως θα έπρεπε, δεδομένης της πλύσης εγκεφάλου που είχε κάνει στους γονείς για να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
------------------------
         Μεγάλη και γνωστή ιστοσελίδα με πολλά άρθρα ενάντια στα εμβόλια
         http://www.vaccines.news/


------------------------
         Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υποστήριξης της Υγείας παίρνει θέση και πληροφορεί ενάντια στα εμβόλια
         https://athens.indymedia.org/post/522026/
------------------------

         «Δρ Γεώργιος Λουκάς, Ενημέρωση για τα Εμβόλια»
         Ενδιαφέρουσα ανάρτηση με διάφορες πληροφορίες ενάντια στα εμβόλια (στα ελληνικά)
         http://georgeloukas.weebly.com/epsilonnuetamu941rhoomegasigmaeta-gammaiotaalpha-taualpha-epsilonmubeta972lambdaiotaalpha.html#
         Παρατηρήσεις:
         α) Το άρθρο δίνει σύνδεσμο για την ιστοσελίδα του Διεθνούς Ιατρικού Συμβουλίου για τα Εμβόλια, η οποία όμως φαίνεται να έχει κλαπεί ή χακαριστεί και παρουσιάζει τώρα προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων, αντίθετα με τις θέσεις του ίδιου του Συμβουλίου.
         β) Το άρθρο έχει ένα τυπογραφικό λάθος: Παραθέτει τον Ινδό γιατρό Jawahar Shah να λέει για τα παιδιά της Αμερικής:
         «Το κάθε παιδί στην Αμερική έχει εμβολιαστεί μέχρι τα 2 του χρόνια με 320 εμβόλια»
         Ο αριθμός είναι 32.
         Σχετικά με αυτό, από το Διεθνές Ιατρικό Συμβούλιο επί των Εμβολιασμών:
         «Εάν τα παιδιά της Αμερικής λάβουν όλες τις δόσεις όλων των εμβολίων, λαμβάνουν μέχρι 35 εμβολιασμούς και τους εγχέονται με ένεση 113 διαφορετικά είδη σωματιδίων ασθενειών, 59 διαφορετικά χημικά, 4 διαφορετικοί τύποι κυττάρων και DNA ζώων, και ανθρώπινο DNA από ιστούς εμβρύων και ανθρώπινο λεύκωμα.»
       https://www.naturalnews.com/SpecialReports/VaccinesFullStory/v1/VaccineReport-EL.pdf

         Ασφαλώς, αν δεν ξυπνήσουμε, οι φαρμακευτικές θα μετατρέψουν τα 32 εμβόλια σε 320. Συνεχώς προσθέτουν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του '80, όταν κατάφεραν να τους αφαιρεθεί η νομική ευθύνη για τις βλάβες που τα εμβόλια προκαλούν στην υγεία. Ήδη προετοιμάζουν εκατοντάδες εμβόλια, που μας περιμένουν, μεγάλους και μικρούς, για να «αντιμετωπίσουν» τις χιλιάδες των ιών που υπάρχουν στη Φύση.
         Καλό ξεμπέρδεμα…


------------------------

       Η πρακτική των εμβολιασμών επικρίνεται σφοδρά από το Διεθνές Ιατρικό Συμβούλιο επί των Εμβολιασμών, σε έγγραφο που υπογράφουν 85 γνωστοί γιατροί. «Αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα που περιλαμβάνει παιδιάτρους, νευροχειρουργούς, καθώς και καθηγητές της παθολογίας, της χημείας, της βιολογίας και της ανοσολογίας, από 13 χώρες. Όλoι έχουν πραγματοποιήσει ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες και έχουν καταλήξει στα συμπεράσματα που θα διαβάσετε στην παρακάτω παρουσίαση.»

       Συμπεράσματα όπως:

       "Πολλοί επιλέγουν την υγεία και την ασφάλεια, λέγοντας όχι στα εμβόλια. "      
       "Για να έχετε καλή υγεία, θα πρέπει να αναλάβετε την πρωτοβουλία να ενημερωθείτε για κάποια νέα θέματα."
       "Η ασφαλής επιλογή είναι να πείτε όχι στα εμβόλια. Έχετε τον έλεγχο για την επιλογή σας στα θέματα υγείας για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας. Δεν έχετε κανέναν έλεγχο για το αποτέλεσμα ενός εμβολιασμού."
       "Δεν χρειάζεστε ένα παιδίατρο απλά και μόνο για να ζυγίσει και να μετρήσει το παιδί σας και να δώσει ενέσεις. Προτιμείστε έναν naturopathic [φυσικοπαθητικό] γιατρό (στις ΗΠΑ και τον Καναδά, επισκεφθείτε www.naturopathic.org), έναν παιδίατρο-χειροπράκτη ή έναν ομοιοπαθητικό γιατρό. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι Οστεοπαθητικοί
οικογενειακοί γιατροί είναι πιο ανοιχτόμυαλοι για την ελεύθερη επιλογή εμβολίων."
       "Τα μωρά γεννιούνται με φυσικά ισχυρό αμυντικό σύστημα. Εάν δεν συνέβαινε αυτό, όλα θα πέθαιναν λίγο μετά τη γέννηση. Τεράστιες πολύπλοκες διεργασίες του ανοσοποιητικού ξεκινάνε με την πρώτη κραυγή. Αυτό πρέπει να συμβεί φυσικά, χωρίς τη διακοπή που προκαλείται από την έγχυση τοξικών ουσιών."
       "Ενημερωθείτε για τις ασθένειες που «αποτρέπονται» από τα εμβόλια. Τα παιδιά σας δεν θα έρθουν ποτέ σε επαφή με τις περισσότερες από αυτές και αν συμβεί, σχεδόν όλα τα υγιή και ανεμβολίαστα παιδιά τις ξεπερνούν χωρίς πρόβλημα."
       "Ενημερωθείτε για τη σημασία του πυρετού, πώς να τον αντιμετωπίσετε στο σπίτι και ποτε είναι η ώρα να καλέσετε τον γιατρό. Οι περισσότεροι πυρετοί επιλύονται μόνοι τους, με φροντίδα και υποστήριξη, σε μερικές ώρες. www.drtenpenny.com/fever.aspx 
       "Καταλάβετε ότι, ακόμα και να εμβολιαστεί, το παιδί σας μπορεί να αρρωστήσει από την ασθένεια που προσπαθείτε να αποτρέψετε. Τα εμβόλια μπορεί να μην παρέχουν την προστασία που οι άνθρωποι υποθέτουν ότι έχουν. Η υγεία δεν έρχεται μέσα από μία βελόνα."
       " Μάθετε ότι τα πρωτεύοντα κλειδιά για την υγεία είναι η καλή διατροφή, καθαρό νερό, επαρκή ύπνο, την άσκηση και την ευτυχία.
       "Μάθετε μερικές απλές πληροφορίες σχετικά με τις βιταμίνες, ιδιαίτερα πληροφορίες σχετικά με την εξέχουσας σημασίας βιταμίνη D3. Μάθετε για την χρήση των βασικών βοτάνων και τα βασική ομοιοπαθητική για την αντιμετώπιση ελαφρών η συνήθων ασθενειών."
       " Ενημερωθείτε σχετικά με τα εμβόλια καλύτερα από το γιατρό σας. Πιθανώς o ιατρός σας να μην έχει διαβάσει ποτέ τίποτα για τα εμβόλια, εκτός από περιοδικά και δημοσιεύσεις φαρμακευτικών εταιριών και του CDC, που επιχορηγούνται για να προπαγανδίζουν τη χρήση τους."
πηγή: https://www.naturalnews.com/SpecialReports/VaccinesFullStory/v1/VaccineReport-EL.pdf
------------------------
         13 επιστημονικές μελέτες που συνδέουν τα κοινά εμβόλια με κρίσεις εγκεφαλικών σπασμών, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμες εγκεφαλικές διαταραχές.
         Η σελίδα περιλαμβάνει επίσης δηλώσεις από άλλες συμβατικές πηγές, όπως το γνωστό νοσοκομείο Johns Hopkins, που αναγνωρίζουν αυτή τη σύνδεση. (στα αγγλικά)
         https://www.learntherisk.org/seizures/
------------------------
         Φόρουμ όπου πάρα πολλά άτομα περιγράφουν ότι έπαθαν επιληψία από εμβόλια. (στα αγγλικά)
         https://www.learntherisk.org/seizures/
------------------------

         http://tenpennyimc.com/store/vaccine-research-library/
         Βιβλιοθήκη Επιστημονικών Δημοσιεύσεων για τα Εμβόλια, στην ιστοσελίδα της γνωστής γιατρού Sheryl Tenpenny.
         «Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε συλλέξει και κατηγοριοποιήσει περισσότερους από 10 χιλιάδες συνδέσμους προς πλήρη επιστημονικά άρθρα και περιλήψεις αυτών (Abstracts) που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι τα εμβόλια ΔΕΝ είναι ασφαλή, ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά και ΠΡΑΓΜΑΤΙ βλάπτουν.» (στα αγγλικά)
------------------------
         30 επιστημονικές μελέτες που δείχνουν τη σύνδεση εμβολιασμών- αυτισμού (τίτλοι, περιλήψεις και σύνδεσμοι για τα επιστημονικά περιοδικά όπου δημοσιεύτηκαν) (στα αγγλικά)
         https://www.facebook.com/notes/revolution-for-choice/30-solid-scientific-studies-that-prove-vaccines-cause-the-neurological-damage-th/165199450554316/
------------------------
         Καυστική παρουσίαση της πρακτικής των παιδικών εμβολιασμών από την Ένωση για την Ασφάλεια των Υποκειμένων στις Ιατρικές Μελέτες  (Alliance for Human Research Protection)
         http://ahrp.org/americas-healthcare-crisis-part-iii-vaccine-controversy/

         Απόσπασμα:
         «Η κυβερνητική θέσπιση υποχρεωτικών εμβολιασμών για τα παιδιά έχει κινητοποιήσει ένα κίνημα γονέων που μεγαλώνει σε δύναμη λόγω της επιδημίας τραυματισμών που συμβαίνει σε όλο και περισσότερες οικογένειες. Οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί αναιρούν την ιατρική ηθική και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτές οι πολιτικές βασίζονται σε τρεις μη υποστηρίξιμες λογικές:

         1. Η πρώτη λογική, ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή». Αυτή η λογική αμφισβητείται από την αναγνώριση του Ανώτατου Δικαστηρίου ότι είναι «αναπόφευκτα μη ασφαλή». Τα εμβόλια θέτουν εγγενείς κινδύνους – για μερικά παιδιά οι κίνδυνοι είναι καταστροφικοί.

         2. Η δεύτερη λογική εφαρμόζει στην ιατρική την επιβλαβή προσέγγιση "ό,τι για έναν, το ίδιο για όλους" , χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις βιογενετικές ευπάθειες του κάθε παιδιού, παράγοντας έτσι καταστροφικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί.

         3. Η τρίτη λογική ενστερνίζεται το ωφελιμιστικό επιχείρημα και την ανάλγητη αδιαφορία του για το άτομο: "μερικά παιδιά" πρέπει να θυσιαστούν για το "ευρύτερο καλό". Το επιχείρημα αυτό χρησιμοποιήθηκε από τους ναζιστές για να υποστηρίξουν τα εγκλήματά τους -- και απορρίφθηκε κατηγορηματικά από το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης.»

         Αλήθεια, ποιος από εμάς θα δεχόταν να πάρουν το παιδί του και να το σφάξουν για να φέρουν κάποιο υποτιθέμενο καλό σε πέντε, δέκα ή και χίλια άλλα παιδιά;
         Όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει την κοινωνία, την βοηθάει με μέτρα που ενισχύουν όλους, όχι με μέτρα που τους υπονομεύουν και όποιος μπορέσει ας επιζήσει.

         Ό,τι είναι δηλητήριο για έναν, είναι δηλητήριο για όλους. Όλοι δηλητηριάζονται από τα εμβόλια και ένα μεγάλο μέρος των εμβολιασμένων αποκτούν κάποιο είδος βλάβης, όπως άσθμα, αλλεργίες, νευρολογικά προβλήματα (όπως ΔΕΠΥ, δυσλεξία και μαθησιακές αναπηρίες), αυτισμό ή και θάνατο.
         Αντίθετα, η πραγματική υποστήριξη του οργανισμού για την αποφυγή αρρώστιας είναι μέσα από την υγιή διατροφική του ενίσχυση και τις υγιεινές συνθήκες διαβίωσης.
         Αυτά είναι που είναι καλά για όλους, γιατί είναι συμβατά με την φυσική λειτουργία (ενώ η εξαπόλυση ιών και συντηρητικών κατευθείαν στο αίμα είναι κάτι αφύσικο και σοκαριστικό για τον οργανισμό) .
         Όμως αυτά δεν παράγουν «τον παρά» για τις βιομηχανίες της πατέντας, έτσι δεν είναι; Οι βιταμίνες δεν πατεντάρονται, ούτε παρέχουν τα έσοδα που παρέχουν οι δια βίου αρρωστημένοι από εμβόλια.

         Συνεχίζει το ίδιο κείμενο:

         «Το 1986, η αμερικανική κυβέρνηση χορήγησε στους κατασκευαστές εμβολίων σχεδόν πλήρη έλλειψη νομικών ευθυνών, αφού χιλιάδες [οικογένειες] τους έκαναν αγωγές για σοβαρό τραυματισμό.

         Τα δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων, που διατηρεί το CDC, είναι προσβάσιμα μονάχα επιλεκτικά, για ανεξάρτητη επιστημονική ανασκόπηση.

         Οι κίνδυνοι των εμβολίων δεν αποκαλύπτονται στους γονείς, στους οποίους στερείται το δικαίωμα και η υποχρέωση να κάνουν μια ενημερωμένη επιλογή για κάτι που θα επηρεάσει την υγεία του παιδιού τους.

         Το συνιστώμενο Πρόγραμμα Εμβολιασμών στις ΗΠΑ ορίζεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τους κατασκευαστές εμβολίων.

         Τα εμβόλια ενέχουν εγγενείς κινδύνους βλάβης - έχουν κριθεί "αναπόφευκτα μη ασφαλή" από το νόμο, και έχουν αναγνωριστεί ως τέτοια από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ (2011).

         Η βιομηχανία εμβολίων έχει επωφεληθεί τρομερά από τις κρατικές πολιτικές υποχρεωτικού εμβολιασμού, την απουσία ανταγωνισμού, την απαλλαγή της από νομικές ευθύνες - και ακόμη και από την απαλλαγή της από την υποχρέωση να αποκαλύπτει τους κινδύνους στους γονείς.

         Οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας και οι κατασκευαστές εμβολίων καθορίζουν τις πολιτικές για τα εμβόλια και ελέγχουν την παροχή πληροφοριών σχετικά με την ασφάλειά τους. Η βιομηχανία και η κυβέρνηση διατηρούν τον έλεγχο της έρευνας στα εμβόλια μέσα από την χρηματοδότητη μονάχα ερευνητών που υποστηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό. Οι δοκιμές ασφάλειας στην ιατρική είναι εξαιρετικά δαπανηρές και απαιτούν εκατομμύρια δολάρια για τεχνολογία, εργαστήρια και προσωπικό που μόνο οι φαρμακευτικές εταιρείες και η κυβέρνηση μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Οι ερευνητές που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση και / ή τη βιομηχανία δεν σχεδιάζουν μελέτες που ενδέχεται να ανιχνεύσουν σοβαρά ζητήματα ασφάλειας ή να εντοπίσουν την αιτία κοινών παιδικών διαταραχών - ειδικότερα του αυτισμού. Αντ 'αυτού, η έρευνά τους τείνει να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων στο Εμβολιαστικό Πρόγραμμα.

         Εκείνοι που ελέγχουν τη χρηματοδότηση, ελέγχουν τα δεδομένα, που θεωρούνται ιδιοκτησία τους, και είναι προσβάσιμα μόνο επιλεκτικά για ανεξάρτητη αναθεώρηση. Με αυτό τον τρόπο, οι κάτοχοι μετοχών στις εταιρείες παραγωγής εμβολίων είναι σε θέση να καταστείλουν την αποκάλυψη σοβαρών δυσμενών αντιδράσεων -περιλαμβανομένων και των θανάτων - και να καταστείλουν την έρευνα που επιδιώκει να εντοπίσει μια συγκεκριμένη αιτία. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα τού πώς διατηρείται «στρατηγική άγνοια». Οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας επιμένουν ότι οι δυσμενείς αντιδράσεις στα εμβόλια είναι «εξαιρετικά σπάνιες». Και ακόμα και αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης, όπως το Ινστιτούτο Ιατρικής, υποτιμούν την έλλειψη ασφάλειας των εμβολίων, διαβεβαιώνοντας το κοινό ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή επειδή "δεν έχουν βρεθεί επιστημονικά επιβεβαιωμένες περιπτώσεις νευροαναπτυξιακών βλαβών λόγω εμβολίων. Και υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις ότι τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό".

         [...] Μέχρι στιγμής, κανείς (όσο γνωρίζουμε εμείς) δεν έχει γράψει λεπτομερώς για τον άνευ προηγουμένου ιστό των συγκρούσεων συμφερόντων που προκύπτουν όταν η μεταφορά τεχνολογίας και η χορήγηση αδειών τελούνται εντός της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

         Σε ένα διαφωτιστικό κεφάλαιο του βιβλίου Επιδημία Εμβολίων, οι Mark Blaxill και Dan Olmsted ρίχνουν φως στα σημαντικά οικονομικά συμφέροντα του αμερικανικού Υπουργείου Υγείας στην παραγωγή εμβολίων. Και καταδεικνύουν πώς τα συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα έθεσαν σε κίνηση ένα εκπληκτικό μοτίβο συγκρούσεων συμφερόντων που πλήττουν ουσιαστικά όλες τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες εντός του Υπουργείου, που έχουν ως στόχο να ρυθμίζουν την υγεία και την ασφάλεια των ιατρικών προϊόντων.»

         Σχετικά με την ίδια την Ένωση για την Ασφάλεια των Υποκειμένων στις Ιατρικές Μελέτες, που ήταν ο συγγραφέας του αποσπάσματος, θετικό άρθρο στο Ιατρικό Έντυπο Φαρμακολογίας και Φαρμακοθεραπευτικής:
         https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3157144/
------------------------
         Άρθρο σε μια μεγάλη ιστοσελίδα για την υγεία, την Health Impact News:

        τίτλος: Οι αυτοάνοσες διαταραχές προκαλούνται από εμβόλια
         «Οι αυτοάνοσες διαταραχές -χρόνιες ασθένειες- έχουν γίνει ένας τρόπος ζωής για παιδιά και νεαρούς ενήλικες, όμως δεν έχει γίνει προσπάθεια να γίνει αντιληπτή η αιτία. Εδώ είναι σαφείς και ισχυρές αποδείξεις ότι η αιτία είναι ο τεράστιος αριθμός εμβολιασμών».

------------------------
         Εμβολιαστική προπαγάνδα από τον πρόεδρο της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής, ο οποίος καταφέρεται ενάντια στην προσπάθεια των Ελλήνων γονιών να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους και παρουσιάζει μια σχετική αντιεμβολιαστική ομάδα γονιών στο Facebook.
         http://ellinikahoaxes.gr/2017/09/28/pseftikes-vevaioseis-emvolia/
------------------------
         "Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Για τον αυτισμό του γιου μου ευθύνεται το τριπλό εμβόλιο MMR" (άρθρο που αναφέρει επίσης τα πλαστά στοιχεία του CDC για τους εμβολιασμούς) (στα ελληνικά)
         http://www.enallaktikos.gr/ar25144el-rompert-nte-niro-gia-ton-aytismo-toy-gioy-moy-eythynetai-to-triplo-emvolio-mmr.html

------------------------
         Γονείς μωρών που πέθαναν από εμβόλια παρουσιάζουν τις σχετικές αποδείξεις και στοιχεία. (στα αγγλικά)
         https://www.learntherisk.org/stories/ 
------------------------
         Εξάρσεις (επιδημίες) ιλαρά που προκαλούνται από εμβολιασμένα παιδιά, και γιατί η "ανοσία αγέλης" είναι μύθος. (στα αγγλικά)
ωhttps://www.naturalnews.com/048519_vaccines_measles_virus_shedding.html

------------------------
         Απαντήσεις στα επιχειρήματα των εμβολιαστών (στα αγγλικά)
         http://www.vaccine-side-effects.com/ 
------------------------
         Ένωση Ιατρών για το Δικαίωμα Επιλογής στους Εμβολιασμούς (Physiciancs for Informed Consent – PIC)
         https://physiciansforinformedconsent.org/videos/
------------------------
         Εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους (στα ελληνικά)
         http://episthmi.blogspot.com/2012/04/blog-post.html
         (Περιλαμβάνει το ιστορικό ναζιστικό παρελθόν των πολυεθνικών που παράγουν τα εμβόλια, όπως της Μερκ.)
------------------------
         Τίτλος άρθρου: "Επιτέλους Ποια Είναι η Αλήθεια για τη Νέα Γρίπη και τα Εμβόλια;"
         http://www.zougla.gr/ygeia/article/pos-na-ginete-na-nio8ete-ke-na-dixnete-neoteros-meros-38o
         Γράφει ο γνωστός και εξέχων γιατρός Φιλήμων Χατζηπαναγιώτου, κυρίως για τα εμβόλια γενικά, όσο (κατάτι) και για τα εμβόλια της γρίπης των χοίρων ειδικά.
------------------------

         Η παρακάτω ιστοσελίδα http://www.scribd.com/doc/220807175/86-Research-Papers-Supporting-the-Vaccine-Autism-Link έχει μια λίστα με 123 ερευνητικές εργασίες "που υποστηρίζουν τη σχέση εμβολιασμών-αυτισμού". Για την κάθε εργασία δίδεται ο τίτλος, οι συγγραφείς, η περίληψη (Abstract) και σύνδεσμος για την ηλεκτρονική της ανάρτηση σε επιστημονικό περιοδικό.
------------------------

         Ανακοίνωση κατά των εμβολίων (μεταφρασμένη στα ελληνικά)
από το Διεθνές Ιατρικό Συμβούλιο για τους Εμβολιασμούς
"80 γιατροί του Διεθνούς Ιατρικού Συμβουλίου Εμβολιασμών υπογράφουν ότι τα εμβόλια θέτουν σημαντικό κίνδυνο στην υγεία των παιδιών"
         http://motherearth.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=205:80-&catid=61:arthra&Itemid=77

------------------------
         Η επιστημονική εξέταση της ασφάλειας και αποτελεσματικότητας των εμβολίων είναι γεμάτη μεθοδολογικά λάθη και αναξιόπιστη (άρθρο)
         http://vaccines.news/2018-11-29-programs-to-evaluate-vaccine-safety-and-effectiveness-are-complete-messes-conclude-studies.html
------------------------

         Πολλά άρθρα για τους κινδύνους των εμβολίων
         http://vaccines.news/
------------------------

         Κανάλι με εκατοντάδες βίντεο ενάντια στα εμβόλια, στην πλατφόρμα προβολής βίντεο Brighteon.com
         https://www.brighteon.com/channel/evanesenceofgood

------------------------
         515 επιστημονικές έρευνες που δείχνουν ότι τα εμβόλια προκαλούν θάνατο και αρρώστιες
         http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all

------------------------
         Η ιστοσελίδα της Διεθνούς Εταιρείας Επιμόρφωσης για τους Εμβολιασμούς περιέχει εκατοντάδες επιστημονικά άρθρα, βίντεο και μαρτυρίες από θύματα εμβολιασμών, γιατρούς κλπ., με θέμα τις αρνητικές συνέπειες και την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων.
         http://novaccine.com
------------------------
         http://www.ageofautism.com/2010/05/peer-reviewed-papers-support-findings.html 
         Η παραπάνω ιστοσελίδα έχει μια λίστα με συνολικά 35 ερευνητικές εργασίες που:
         α) "Υποστηρίζουν τα αρχικά ευρήματα της έρευνας του Άντριου Γουέκφιλντ και των συνεργατών του στο Ελεύθερο Βασιλικό Νοσοκομείο της Βρετανίας" (13 εργασίες).
         β) "Αναπαράγουν τα αρχικά ευρήματα του Γουέκφιλντ σε έρευνες που διεξήχθησαν σε πέντε ακόμα χώρες: ΗΠΑ, Ιταλία, Βενεζουέλα, Καναδά και Πολωνία (9 εργασίες)
         γ) "Υποστηρίζουν τη σπουδαιότητα της αναγνώρισης και της θεραπείας γαστρεντερικών συμπτωμάτων σε αυτιστικά παιδιά" (2 εργασίες)
         δ) "Παρέχουν περαιτέρω υποστήριξη για την ύπαρξη γαστρεντερικών διαταραχών που ενέχουν το ανοσοποιητικό σύστημα στον αυτισμό. (11 εργασίες)"

------------------------

         «"Η πλειονότητα των μελετών που οι Αρχές δείχνουν ως απόδειξη ότι τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό έχουν δημοσιευθεί σε ένα περιοδικό που ονομάζεται Παιδιατρική, το επίσημο περιοδικό της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής (AAP). Όπως γνωρίζουμε, η AAP είναι η επαγγελματική ένωση των παιδιάτρων." (Η AAP αποκτά την πλειονότητα των εξωτερικών εισφορών της - που υπολογίζονται σε περισσότερo από 25 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο - από φαρμακευτικές εταιρείες που φτιάχνουν εμβόλια. Οι παιδίατροι τους οποίους η AAP αντιπροσωπεύει αντλούν το μεγαλύτερο μέρος των ετήσιων εσόδων τους από τη χορήγηση εμβολίων στα παιδιά που είναι πελάτες τους) - J.B. Handley »
         πηγή: πολύ σημαντικό άρθρο στο περιοδικό Duluth Reader για τη δικτατορική φύση της προσπάθειας να αποκρυφτούν τα στοιχεία που δείχνουν πως τα εμβόλια δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά, μιας προσπάθειας που πηγάζει στις κερδοσκοπικές επιδιώξεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας και των ευνοουμένων της (μίντια, ιατρικών συλλόγων και πανεπιστημίων, κυβερνητικών γραφειοκρατών, νομοθετών του Κογκρέσου). Η ίδια προσπάθεια στη ναζιστική Γερμανία της δεκαετίας του '30 περιγράφεται ενδελεχώς.
         http://duluthreader.com/articles/2019/03/07/16201_adam_schiff_the_persecution_of_anti_over 

         Το άρθρο, που θα έπρεπε να διαβαστεί από όποιον Έλληνα ξέρει αγγλικά, περιλαμβάνει πάρα πολλές παραθέσεις από σημαίνοντα πρόσωπα της ιατρικής σχετικά με τη διαφθορά στον ιατρικό χώρο, παραθέσεις όπως αυτή:

         «Το κατηγορητήριο ενάντια στην εταιρική επιστήμη είναι σαφές: ένα μεγάλο μέρος των επιστημονικών (και ιατρικών) ερευνών, ίσως το μισό, μπορεί απλά να είναι αναληθές. Πληττόμενη από μελέτες που χαρακτηρίζονται από μικρού μεγέθους στατιστικά δείγματα, μικροσκοπικές επιδράσεις, άκυρες αναλύσεις και καταφανέστατες συγκρούσεις συμφερόντων, μαζί με μια εμμονή για την επιδίωξη μοδάτων τάσεων αμφίβολης σπουδαιότητας, η επιστήμη έχει στραφεί προς το σκότος». ΄
         Δρ Ρίτσαρντ Χόρτον MD, αρχισυντάκτης του ιδιαίτερα ευυπόληπτου βρετανικού ιατρικού περιοδικού The Lancet
        
         Απόσπασμα από κριτική για το βιβλίο με τίτλο «Πώς να τερματίσουμε την επιδημία αυτισμού» του προαναφερόμενου J.B. Handley – Γράφει ο αναισθησιολόγος του Ιατρικού Κέντρου της Οκλαχόμα Δρ Steven Lantier στο περιοδικό The Oclahoman:

         << Τίτλος κριτικής: Τα υποχρεωτικά εμβόλια είναι κακή ιατρική, κακή πολιτική

         Για όσους ενδιαφέρονται να ξεχωρίσουν το μύθο από την αλήθεια σχετικά με τα εμβόλια, θα συνιστούσα το νέο βιβλίο του J.B. Handley "Πώς να τερματίσουμε την επιδημία αυτισμού". Να μερικά σημεία από αυτό:

         Τα εμβόλια είναι, δίχως καμιά αμφιβολία, μια από τις αιτίες του αυτισμού. Απόδειξη; Υπάρχουν χιλιάδες τεκμηριωμένες περιπτώσεις εμβολίων να χορηγούνται τη μία ημέρα και παλινδρόμησης στον αυτισμό την επόμενη ημέρα. Το ίδιο ανοσοενισχυτικό αλουμινίου που περιέχεται σε πολλά σύγχρονα εμβόλια έχει βρεθεί σε αυτοψίες αυτιστικών ατόμων. Επίσης, το Δικαστήριο Εμβολίων των ΗΠΑ πιστεύει ότι τα εμβόλια προκαλούν νευρολογική βλάβη. Μέχρι σήμερα, το δικαστήριο έχει καταβάλει πάνω από 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις.
         Έχουμε επιδημία εμφάνισης χρόνιων ασθενειών στα παιδιά – βρίσκεται στο 54% και αυξάνεται. Οι περισσότερες από αυτές τις ασθένειες είναι εντερικές και αυτοάνοσες. Λοιπόν είναι απλά σύμπτωση ότι οι εμβολιασμοί έχουν σχεδιαστεί για να υπερδιεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα; Είναι επίσης σύμπτωση ότι αυτές είναι ακριβώς οι ίδιες αλλαγές που συμβαίνουν σε εργαστηριακά πειραματόζωα όταν τους εγχέονται εμβόλια;
         Η ιδέα της ανοσίας αγέλης δεν είναι πράγματι πολύ επιστημονική. Τα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης στις ΗΠΑ για την ηπατίτιδα Α (9%), την ηπατίτιδα Β (24,5%), τον πνευμονόκοκκο (20,4%) και τη γρίπη (43,2%) είναι πολλές φορές κάτω απ' το υποτιθέμενο όριο για να υπάρξει ανοσία αγέλης, ωστόσο δεν είχαμε εξάρσεις αυτών των ασθενειών εδώ και δεκαετίες. Στην πραγματικότητα, τα εμβόλια έχουν συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα. Όχι μόνο μπορεί να αρρωστήσουν τους ανθρώπους -και συχνά το κάνουν- , μα είναι επίσης καλά τεκμηριωμένο ότι ο ιός που περιέχεται στο εμβόλιο μπορεί να μεταφερθεί σε άλλα άτομα από τον εμβολιασμένο.

         Τελευταίο σημείο: Οι ιοί και τα βακτηρίδια ζουν σε μας ανά πάσα στιγμή. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών δεν είναι μόνο καλή, και αναγκαία για την ύπαρξή μας, αλλά οι συνεχείς μεταλλάξεις τους είναι ως επί το πλείστον προς το συμφέρον μας.
         Πολύ πρόσφατη έρευνα του Dr. Herbert Virgin (ενός διάσημου ιολόγου) δείχνει ότι όχι μόνο επικοινωνούν οι ιοί με τα βακτήρια, αλλά αμφότερα επικοινωνούν με τα γονίδια του ανθρώπου, για να μεταβάλουν τη γενετική τους έκφραση. Στην ουσία τα γονίδιά τους γίνονται μέρος των γονιδίων μας. Θα πρέπει να είναι αρκετά σαφές ότι εάν οι ιοί και τα βακτήρια είχαν δημιουργηθεί κυρίως για να μας σκοτώσουν, θα το είχαν επιτύχει μέχρι τώρα. Όσο περισσότερα μαθαίνω για τους ιούς, τόσο λιγότερο θέλω κάποιον γραφειοκράτη να επεμβαίνει στους δικούς μου.
         Οι άνθρωποι που ζητούν να εξαιρεθούν από τους εμβολιασμούς υποστηρίζονται καλά από τις επιστημονικές έρευνες. Σε αυτό το θέμα λέω: ας αποφασίσουν οι γονείς. Το να κάνεις τα εμβόλια υποχρεωτικά είναι κακή ιατρική και πολύ κακή πολιτική. >>
         περιοδικό The Oclahoman
         https://oklahoman.com/article/5617173/point-of-view-mandatory-vaccines-are-bad-medicine-bad-politics

------------------------


         Τα μέλη του Αμερικανικού Υπουργείου Υγείας (και συγκεκριμένα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων – CDC) κατέχουν 56 πατέντες στα εμβόλια. Δηλαδή τα εμβόλια είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση για αυτούς. Κι ωστόσο όλος ο κόσμος προσβλέπει σε αυτούς για αντικειμενική πληροφόρηση σχετικά με την ωφελιμότητα ή βλαπτικότητα των εμβολίων!
(από δικηγορική ιστοσελίδα)
         http://www.lawfirms.com/resources/environment/environment-health/cdc-members-own-more-50-patents-connected-vaccinations

------------------------

         «ΣΟΥΗΔΙΑ Υπήρξε μια φυσιολογική παγκόσμια επιδημία κοκίτη. Στη Σουηδία, 84% των παιδιών που έπαθαν κοκίτη ήταν εμβολιασμένα, λοιπόν η κυβέρνηση πήρε τις στατιστικές στα σοβαρά και σταμάτησε τον εμβολιασμό για κοκίτη. Μετά από δέκα χρόνια δεκαετής μελέτη στα ποσοστά του κοκίτη στον ανεμβολίαστο παιδικό πληθυσμό έδειξε πως δεν είχε υπάρξει νόσηση από κοκίτη σε ηλικία μικρότερη των έξι μηνών, όπου ο κοκίτης υποτίθεται πως είναι επικίνδυνος, και, στην πραγματικότητα, πολύ μικρή νόσηση σε ηλικία μικρότερη των δύο ετών. Αυτή είναι η ευπαθής ηλικιακή ομάδα. Έτσι, οι Σουηδοί πέτυχαν, χωρίς εμβολιασμό, αυτό που οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να επιτύχουν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ».
         «Στο επιστημονικό περιοδικό Νευρολογία, το 1982 ο William C. Torch, παιδιατρικός νευρολόγος, δημοσίευσε τη μελέτη «Εμβολιασμός διφθερίτιδας-κοκίτη-τετάνου (DPT): μια πιθανή αιτία του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS) ». Ο Torch εξέτασε πάνω από διακόσιες τυχαία επιλεγμένες περιπτώσεις αιφνίδιου βρεφικού θανάτου και, στα προκαταρκτικά στοιχεία, στις πρώτες 70 περιπτώσεις που μελετήθηκαν έδειξε ότι τα δύο τρίτα των βρεφών είχαν εμβολιαστεί εντός τριών εβδομάδων πριν από το θάνατο. Έδειξε επίσης πως υπήρχε συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των θανάτων και της χρονικής απόστασης από τον εμβολιασμό.»
         «Στo Περιοδικό των Μολυσματικών Ασθενειών, 1994, "Εμφάνιση βακτηριολογικά επιβεβαιωμένου κοκίτη σε συνάρτηση με την ηλικία, μεταξύ 1981 και 1991 - δέκα χρόνια παρακολούθησης". Η πλειονότητα των περιπτώσεων εμφανίστηκε στην πιο ευάλωτη ηλικιακή ομάδα κάτω από την ηλικία του ενός έτους στα πιο εμβολιασμένα παιδιά. Στην πραγματικότητα, η πλειονότητα των περιπτώσεων συνέβη εντός των πρώτων τεσσάρων μηνών. Το εμβόλιο προκαλεί κοκίτη. Πολλά παιδιά παθαίνουν κοκίτη από το εμβόλιο, αλλά, όταν είναι εμβολιασμένα, αυτός διαγιγνώσκεται ως "λαρυγγίτιδα"» .
         «Υπήρξε μια σταθερή πτωτική τάση στα ποσοστά νόσησης και θνησιμότητας από τον κοκίτη μεταξύ 1922 και 1978, και τότε, το 1978, υπήρξε ξαφνική άνοδος στα ποσοστά. Τι συνέβη το 1978; Γνωρίζετε ήδη. Έκαναν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Το 1978 ξεκίνησε μια εθνική πρωτοβουλία εμβολιασμού των παιδιών. Οι Πολιτείες θέσπισαν νομοθεσία που απαιτούσε απόδειξη εμβολιασμού για την είσοδο στο σχολείο στην ηλικία των πέντε και έξι ετών. Το εμβόλιο προκαλεί κοκίτη. Λοιπόν πού είναι το όφελος; Δεν υπάρχει όφελος. Βλέπω αυτούς τους αφελείς νεαρούς γονείς που προσπαθούν να κάνουν το καλύτερό τους και σκέφτονται: "Δεν θέλω το μωράκι μου να πάθει κοκίτη!" Τότε μην κοιτάζετε προς το εμβόλιο, καθότι το εμβόλιο δεν πρόκειται να εμποδίσει το παιδί σας να πάθει κοκίτη. Πρόκειται να δώσει στο παιδί σας κοκίτη. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσετε τον κοκίτη, ιδίως σε μικρά μωρά, είναι να σταματήσετε τον εμβολιασμό.»
         Πηγή αποσπασμάτων: βιβλίο του 1993 με τίτλο «Εμβολιασμός: 100 χρόνια ορθόδοξης έρευνας δείχνει ότι τα εμβόλια αντιπροσωπεύουν μια ιατρική επίθεση στο ανοσοποιητικό σύστημα» και συγγραφέα την Viera Scheibner.
         http://www.whale.to/vaccine/scheibner9.html
         Η Viera Scheibner είναι μια -συνταξιούχος τώρα- κύρια ερευνήτρια επιστήμονας με διδακτορικό στις φυσικές επιστήμες. Κατά τη διάρκεια της διακεκριμένης καριέρας της, εξέδωσε τρία βιβλία και 90 επιστημονικές εργασίες σε επιφανή επιστημονικά περιοδικά. Από τα μέσα της δεκαετίας του '80, έκανε εκτενή έρευνα στα εμβόλια και τους εμβολιασμούς. Η πρώτη της έρευνα ήταν στην περιοχή του Συνδρόμου Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου (SIDS). Δεν μελετούσε καν τους εμβολιασμούς, αλλά συνέβη να εκτεθεί στη σχέση θανάτων-εμβολιασμών, που την οδήγησαν σε πολύ βαθιά μελέτη της βιβλιογραφίας για τα εμβόλια στα ιατρικά περιοδικά. Το 1983 δημοσίευσε το βιβλίο της με τα ευρήματά της: "Εμβολιασμός: Η Ιατρική Επίθεση στο Ανοσοποιητικό Σύστημα". Συχνά εμφανίζεται ως εμπειρογνώμων σε δίκες που αφορούν άτομα τραυματισμένα από εμβόλια, παντού στον κόσμο.
         http://www.whale.to/vaccine/scheibner9.html
         Το 1986 παιδιατρικοί ερευνητές που μελετούσαν το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου (SIDS) πίστευαν ότι τα βρέφη πεθαίνουν λόγω ενός εγγενούς σφάλματος στο κέντρο ελέγχου της αναπνοής στον εγκέφαλο. Μεταξύ 1986-1990, η Δρ. Scheibner και ο σύζυγός της, ο Leif Karlsson, ένας Σουηδός βιοϊατρικός μηχανικός που ειδικευόταν στα συστήματα παρακολούθησης ασθενών, ανέπτυξαν το Cotwatch, μια συσκευή παρακολούθησης της αναπνοής των μωρών. Ο αισθητήρας του Cotwatch τοποθετείτο κάτω από το στρώμα. Δεν τοποθετούνταν αισθητήρες πάνω στο σώμα, και το μωρό είχε πλήρη ανεμπόδιστη κίνηση στην κούνια, ενώ η αναπνοή του παρακολουθείτο. Στις ηλεκτρονικές εκτυπώσεις των αναπνευστικών μοτίβων, ήταν προφανές ένα μοντέλο αναπνοής που προκαλούνταν από στρες και που επιδείκνυε εμποδισμένη αναπνοή κάποιες κρίσιμες μέρες που ακολουθούσαν μια συγκεκριμένη ημέρα. Η συγκεκριμένη ημέρα αποδείχτηκε ότι ήταν σχεδόν πάντα η ημέρα του εμβολιασμού. Η επακόλουθη μελέτη της των θανάτων των μωρών αποκάλυψαν το ίδιο μοτίβο. […]
         H Δρ Scheibner και ο σύζυγός της δεν ήταν έως τότε επικριτικοί προς τα εμβόλια, ούτε και γνώριζαν καν για τη διαμάχη σχετικά με αυτά. Σε αυτό το σημείο, οι παιδίατροι από το Κέντρο Διαχείρισης Βρεφικών Θανάτων σταμάτησαν να συστήνουν στους γονείς τη συσκευή της. Μέχρι τότε, η Δρ Scheibner ήταν, στην πραγματικότητα, υπέρ των εμβολίων. Τα αποτελέσματα των μελετών της για τους θανάτους στην κούνια την ώθησαν να ερευνήσει όλες τις πτυχές των εμβολιασμών και να αναζητήσει συστηματικά μέσω των ιατρικών βιβλιοθηκών και των ιατρικών περιοδικών άρθρα για τα εμβόλια. Το 1991 η Δρ Scheibner παρουσίασε μερικά από τα ευρήματά της στην παρακολούθηση της αναπνοής των μωρών μέσω της συσκευής της, στο δεύτερο συνέδριο για τους εμβολιασμούς στην Καμπέρα της Αυστραλίας
         Στην προσπάθειά της να ερευνήσει και να εκπαιδεύσει τον εαυτό της σχετικά με τα εμβόλια, εξέτασε και μελέτησε περισσότερες από 30.000 σελίδες δεδομένων δημοσιευμένων σε ιατρικά περιοδικά σχετικά με τους θανάτους στην κούνια (βρεφικούς θανάτους) μετά από εμβολιασμούς. Με βάση την εκτεταμένη βιβλιογραφική της έρευνα, η Dr. Scheibner δημοσίευσε το 1993 ένα βιβλίο 296 σελίδων με τίτλο "Εμβολιασμός: 100 χρόνια επιστημονικής έρευνας δείχνει ότι τα εμβόλια αποτελούν ιατρική επίθεση στο ανοσοποιητικό σύστημα" . Το βιβλίο έχει επίσης μεταφραστεί και δημοσιευτεί σε διάφορες γλώσσες σε όλο τον κόσμο, στη Γερμανία από το Hirthammer Verlag, στην Ολλανδία από το Lemniscast Publishers και στη Φιλανδία από το Kustantaja Lasse Vajaranta.
         Το βιβλίο "Εμβολιασμός" καταγράφει αυτά που είδε να έχουν δημοσιευτεί σχετικά με τα συστατικά που βρίσκονται στα εμβόλια, τις συνέπειες που παρατηρήθηκαν από την έγχυση αυτού του υλικού στο σώμα, στο ανοσοποιητικό, νευρολογικό και άλλα συστήματα και όργανα, την τεκμηριωμένη αποτυχία των εμβολίων στην αποτροπή των ασθενειών, και την τεκμηριωμένη [υπερ]ευαισθητοποίηση που προκαλούν [στο ανοσοποιητικό]. Το βιβλίο παρουσιάζει επίσης βιβλιογραφία που θεωρεί ότι δείχνει τα θετικά αποτελέσματα των σωστά διαχειρισμένων παιδικών ασθενειών, συγκεκριμένα της ιλαράς, της παρωτίτιδας, της ερυθράς, της ανεμοβλογιάς και του κοκίτη, στη διαμόρφωση και την ωρίμανση του ανοσοποιητικού συστήματος του παιδιού, μειώνοντας τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών όπως καρκίνο αργότερα στη ζωή.

         Μετά τη δημοσίευση του "Εμβολιασμού", συνέχισε τη μελέτη της, γράφοντας ένα δεύτερο βιβλίο, το "Προβλήματα Συμπεριφοράς στην Παιδική Ηλικία - η Σχέση τους με τον Εμβολιασμό", και δημοσίευσε δύο άρθρα στο Περιοδικό Αυστραλασιατικής Ακαδημίας Διατροφικής και Περιβαλλοντικής Ιατρικής (Journal of Australasian College of Nutritional & Environmental Medicine). Το ένα άρθρο αφορούσε το Σύνδρομο Ταρακουνημένου Μωρού [μια δικαιολογία για να συγκαλύψουν τους θανάτους που συνέβαιναν λόγω εμβολίων, ότι δήθεν τα μωρά τα σκότωναν οι γκουβερνάντες τους ή οι γονείς τους καθώς τα ταρακουνούσαν μέσα στα νεύρα τους], και το δεύτερο άρθρο αφορούσε την έρευνα που έκανε με το Cotwatch [τη συσκευή της που αυτόματα ειδοποιούσε τους γονείς όταν το μωρό τους σταματούσε να αναπνέει στην κούνια].

         Έχει προσκληθεί και μιλήσει σε συνέδρια, σε άλλους επαγγελματίες υγείας, σε δικηγόρους και σε γονείς σε πολλές χώρες. Έχει επίσης συντάξει Έκθεση Πραγματογνώμονα σε δικαστικές υποθέσεις τραυματισμών από εμβόλια και σε πάνω από 90 περιπτώσεις υποτιθέμενου "συνδρόμου ανατάραξης μωρού", παρουσιάζοντας το τι η ιατρική βιβλιογραφία τεκμηριώνει σχετικά με τους τραυματισμούς που προκαλούν τα εμβόλια, και οι οποίοι στη συνέχεια αποδίδονται στο ταρακούνημα του μωρού από τους οικείους του.
         http://www.whale.to/vaccines/viera_scheibner.html
         Η Dr. Scheibner αντιλαμβάνεται το καθήκον της ως αυτό της επαφής με τους παιδίατρους και άλλους γιατρούς και την αξιολόγηση της επιστημονικής έρευνας που ασχολείται με θέματα εμβολιασμού γενικά - και πιο ειδικά με τον μαζικό εμβολιασμό βρεφών και παιδιών. Έχει συγκεντρώσει ένα ισχυρό, ευρύ και αδιαμφισβήτητο όγκο επιστημονικών στοιχείων που τεκμηριώνει ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά στην πρόληψη ασθενειών, και έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει για διάφορους πραγματικούς κινδύνους από αυτά, συμπεριλαμβανομένων των εγκεφαλικών αιμορραγιών κι άλλων βλαβών καθώς και θανάτων. Οι βιολογικοί μηχανισμοί αυτών των βλαβών είναι κυρίως ανοσολογικοί και τοξικο-χημικοί. Η Dr. Scheibner έχει αναλύσει τα ιατρικά αρχεία και ευρήματα ιατρικών εξετάσεων σε μερικά μωρά που επηρεάστηκαν δυσμενώς ή σκοτώθηκαν από εμβολιασμό και έχει τεκμηριώσει τη ζημιά δίνοντας παραδείγματα περιπτώσεων που υπέστησαν ίδια βλάβη από εμβόλια όπως περιγράφονται στην ορθόδοξη ιατρική βιβλιογραφία.
         Ένα επιπρόσθετο σημαντικό θέμα της έρευνας της Dr. Scheibner περιλαμβάνει ανοσολογικούς και άλλους τραυματισμούς σε βρέφη που τραυματίστηκαν από φαρμακευτική αγωγή (αντιβιοτικά και αναλγητικά) και / ή τραυματίστηκαν στη διαδικασία της γέννας. Έχει τεκμηριώσει τη βλάβη (συμπεριλαμβανομένου του θανάτου) δίνοντας παραδείγματα περιπτώσεων ίδιου τραυματισμού ως συνέπεια ιατρογενών ανοσολογικών ή άλλων διαταραχών όπως περιγράφονται στην ιατρική βιβλιογραφία.
         http://www.whale.to/vaccines/viera_scheibner.html

------------------------
         Η ιστοσελίδα του γνωστού γιατρού Μέρκολα έχει μια λίστα με 28 μελέτες από όλο τον κόσμο που αναπαράγουν τα αποτελέσματα της αρχικής έρευνας του Γουέκφιλντ. Για καθεμιά περιλαμβάνεται σύνδεσμος για την ηλεκτρονική της ανάρτηση σε επιστημονικό περιοδικό.
         http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/04/10/wakefield- interview.aspx  

------------------------
         Εδώ βρίσκονται 200 βιντεοσκοπημένες ομιλίες του Δρα Άντριου Γουέκφιλντ για τα εμβόλια.
         https://www.youtube.com/watch?v=7ly17pRv2D4&list=PLkdwdpGvOhFh-fPgAlvVF-8hCYmo_Y1Er

------------------------
Σχεδόν 3 εκατομμύρια άνθρωποι στην Μεγάλη Βρετανία επηρεάζονται από τον αυτισμό, είτε ως ασθενείς είτε ως μέλη της οικογένειάς τους. Περίπου 700.000 έχουν αυτισμό.
         https://www.autism.org.uk/about/what-is/myths-facts-stats.aspx#
         Οι γνωστές περιπτώσεις αυτιστικών παιδιών στη Μεγάλη Βρετανία είναι το 1% του συνόλου των παιδιών, αλλά υπολογίζεται πως για κάθε τρεις γνωστές περιπτώσεις υπάρχουν δύο άγνωστες, οπότε ο αριθμός αυτός εκφράζει περίπου τα μισά πραγματικά περιστατικά.
         (σύνδεσμος)
         Τα λεφτά που χάνει κάθε χρόνο το Βρετανικό κράτος λόγω αυτισμού είναι 28 δισεκατομμύρια λίρες (423 δις δολάρια)
         https://childhealthsafety.wordpress.com/2010/06/30/vaccination-causes-autism-%E2%80%93-say-us-government-merck%E2%80%99s-director-of%C2%A0vaccines/
         Με αυτό τον τρόπο ολόκληρο το βρετανικό έθνος φτωχαίνει λόγω του αυτισμού, και το ίδιο ισχύει και για κάθε έθνος, όπως για το ελληνικό, όπου ένας στους 166 Έλληνες είναι αυτιστικός.
         https://childhealthsafety.wordpress.com/2010/06/30/vaccination-causes-autism-%E2%80%93-say-us-government-merck%E2%80%99s-director-of%C2%A0vaccines/

         Το αυτιστικό άτομο χρειάζεται έξοδα, αρχικά από τους γονείς του και το κράτος και μετά, όταν οι γονείς πεθάνουν, από το κράτος για όλη του τη ζωή. Χώρια από τη δική του απύθμενη δυστυχία, όλο το έθνος φτωχαίνει και κακομοιριάζεται λόγω της πρακτικής των παιδικών εμβολιασμών.
         Ό,τι όμως είναι απώλεια πόρων για το έθνος, είναι κέρδος για τις πολυεθνικές φαρμακευτικές.

         «Ο Δρ. Francis S. Collins, M.D., Ph.D. ο 16ος Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Υγείας των ΗΠΑ (ετήσιο κονδύλι 30 δισεκατομμύρια δολάρια) [διορισμένος από τον Ομπάμα το 2009] δήλωσε σε Επιτροπή του Κογκρέσου το 2006, όταν ήταν διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Έρευνας του Ανθρώπινου Γονιδιώματος: "Η πρόσφατη άνοδος στις χρόνιες ασθένειες όπως ο διαβήτης, το παιδικό άσθμα, η παχυσαρκία και ο αυτισμός δεν μπορούν να οφείλονται σε μεγάλες αλλαγές στο ανθρώπινο γονιδίωμα, καθώς οι αλλαγές αυτές χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να συμβούν. »
         https://childhealthsafety.wordpress.com/2010/06/30/vaccination-causes-autism-%E2%80%93-say-us-government-merck%E2%80%99s-director-of%C2%A0vaccines/

         Αντί να κατηγορούμε τα γονίδια των γονιών, θα κάναμε καλά να προσέξουμε τις εξωτερικές αλλαγές που έχουν φέρει τέτοια αύξηση στα ποσοστά των χρόνιων ασθενειών στα παιδιά.
         Επιστημονικές έρευνες καθώς και διηγήσεις αμέτρητων γονιών ενοχοποιούν σαφώς τα εμβόλια. Έτσι, τα παιδικά εμβόλια αναδεικνύονται ως βασικός παράγοντας οικονομικής και ψυχικής αφαίμαξης για το κάθε έθνος που, επηρεασμένο από την προπαγάνδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του CDC, ακολουθεί αυτή την πρακτική, πολλαπλασιάζοντας μάλιστα τον αριθμό των εμβολιασμών καθώς περνούν τα χρόνια.

------------------------
         Απάντηση του Αμερικανικού Υπουργείου Υγείας στην Σάρυλ Άτκινσον σχετικά με τις αποζημιώσεις του ομοσπονδιακού Δικαστηρίου Εμβολίων για τον αυτισμό:
         «Έχουμε αποζημιώσει περιπτώσεις στις οποίες τα παιδιά παρουσίαζαν εγκεφαλοπάθεια. Η εγκεφαλοπάθεια μπορεί να εξελιχθεί ιατρικά με τη μορφή διαφόρων συμπτωμάτων, περιλαμβανομένης της αυτιστικής συμπεριφοράς, του αυτισμού και των εγκεφαλικών σπασμών ».
         https://childhealthsafety.files.wordpress.com/2011/01/attkisson-cbs-hrsa-email-exchanges-autistic-conditions-vaccines.pdf
         Στη συνέχεια η απάντηση αναφέρει 611 περιπτώσεις για την εγκεφαλοπάθεια και 711 περιπτώσεις για χρόνιους εγκεφαλικούς σπασμούς (σύνολο 1322), παράλληλα σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην κλινική εικόνα των δύο κατηγοριών.
         Είναι γνωστό πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχουν οι γονείς να γίνει το αίτημά τους για αποζημίωση δεκτό από το λεγόμενο Δικαστήριο Εμβολίων, που είναι στην πραγματικότητα όχι κανονικό δικαστήριο, αλλά μια επιτροπή κρατικών λειτουργών που ακολουθεί δικούς της κανόνες, εκτός ψηφισμένου νομοθετικού πλαισίου.
------------------------


         Όταν μας λένε ότι ο αυτισμός συνέβη λόγω ανωμαλίας στο DNA των μιτοχονδρίων και δεν φταίει το εμβόλιο, ότι «είναι γενετικός», ποια είναι η αλήθεια; Μήπως η ανωμαλία στο DNA των μιτοχονδρίων προκαλείται εξαρχής από τα ίδια τα εμβόλια και δεν είναι κληρονομική;

         «Μιτοχονδριακές Διαταραχές: Είναι Κοινές ή Σπάνιες;»
         «Θα παρεκκλίνω σύντομα για να εξηγήσω τη "μιτοχονδριακή διαταραχή". Είναι μια ανωμαλία στο μεταβολισμό και, εάν ένα παιδί έχει μιτοχονδριακή διαταραχή, το επίπεδο της κυτταρικής του ενέργειας είναι χαμηλό και κινδυνεύει περισσότερο να σπρωχθεί από ένα εμβόλιο πέρα από τα άκρα και να δημιουργήσει δυσμενή αντίδραση, περιλαμβανομένου του αυτισμού. Ένα παιδί με μιτοχονδριακή διαταραχή διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο για ένα συμβάν ανοσοποιητικής διέγερσης μετά τον εμβολιασμό. Οι υποστηρικτές των εμβολίων θέλουν απελπισμένα να απεικονίσουν τις μιτοχονδριακές διαταραχές ως σπάνιες αλλά αυτό δεν ισχύει. Τα δεδομένα δείχνουν ότι μεταξύ 20 και 50 τοις εκατό των παιδιών με αυτισμό έχουν κάποιο είδος μιτοχονδριακής διαταραχής. Ακόμα χειρότερο, οι μιτοχονδριακές διαταραχές είναι μερικές φορές γενετικές αλλά μπορούν επίσης να προκληθούν από τις τοξίνες στο περιβάλλον. Λοιπόν ένα υγιές παιδί μπορεί να εμβολιαστεί με μερικά εμβόλια και να πάθει μιτοχονδριακή διαταραχή, και μετά από κάποιο διάστημα να εμβολιαστεί ξανά και να πάθει αυτισμό."
         Green Med Info, γνωστή ιστοσελίδα με πολύ ευρεία βάση δεδομένων σε επιστημονικές έρευνες στο θέμα της υγείας.
         http://www.greenmedinfo.com/blog/clear-legal-basis-vaccines-cause-autism         Γράφει ο βραβευμένος ερευνητής δημοσιογράφος David Kirby στην γνωστή εφημερίδα Χάφινγτον Ποστ σε άρθρο με τίτλο: "Η Επόμενη Μεγάλη Βόμβα του Αυτισμού: Βρίσκεται Ένα στα Πενήντα Παιδιά Δυνητικά σε Κίνδυνο;" :

         «Η ιατρική βιβλιογραφία είναι γεμάτη από μελέτες σχετικά με την υγεία των μιτοχονδρίων και τις δυσμενείς επιπτώσεις σε αυτά του υδραργύρου, του αλουμινίου [στατιστικά εμβολίων] και άλλων τοξινών. Ακόμη και τα φάρμακα για το AIDS όπως το ΑΖΤ και η κατανάλωση αλκοόλ πριν από τη γέννηση, μπορούν να βλάψουν τα μιτοχόνδρια και να επηρεάσουν την κυτταρική ενέργεια».

         «Έχει πλέον κατανοηθεί ότι η μιτοχονδριακή βλάβη παίζει ρόλο σε ένα ευρύ φάσμα φαινομενικά μη σχετιζόμενων διαταραχών όπως η σχιζοφρένεια, ο διαβήτης, η νόσος του Parkinson, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και η μη αλκοολική στεατοηπατίτιδα. Πρόσφατα έχει γίνει γνωστό ότι η ιατρογενής μιτοχονδριακή βλάβη εξηγεί πολλές ανεπιθύμητες επενέργειες των φαρμάκων. "- Δρ John Neustadt, MD και Δρ Steven Pieczenik, MD
         https://ppjg.me/2015/05/05/mitochondrial-collateral-damage-thanks-to-big-pharma-iatrogenic-drug-and-vaccine-induced-mitochondrial-disorders/

         Εκτός από τα εμβόλια, ποιοι άλλοι ιατρογενείς λόγοι μπορούν να βλάψουν τα μιτοχόνδρια;

         «Όλες οι κατηγορίες των ψυχοτρόπων φαρμάκων έχουν τεκμηριωθεί να βλάπτουν τα μιτοχόνδρια, όπως επίσης οι στατίνες, τα αναλγητικά όπως η ακεταμινοφαίνη, και πολλά άλλα.»
         - Δρ John Neustadt, MD και Δρ Steven Pieczenik, MD , δημοσιογραφικό περιοδικό PPJ Gazette       
         https://ppjg.me/2015/05/05/mitochondrial-collateral-damage-thanks-to-big-pharma-iatrogenic-drug-and-vaccine-induced-mitochondrial-disorders/

         Όμως το ότι «η ιατρική βιβλιογραφία είναι γεμάτη από μελέτες» δεν σημαίνει πως οι διάφοροι σύλλογοι και οργανώσεις προωθούν αυτή τη γνώση. Το τι ακριβώς συμβαίνει το εξηγεί εύγλωττα ο ιατρός Δρ Gary G. Kohls MD:

         «Πριν από μερικά χρόνια παρακολούθησα ένα συνέδριο που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Ηνωμένων Μιτοχονδριακών Νόσων (UMDF), μια οργάνωση που φαίνεται να συνδυάζει την υπεράσπιση ασθενών [(προώθηση συμφερόντων τους)] με την χρηματοδότηση σε ερευνητές μιτοχονδρίων.
         Το συνέδριο επικεντρωνόταν αποκλειστικά στις σπάνιες εκ γενετής/ κληρονομικές μορφές μιτοχονδριακών διαταραχών που αρχικά διαγιγνώσκονται στη βρεφική ηλικία και οι οποίες αποτελούν περίπου το 10-15% των περιπτώσεων των γνωστών μιτοχονδριακών διαταραχών.
         Τίποτα δεν αναφέρθηκε από τους παρουσιαστές για το 85-90% των μιτοχονδριακών διαταραχών, τις επίκτητες, οι οποίες φυσικά θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν η γνώση των αιτιών τους μεταδιδόταν σε εμάς τους γιατρούς και στους ασθενείς.
         Κατά τη διάρκεια των ερωταποκρίσεων, ένας ερευνητής μιτοχονδρίων στο κοινό σηκώθηκε και μίλησε για μια συνάδελφο του που είχε γράψει μια ακαδημαϊκή μελέτη που εντόπιζε 72 κοινώς συνταγογραφούμενα φάρμακα που αποτελούσαν δηλητήρια για τα μιτοχόνδρια. Ανέφερε δύο παραδείγματα, το Lipitor και το Zoloft της εταιρείας Pfizer. Η συγγραφέας δεν κατάφερνε να δημοσιεύσει το άρθρο της, και δεν το βρήκα έκτοτε να έχει δημοσιευτεί οπουδήποτε. Η δήλωση αυτή δεν σχολιάστηκε με οποιοδήποτε τρόπο από τον ειδικό του Ιδρύματος (UMDF) που συντόνιζε το συνέδριο και η συζήτηση επέστρεψε στις σπάνιες κληρονομικές μορφές της νόσου.
         Όντας εκ φύσης καχύποπτος για τους "ειδικούς" που μπορεί να έχουν επαγγελματικές ή οικονομικές συγκρούσεις συμφερόντων, η περιέργειά μου πυροδοτήθηκε. Λοιπόν μίλησα με τον ερευνητή που έθεσε το προφανώς ανεπιθύμητο ερώτημα. Μου έδωσε το email του, μα οι διάφορες προσπάθειές μου να επικοινωνήσω μαζί του μέσω email απέτυχαν να λάβουν κάποια απόκριση. Αργότερα ανακάλυψα ότι ο ερευνητής είχε κάποτε λάβει ερευνητικά κονδύλια από την Pfizer.
         Από εκείνο το ύποπτο επεισόδιο και στο εξής, έχω διατηρήσει ένα ενδιαφέρον για τις μιτοχονδριακές διαταραχές, και έχω βρει πολλά άρθρα στη βασική επιστημονική βιβλιογραφία που ασχολούνται με τα μιτοχονδριακά προβλήματα που προκαλούνται από φάρμακα και εμβόλια, κανένα από τα οποία δεν δημοσιεύεται ποτέ στα μέινστριμ ιατρικά περιοδικά, τουλάχιστον εκείνα που παίρνουν χρήματα για διαφήμιση από φαρμακευτικές εταιρείες.
         Είναι ενδιαφέρον ότι το Ίδρυμα (UMDF) έχει μια βολική πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας, που το εμποδίζει να αποκαλύψει ποιοι είναι οι χορηγοί του, παρόλο που πέντε εταιρείες φαρμάκων ή γενετικής (Reata, Transgenomic, Courtagen, Raptor και Stealth BioTherapeutics) εμφανίζουν σε αυτό τα λογότυπά τους. Μα καμιά συζήτηση για επίκτητες ή ιατρογενείς μιτοχονδριακές διαταραχές δεν μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του. Μπόρεσα να βρω μόνο μία δήλωση (στο http: //www.Mitoaction.org) σχετικά με τις μη κληρονομικές μιτοχονδριακές διαταραχές. Έλεγε ότι «Φάρμακα ή άλλες τοξικές ουσίες μπορεί να πυροδοτήσουν μιτοχονδριακή νόσο». Δεν παρείχε τίποτα περισσότερο ή συνδέσμους. Αντιλήφθηκα πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα, όπως πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας.

         Λοιπόν η παρούσα προειδοποιητική στήλη αφορά το πλήθος των κοινών ιατρογενών ασθενειών που μπορούν να προκληθούν από τα συνήθη συνταγογραφούμενα φάρμακα και / ή τα κοινώς εγχεόμενα συστατικά εμβολίων τα οποία κάνουν πολλούς από εμάς εξαιρετικά χαπακωμένους, υποσιτισμένους, περιβαλλοντικά τοξικούς και επίσης τόσο εμβολιασμένους. Εμείς οι Αμερικανοί (βρέφη, παιδιά, έφηβοι και ενήλικες) είμαστε μεταξύ των πιο άρρωστων, πιο χρόνια νοσούντων ανθρώπων στον ανεπτυγμένο κόσμο.
         Συμπεριλαμβάνω αποσπάσματα από μόλις τρία άρθρα μεταξύ πλήθους άρθρων δημοσιευμένων σε επιστημονικά περιοδικά (peer-reviewed), που προσπαθούν να πουν σε εμάς τους κλινικούς γιατρούς (και τους πιο ευαισθητοποιημένους ασθενείς μας) ότι υπάρχουν πολλές κοινές, προλαμβανόμενες διαταραχές για τις οποίες οι ιθύνοντες θέλουν να πιστέψουμε πως είτε φταίει ο ασθενής-θύμα («ντροπή σου») είτε απλά κληρονομούνται από τους ένοχους γονείς μας (και γι' αυτό δεν μπορούν ούτε να προληφθούν ούτε να ιαθούν).
         Πολλές από αυτές τις διαταραχές (βλ. λίστα πιο κάτω) προκαλούνται από συνταγογραφούμενα φάρμακα, εμβόλια και / ή άλλα τοξικά χημικά που δηλητηριάζουν τα μιτοχόνδρια στον εγκέφαλο, τα νεύρα, τους μυς και άλλα όργανα. Επομένως, μας πλήττουν ασθένειες που προλαμβάνονται και προκαλούνται από την ιατρική, ή τη φαρμακευτική βιομηχανία. Αμφότερες αυτές οι πραγματικότητες είναι ταμπού στη σημερινή εποχή του ελέγχου του νου (mind control) από τις Μεγάλες ισχυρές πολυεθνικές βιομηχανίες της Αμερικής που κινητοποιούνται από το κέρδος στο χώρο των φαρμάκων, των χημικών, της ιατρικής, των μίντια, της τροφής και της γεωργίας (BigPharma, BigChemical, BigMedicine, BigMedia, BigFood και BigAgribusiness). Αυτή η επικρατούσα ομάδα προτιμά την άγνοιά μας και καθεμιά από τους κλάδους της ξοδεύει απεριόριστα χρηματικά ποσά για να την εξασφαλίσει.
         Η απληστία αυτών των βιομηχανιών για να κερδίσουν μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, υψηλότερη τιμή μετοχών, μεγαλύτερα κέρδη, χαμηλότερους μισθούς και επιθετικότερη εκμαίευση πλούτου δεν γνωρίζει όρια, και τα προϊόντα τους, που καταπολεμούν την εγκεφαλική χημεία, καθιστούν την επιτυχία των στόχων τους πιο εύκολη.
         Η πρώτη παράθεση πιο κάτω αναφέρεται στα ενέσιμα, τοξικά ανοσοενισχυτικά αλουμινίου που έχουν προστεθεί σχεδόν σε όλα τα εμβόλια για βρέφη και ενήλικες τα τελευταία 70 χρόνια. Δεν υπάρχει ασφαλής δόση αλουμινίου ή υδραργύρου και κανένα τους δεν έχει οποιαδήποτε διατροφική αξία. (Το αλουμίνιο απορροφάται ελάχιστα όταν καταποθεί [0,5% απορρόφηση], αλλά απορροφάται 100% στην κυκλοφορία του αίματος όταν εγχυθεί με ένεση.) Το εμβολιαστικό πρόγραμμα που ορίζει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP ) εξασφαλίζει ότι συνολικά περίπου 5,000 μικρογραμμάρια του τοξικού για τα μιτοχόνδρια αλουμινίου θα εγχυθεί στο μέσο αμερικανό βρέφος μέχρι να γίνει 18 μηνών (στο διάστημα, παρεμπιπτόντως, που εμφανίζονται πολλές από τις υποτιθέμενες "κληρονομικές" μιτοχονδριακές ασθένειες)!
         Η δεύτερη παράθεση μιλά για το πόσο δηλητηριώδης είναι ο υδράργυρος στα μιτοχόνδρια που βρίσκονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο, στα νεύρα, στους μυς και στα κύτταρα του σώματος. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών έχουν δημοσιευτεί τουλάχιστον εκατό εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά (peer-reviewed), οι οποίες προειδοποιούν τους γιατρούς για τη νευροτοξικότητα του υδραργύρου, το δεύτερο πιο τοξικό μέταλλο γνωστό στον άνθρωπο (το πλουτώνιο είναι το πρώτο).
         Ο υδράργυρος, με τη μορφή της θειομερσάλης από την εταιρεία Eli Lilly & Company, βρίσκεται στα περισσότερα εμβόλια για βρέφη και ενήλικες επί αρκετές γενιές και μονάχα απομακρύνθηκε από κάποια -όχι όλα - από αυτά όταν η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής ζήτησε από τους κατασκευαστές εμβολίων να τον αφαιρέσουν από όλα τα εμβόλια επειδή πολλοί ανήσυχοι παιδίατροι είχαν δικαίως συμπεράνει ότι η ταχέως αυξανόμενη επιδημία του αυτισμού οφειλόταν, τουλάχιστον εν μέρει, στην κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των εμβολίων. Και είχαν δίκιο. Όμως το νευροτοξικό αλουμίνιο, που συχνά χορηγείται σε πολλαπλούς εμβολιασμούς ταυτόχρονα, παρέμεινε στο βαρύ πρόγραμμα εμβολιασμού [και αυξήθηκε, συν άλλα πράγματα που προστέθηκαν, όπως DNA από εκτρωμένα μωρά], και η επιδημία χρόνιων, αυτοάνοσων διαταραχών μεταξύ των εμβολιαζόμενων παιδιών συνεχίστηκε.
         Παρά ταύτα, οι φαρμακευτικές εταιρείες, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP) συνεχίζουν να συστήνουν ετήσιο εμβολιασμό γρίπης με αλουμίνιο και υδράργυρο για ανώριμα, ανοσολογικώς ευάλωτα, εγκεφαλικώς υπο-ανάπτυκτα βρέφη, ακόμη και ηλικίας μόλις έξι μηνών, και για τις έγκυες μητέρες τους! Τι θα μπορούσε άραγε να πάει στραβά; Πρέπει κανείς να αναρωτηθεί: Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει;
         Το τρίτο άρθρο, απ' το οποίο παραθέτω πιο κάτω, είναι ανασκόπηση ιατρικών μελετών στο θέμα της μιτοχονδριακής βλάβης και του ρόλου των φαρμάκων, των χημικών, των παρασιτοκτόνων, των μετάλλων, των συστατικών εμβολίων και άλλων μιτοχονδριακών δηλητηρίων που θέτουν το κάθε σωματικό μας κύτταρο σε αυξημένο κίνδυνο μόνιμης βλάβης. Έχει τίτλο "Βλάβες και Ασθένειες των Μιτοχονδρίων που Προκαλούνται από Φαρμακευτικές Ουσίες". Είναι ανησυχητικό πως δεν μπόρεσα να βρω καμιά ομάδα υπεράσπισης μιτοχονδριακών ασθενών που να δίνει συνδέσμους για αυτό ή για οποιαδήποτε άλλη από το πλήθος μελετών που συζητούν τις επίκτητες ή ιατρογενείς μιτοχονδριακές διαταραχές. Για δες...»
         https://ppjg.me/2015/05/05/mitochondrial-collateral-damage-thanks-to-big-pharma-iatrogenic-drug-and-vaccine-induced-mitochondrial-disorders/


         Άραγε γιατί δεν βρήκε ο Δρ Kohls καμιά τέτοια ομάδα –δήθεν «υπεράσπισης ασθενών» ("patient advocacy group") να πληροφορεί για τις έρευνες; Παραθέτω από ειδησεογραφικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του γνωστού αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού NBC.
         Τίτλος: "Οι ομάδες προώθησης συμφερόντων ασθενών λαμβάνουν εκατομμύρια από κατασκευαστές φαρμάκων. Το αποπληρώνουν κάπως;"

         «Οι φαρμακευτικές εταιρείες έδωσαν τουλάχιστον 116 εκατομμύρια δολάρια στις ομάδες υπεράσπισης ασθενών σε ένα και μόνο έτος, αποκαλύπτει μια καινούργια βάση δεδομένων που καταγράφει δώδεκα χιλιάδες δωρεές από μεγάλες φαρμακευτικές σε τέτοιες οργανώσεις.
         Παρόλο που αυτές οι ομάδες ασθενών αυξάνονται σε αριθμό και πολιτική επιρροή, η χρηματοδότησή τους και οι σχέσεις τους με τους κατασκευαστές φαρμάκων έχουν ελάχιστα κατανοηθεί. Σε αντίθεση με τα χρήματα προς γιατρούς και λομπίστες, οι εταιρείες δεν υποχρεούνται να δηλώσουν τις χρηματικές τους παροχές σε αυτές τις ομάδες.
         Η βάση δεδομένων που αποκαλείται "Συνταγή για την Εξουσία", δείχνει ότι οι δωρεές προς τις ομάδες υπεράσπισης ασθενών το 2015 – το πιο πρόσφατο έτος για το οποίο υπάρχουν διαθέσιμα τα έγγραφα που απαιτούνται από την Εφορία – είναι σημαντικά μεγαλύτερες από τα ποσά που οι εταιρείες δαπάνησαν σε ομάδες πίεσης (λόμπι) των νομοθετών. Οι 14 εταιρείες που έδωσαν 116 εκατομμύρια δολάρια σε ομάδες υπεράσπισης ασθενών ανέφεραν να έχουν δώσει περίπου 63 εκατομμύρια δολάρια σε άσκηση πολιτικής επιρροής στο Κογκρέσο το ίδιο έτος.
         Αν και η κύρια αποστολή τους είναι να εστιάζουν την προσοχή τους στις ανάγκες ασθενών με συγκεκριμένη νόσο - όπως αρθρίτιδα, καρδιοπάθεια ή διάφορους καρκίνους -, κάποιες ομάδες συμπληρώνουν αποτελεσματικά την πίεση που ασκούν οι λομπίστες, παρέχοντας ασθενείς για να καταθέσουν στο Κογκρέσο και οργανώνοντας γράψιμο επιστολών και εκστρατείες κοινωνικής δικτύωσης που είναι επωφελείς για τις φαρμακευτικές.
         Έξι φαρμακευτικές, όπως δείχνουν τα στοιχεία, κατέβαλαν ένα εκατομμύριο δολάρια ή περισσότερα σε μεμονωμένες ομάδες που αντιπροσωπεύουν ασθενείς που λαμβάνουν αγωγή βασισμένη στα φάρμακα των εταιρειών. Η συγκεκριμένη βάση δεδομένων εντοπίζει πάνω από 1.200 ομάδες ασθενών, και τεκμηριώνει τα χρήματα που δέχτηκαν οι 594 από αυτές.

         Οι οικονομικοί δεσμοί είναι προβληματικοί αν γίνουν αιτία έστω και μία ομάδα ασθενών να ενεργήσει με τρόπο που "δεν αντιπροσωπεύει πλήρως το ενδιαφέρον των μελών της", δήλωσε ο Matthew McCoy, καθηγητής ιατρικής δεοντολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας, ο οποίος συνέγραψε μια μελέτη το 2017 για την επιρροή και τη διαφάνεια των ομάδων υπεράσπισης ασθενών.
         Αξιοσημείωτα, τέτοιες ομάδες σιωπούν ή βραδυπορούν στη διαμαρτυρία για υψηλές ή κλιμακούμενες τιμές, πρωταρχικό μέλημα των ασθενών.
         "Όταν τόσο πολλές οργανώσεις ασθενών επηρεάζονται με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να μεταβάλει την όλη μας προσέγγιση στο θέμα της πολιτικής μας στην υγεία, αφαιρώντας την εστίαση από τα συμφέροντα των ασθενών και μετατοπίζοντάς την προς τα συμφέροντα της βιομηχανίας", δήλωσε ο McCoy. "Αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο για τους ασθενείς και τους φροντιστές αυτών που αντιπροσωπεύονται από τις συγκεκριμένες οργανώσεις, είναι πρόβλημα για όλους μας." […]

         Η βάση δεδομένων καταγράφει δωρεές των φαρμακευτικών σε ομάδες υπεράσπισης ασθενών, μεγάλες και μικρές. Οι παραλήπτες περιλαμβάνουν γνωστές ομάδες ασθενειών, όπως η Αμερικανική Ένωση Διαβήτη, με έσοδα εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, υψηλού προφίλ ιδρύματα όπως το Susan G. Komen (μια ομάδα ασθενών επικεντρωμένη στον καρκίνο του μαστού), και μικρότερες, λιγότερο γνωστές ομάδες, όπως το Πρόγραμμα Προστασίας των Πρεσβευτών, το οποίο επικεντρώνεται στον καρκίνο του πνεύμονα και την ηπατίτιδα Γ.
         Τα στοιχεία δείχνουν ότι 15 ομάδες υπεράσπισης ασθενών - με ετήσια έσοδα που ξεπερνούν τα 3,6 εκατομμύρια δολάρια - βασίστηκαν στις φαρμακευτικές εταιρείες για τουλάχιστον το 20% των εσόδων τους, και μερικές βασίζονται σε αυτές για περισσότερο από το ήμισυ των εσόδων τους. […]
         "Είναι σαφές ότι είναι ζωτικό να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια σε αυτό τον χώρο", δήλωσε η γερουσιαστής Claire McCaskill (D-Mo.), η οποία διερευνά τους δεσμούς μεταξύ ομάδων υπεράσπισης ασθενών και κατασκευαστών οπιοειδών και εξετάζει το ενδεχόμενο σχηματισμού νομοθεσίας για την παρακολούθηση της χρηματοδότησης. "Η συγκεκριμένη βάση δεδομένων είναι ένα βήμα μπροστά σε αυτή την προσπάθεια, αλλά χρειάζεται επίσης να δράσει [νομοθετικά] και το Κογκρέσο." […]
         Ορισμένες από τις ομάδες υπεράσπισης ασθενών που συνδέονται με τη βιομηχανία απηχούν τις επιδιώξεις της βιομηχανίας στις μιντιακές τους εκστρατείες και στις επιστολές, και δεν κάνουν σχεδόν τίποτα άλλο. Και στέλνουν ασθενείς, με την υποστήριξη των φαρμακευτικών, στις πρωτεύουσες Πολιτειών και στην Ουάσινγκτον για να υποστηρίξουν την χρηματοδότηση ερευνών. Κάποιες ομάδες στέλνουν στα μέλη τους ενημερώσεις για τα νεότερα φάρμακα και προϊόντα των φαρμακευτικών.»
         https://www.nbcnews.com/health/health-care/patient-advocacy-groups-take-millions-drugmakers-there-payback-n863486

         Λοιπόν διαβάζαμε τον Δρα Gary G. Kohls MD να λέει πως τα εμβόλια προκαλούν βλάβες στο γενετικό υλικό των μιτοχονδρίων, οι οποίες στη συνέχεια εκλαμβάνονται ως κληρονομικές από τους υποστηρικτές των εμβολίων. Έλεγε ότι υπάρχει πολλή βιβλιογραφία για τις επίκτητες, μη κληρονομικές βλάβες, που απαρτίζουν το 85-90% των μιτοχονδριακών διαταραχών και την πρόκληση αυτών από εμβόλια και φάρμακα. Έλεγε πως οι οργανώσεις υπεράσπισης ασθενών κρύβουν την ύπαρξη αυτής της βιβλιογραφίας από τους ανθρώπους τα συμφέροντα των οποίων υποτίθεται ότι εκπροσωπούν. Ο ίδιος δεν το αιτιολογεί, το γιατί την κρύβουν, μα παρέθεσα πληροφορίες που δείχνουν την οικονομική σύνδεση αυτών των ομάδων με τις φαρμακευτικές.
         Στη συνέχεια λοιπόν, ο Δρ Gary Kohls MD συνεχίζει δίνοντάς μας μια γεύση από τις έρευνες που δείχνουν την πρόκληση των μιτοχονδριακών βλαβών από τα εμβόλια. Παραθέτει την περίληψη (Abstract) του πρώτου άρθρου, από όπου το ακόλουθο κομμάτι:

         «Αν και το αλουμίνιο, γνωστή περιβαλλοντική τοξίνη, έχει εμπλακεί σε μια ποικιλία νευρολογικών διαταραχών, ο μοριακός μηχανισμός που προκαλεί αυτές τις παθολογικές καταστάσεις δεν είναι πλήρως κατανοητός. Στην παρούσα έκθεση, επιδεικνύουμε την ικανότητα του αλουμινίου να προκαλεί μιτοχονδριακή δυσλειτουργία [...]. Στο σύνολό τους, αυτά τα δεδομένα αποκαλύπτουν μία περίπλοκη σχέση μεταξύ του ενεργειακού μεταβολισμού (ΑΤΡ) και της δυσλειτουργίας των αστροκυττάρων και συντείνουν στη μοριακή κατανόηση της παθογένεσης στις νευρολογικές ασθένειες που προκαλούνται από αλουμίνιο.» [Σημείωση: Τα αστροκύτταρα είναι μέρος των νευρογλοιακών κυττάρων, που παρέχουν στήριξη και προστασία στους νευρώνες του εγκεφάλου. Λοιπόν όταν δυσλειτουργούν αυτά, δυσλειτουργεί ο εγκέφαλος.]

         Η περίληψη του δεύτερου άρθρου:

         «Η θειομερσάλη παράγει αιθυλυδράργυρο σε υδατικό διάλυμα και χρησιμοποιείται ευρέως ως συντηρητικό (βακτηριοκτόνο). Εξετάσαμε την τοξικολογία της θειομερσάλης σε φυσιολογικά ανθρώπινα αστροκύτταρα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργία των μιτοχονδρίων και στην παραγωγή συγκεκριμένων οξειδωτικών. Διαπιστώνουμε ότι ο αιθυλικός υδράργυρος όχι μόνο αναστέλλει τη μιτοχονδριακή αναπνοή, οδηγώντας σε μια πτώση του δυναμικού της μεμβράνης σε σταθερή κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα με αυτά τα φαινόμενα αυξάνει το σχηματισμό υπεροξειδίου, υπεροξειδίου του υδρογόνου και ρίζας υδροξυλίου μέσω της αντίδρασης Fenton / Haber-Weiss. Αυτά τα οξειδωτικά αυξάνουν τα επίπεδα των κυτταρικών αλδεϋδών / κετονών. Επιπλέον, διαπιστώνουμε πενταπλάσια αύξηση στον αριθμό των μιτοχονδριακών βάσεων DNA που έχουν υποστεί οξειδωτικές βλάβες, και αυξήσεις στον αριθμό των εγκοπών και σπασιμάτων στο μιτοχονδριακό DNA. Τα πολύ κατεστραμμένα μιτοχόνδρια χαρακτηρίζονται από πολύ χαμηλά δυναμικά μεμβράνης, αυξημένη παραγωγή υπεροξειδίου / υπεροξειδίου του υδρογόνου και εκτενώς κατεστραμμένο μιτοχονδριακό DNA και πρωτεΐνες. Αυτά τα μιτοχόνδρια φαίνονται να έχουν υποστεί μια αλλαγή διαπερατότητας – μια παρατήρηση υποστηριζόμενη από την πενταπλάσια αύξηση της δραστηριότητας της κασπάσης-3 που παρατηρήθηκε μετά τη λήψη της θειομερσάλης.»

         Η περίληψη του τρίτου άρθρου:

         «Από τη στιγμή που περιγράφηκε η πρώτη μιτοχονδριακή δυσλειτουργία τη δεκαετία του 1960, η ιατρική έχει προχωρήσει στην κατανόηση του ρόλου που διαδραματίζουν τα μιτοχόνδρια στην υγεία και την ασθένεια. Η βλάβη στα μιτοχόνδρια έχει πλέον κατανοηθεί να παίζει ρόλο στην παθογένεση ευρέος φάσματος φαινομενικά μη σχετιζόμενων διαταραχών όπως σχιζοφρένεια, διπολική νόσος, άνοια, Αλτσχάιμερ, επιληψία, ημικρανίες, εγκεφαλικά επεισόδια, νευροπαθητικό πόνο, Πάρκινσον, αταξία [σωματική αστάθεια λόγω δηλητηρίασης από βαρέα μέταλλα], παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο, καρδιομυοπάθεια, νόσο στεφανιαίας, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, ινομυαλγία, μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια, διαβήτη, ηπατίτιδα Γ και πρωτοπαθή χολική κίρρωση.
         Τα φάρμακα έχουν πλέον αναδειχθεί σε κύρια αιτία της βλάβης των μιτοχονδρίων, το οποίο μπορεί να εξηγήσει πολλές ανεπιθύμητες επιδράσεις τους.
         Όλες οι κατηγορίες ψυχοτρόπων φαρμάκων έχουν τεκμηριωθεί να βλάπτουν τα μιτοχόνδρια, όπως έχουν επίσης οι στατίνες, τα αναλγητικά όπως η ακεταμινοφαίνη, και πολλά άλλα. Ενώ στοχευμένες θεραπείες με θρεπτικά στοιχεία, που χρησιμοποιούν αντιοξειδωτικά ή πρόδρομες ουσίες τους (π.χ., Ν-ακετυλοκυστεΐνη [NAC]), υπόσχονται τη βελτίωση της λειτουργίας των μιτοχονδρίων, υπάρχουν μεγάλα κενά στη γνώση μας. [...] Αυτό το άρθρο ανασκοπεί τη βασική μας κατανόηση του τρόπου που τα μιτοχόνδρια λειτουργούν και του τρόπου που τα φάρμακα τα καταστρέφουν, με δυσμενείς συνέπειες που είναι ενίοτε θανατηφόρες.

         Τα πλήρη τρία άρθρα οι περιλήψεις (Abstracts) των οποίων παρατέθηκαν πιο πάνω, βρίσκονται αντίστοιχα δημοσιευμένα στην πλήρη τους μορφή, εδώ:

         Τίτλοι
         1) "Προκαλούμενος από αλουμίνιο ελαττωματικός μεταβολισμός των μιτοχονδρίων διαταράσσει την κυτταροσκελετική δυναμική σε ανθρώπινα αστροκύτταρα"
         http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jnr.21965/abstract

         2) " Ο αιθυλυδράργυρος που προέρχεται από τη θειομερσάλη είναι τοξικός στα μιτοχόνδρια των ανθρώπινων αστροκυττάρων· [εξετάζεται] ο πιθανός ρόλος των αντιδράσεων Fenton στην οξείδωση και σπάσιμο του μιτοχονδριακού DNA"
         http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3395253/

         3) " Βλάβες και Ασθένειες των Μιτοχονδρίων που Προκαλούνται από Φαρμακευτικές Ουσίες"
         http://psychrights.org/research/Digest/NLPs/DrugsCauseMitochondrialDamage.PDF


         Ακολουθούν σύντομες σχετικές πληροφορίες για τον γιατρό που έγραψε το παραπάνω κείμενο και παρουσίασε τις τρεις μελέτες για τη βλάβη του μιτοχονδριακού DNA από τα εμβόλια και άλλες φαρμακευτικές ουσίες:

         Ο Δρ Gary G. Kohls αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μινεσότα το 1968 και άρχισε να εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο St. Mary's Hospital στο Ντουλούθ. Για το μεγαλύτερο μέρος της σταδιοδρομίας του, ο Δρ. Kohls εργάστηκε στην περιοχή των Λιμνών Μπρέινερντ ως αγροτικός οικογενειακός ιατρός. Το 1984 του απονεμήθηκε ιατρική υποτροφία του Ιδρύματος Μπους, κατά την οποία πρωτοεμφάνισε ενδιαφέρον για τη μελέτη της Διαταραχής Μετατραυματικού Στρες (PTSD). Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο Δρ. Kohls εργάστηκε σε Περιφερειακό Θεραπευτικό Κέντρο ως γιατρός ψυχιατρικών ασθενών και αργότερα σε κλινική ψυχολογικών υπηρεσιών.
         Την τελευταία δεκαετία της καριέρας του άσκησε ολιστική φροντίδα ψυχικής υγείας. Σχεδόν όλοι οι ασθενείς του εμφάνιζαν ιατρογενή σύνδρομα (σχετιζόμενα με συνταγογραφούμενα φάρμακα) όπως αναφέρονται στο παραπάνω άρθρο. Εκ των υστέρων γίνεται φανερό πως οι ασθενείς αυτοί στην πραγματικότητα εμφάνιζαν ιατρογενή μιτοχονδριακά νοσήματα. Η πρακτική του συνίστατο κυρίως στην παροχή βοήθειας στους ασθενείς του μέσω της παροχής θρεπτικών για τον εγκέφαλο στοιχείων, ψυχο-εκπαιδευτικής ψυχοθεραπείας και της σταδιακής μείωσης ή εξάλειψης των ψυχοτρόπων φαρμάκων που τους αρρώσταιναν. […] Ο Δρ Kohls έχει διδάξει στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Μινεσότα στο Ντουλούθ μάθημα με τίτλο Η Επιστήμη και Ψυχολογία της Σύνδεσης του Νου με το Σώμα. Ήταν επίσης κεντρικός παράγοντας στο ξεκίνημα ενός παραρτήματος στο Ντουλούθ της διεθνούς ομάδας MindFreedom. [...]
         Το Δεκέμβριο του 2008, ο Δρ Kohls αποχώρησε από την κλινική ιατρική πρακτική του, αλλά συνεχίζει να κάνει διαλέξεις και σεμινάρια σε επαγγελματίες υγείας και στο ευρύ κοινό. Είναι συντάκτης του δημοφιλούς ηλεκτρονικού Newsletter Προληπτική Ψυχιατρική (PPEN) και γράφει μια εβδομαδιαία στήλη για το Reader Weekly, ένα περιοδικό εναλλακτικών ειδήσεων που εκδίδεται στο Ντουλούθ της Μινεσότα των Η.Π.Α. Πολλές από τις στήλες του Dr Kohls είναι αρχειοθετημένες στο                http://duluthreader.com/articles/categories/200_Duty_to_Warn

         Είναι πρώην μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Μελέτης Μετατραυματικού Στρες και τρέχον μέλος της Ολιστικής Ιατρικής Ένωσης, του Διεθνούς Κέντρου Μελέτης της Ψυχολογίας και της Ψυχιατρικής, της Διεθνούς Ψυχοϊστορικής Ένωσης και του MindFreedom International.
         (σύνδεσμος)

         Λοιπόν δεν ισχύει ότι όπου υπάρχει ανωμαλία στο DNA, ο λόγος είναι κληρονομικός. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι περιβαλλοντικός και έχουν ενοχοποιηθεί τα εμβόλια και τα φάρμακα, αν και αυτή η πληροφορία δεν είναι ό,τι θα ακούσετε από τις χρηματοδοτούμενες από τη βιομηχανία οργανώσεις.

         Αλλά ακόμα και στο 10-15% των περιπτώσεων όπου θεωρείται ότι υπάρχει κληρονομική γενετική μετάλλαξη στα μιτοχόνδρια, σημαίνει αυτό αναγκαστικά πως θα αρρωστήσεις; Από άρθρο στο Περιοδικό Παιδικής Νευρολογίας με τίτλο: "Μιτοχονδριακή Νόσος: Κλινικές Πτυχές, Μοριακοί Μηχανισμοί, Μεταγραφική Επιστήμη και Κλινικές Προοπτικές"

         «Η τέταρτη κατηγορία αναπτύσσεται με έναν κλασικό φαινότυπο και περιέχει μια γενετική μετάλλαξη στο DNA είτε του μιτοχονδρίου είτε του πυρήνα. Οι ίδιες οι μεταλλάξεις δεν αρκούν για να προκαλέσουν ασθένεια, αλλά επιδεινώνονται από ένα περιβαλλοντικό ερέθισμα για να οδηγήσουν σε νόσο. Η μετάλλαξη του μιτοχονδριακού DNA "1555G" μπορεί να προκαλέσει μειωμένη ακοή ή πλήρη απώλεια της ακοής σε πολλούς ασθενείς. Όταν ένας συγκεκριμένος ασθενής εκτίθεται σε υψηλά επίπεδα αμινογλυκοσίδης, ο κίνδυνος να χάσει την ακοή του αυξάνει δραματικά. Αυτό δείχνει απόλυτα πώς τόσο η φύση, με τη μορφή της γενετικής μετάλλαξης, όσο και το περιβάλλον, με τη μορφή της έκθεσης σε αμινογλυκοσίδη, απαιτούνται για να δημιουργηθεί παθολογία.»
         https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4550036/

         Και γιατί να πάρεις αμινογλυκοσίδη σε υψηλά επίπεδα, ή ακόμα και σε χαμηλά;

         Όταν η αμερικανική κυβέρνηση παραδέχτηκε δημόσια ότι η Χάνα Πόλινγκ είχε πάθει αυτισμό από εμβόλια, οι υποστηρικτές των εμβολίων έσπευσαν να ισχυριστούν πως θα τον είχε πάθει έτσι κι αλλιώς, και γι' αυτό δεν φταίνε τα εμβόλια. Φταίει η «μιτοχονδριακή της νόσος».
         Να όμως που, ακόμα και στη μεγάλη μειονότητα των περιπτώσεων (10-15%) όπου η νόσος είναι κληρονομική, η πιθανότητα να μετατραπεί σε κλινική πάθηση «αυξάνει δραματικά» με την αλλοπαθητική παρέμβαση.


------------------------

         Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής:          https://www.homeopathy.gr/homeopathy/articles_vaccines.html

------------------------
         Λίστα διαφόρων οργανώσεων και γνωστών γιατρών που επικρίνουν τους εμβολιασμούς, με λεπτομέρειες για αυτούς και συνδέσμους:
         http://www.nvic.org/resource-center/othersconcerned.aspx 
------------------------

         Η παρακάτω διεύθυνση έχει κάπου 900 βίντεο με γονείς που διηγούνται πώς τα παιδιά τους βλάφτηκαν από εμβόλια:
         https://www.youtube.com/results?search_query=%23hearthiswell+%23CDCwhistleblower&page=1 

------------------------
         (Το βρήκα κάπου στο ελληνικό διαδίκτυο)

         Δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου για μερικούς λόγους:
1. Τα συστατικά είναι προβληματικά.
2. Οι δυνητικές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι τρομακτικές. Διαβήτης, αρθρίτιδα, εγκεφαλικοί σπασμοί…
3. Η μείωση της θνησιμότητας στις αρρώστιες συνέβη ιστορικά προτού εμφανιστούν τα εμβόλια.
4. Προτιμώ το παιδί μου να πάθει ανεμοβλογιά ή ιλαρά και να αποκτήσει ισόβια ανοσία, παρά να λάβει ανοσία από εμβόλια, η οποία περνά.
5. Η ποιότητα της ανοσίας από εμβόλιο δεν συγκρίνεται με την ποιότητα της φυσικής ανοσοποίησης, ως προς την υγεία και αποτελεσματικότητα. Πολλά εμβολιασμένα άτομα παθαίνουν τις αρρώστιες έτσι κι αλλιώς. Στις μικρές "επιδημίες", που τόσο υπερβάλλονται από τα ΜΜΕ, μια που περιλαμβάνουν ελάχιστα άτομα, οι περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι.

------------------------
         Το παρακάτω άρθρο, παρά την εμβολιαστική του προπαγάνδα, παρέχει μια ιδέα για την κατάσταση στην Ελλάδα σχετικά με το ερώτημα: "είναι οι παιδικοί εμβολιασμοί υποχρεωτικοί στην Ελλάδα;"
         http://www.kathimerini.gr/928640/article/epikairothta/ellada/pieseis-paidiatrwn-gia-ypoxrewtiko-emvoliasmo-ma8htwn

------------------------
         Σχετικά με την υποχρεωτικότητα ή μη των εμβολίων στην Ελλάδα, η εφημερίδα Ανεξάρτητος Τύπος της Ηπείρου, σε άρθρο με τίτλο "Ποιός μίλησε για υποχρεωτικά εμβόλια;" , γράφει:
         «Η κοινή πεποίθηση μέχρι χθες τουλάχιστον, ήταν πως ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.
         Με χθεσινές του δηλώσεις στο ITV, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Τ. Νικολόπουλος, κληθείς να σχολιάσει το θέμα των εμβολιασμών στα προσφυγόπουλα, θέμα που έχει εγείρει αντιδράσεις, τόνισε, ότι κακώς γίνεται έτσι κι αλλιώς η συζήτηση και κακώς επικεντρώνεται στα προσφυγόπουλα, ο εμβολιασμός των οποίων είναι υποχρεωτικός καθώς πρόκειται για μετακινούμενο πληθυσμό και η ιατρική – προληπτική του αντιμετώπιση πρέπει να πληροί συγκεκριμένες – διαφορετικές συνθήκες.
         Το ίδιο όμως δεν ισχύει για όλα τα υπόλοιπα παιδιά, καθώς επικαλέστηκε δικαστική απόφαση μετά από προσφυγή το 2004, η οποία εκδόθηκε το 20097 σύμφωνα με την οποία ο εμβολιασμός όλων των παιδιών δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά συνιστώμενος.
         Ως εκ τούτου, οι γονείς που για τους δικούς τους λόγους, δεν επιθυμούν να ακολουθούν το πρόγραμμα των εμβολιασμών, δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε και πρόκειται να υποστούν κάποια κύρωση, όπως είναι η μη εγγραφή των παιδιών στο σχολείο!
         Την ισχύ της συγκεκριμένης απόφασης επιβεβαίωσε και ο διευθυντής υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου Γ. Νικόπουλος.
         Το ζήτημα όμως είναι, ότι αυτή η απόφαση αφενός δεν είναι γνωστή και αφετέρου θα πρέπει να κοινοποιηθεί, για πολλούς λόγους και κυρίως για να μην υπάρχει η απαίτηση από κανέναν σχολικό – εκπαιδευτικό φορέα και οργανισμό ώστε η εμβολιαστική κάλυψη να είναι προαπαιτούμενο για την εγγραφή των παιδιών.»
         http://www.anex.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6835:2017-02-07-17-40-32&catid=36:top-news

------------------------

         Γράφει ο Γιώργος Κατσώνης, ομοιοπαθητικός γιατρός:

         «Με βάση τα πιο πάνω και για να επανέλθουμε στο θέμα των εμβολίων, προκύπτει το πολύ σημαντικό ερώτημα: Tι συμβαίνει στο δυναμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και κατ’ επέκτασιν στη ζωτική δύναμη του ανθρώπινου οργανισμού, όταν εισχωρούν σε αυτόν ξένοι προς τον οργανισμό νοσηροί παράγοντες, όπως είναι τα εμβόλια; Ο Γιώργος Βυθούλκας γράφει στο βιβλίο του “Η επιστήμη της Ομοιοπαθητικής” : “Τα συμπεράσματα των ομοιοπαθητικών ερευνητών είναι ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων, ο εμβολιασμός διαταράσσει βαθιά την υγεία του ανθρώπου, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν χρόνιες αρρώστιες. Οποτεδήποτε γίνεται ένα εμβόλιο, υπάρχει η τάση να αλλάξει η ηλεκτρομαγνητική δονητική συχνότητα, κατά τον ίδιο τρόπο που αλλάζει από μια σοβαρή αρρώστια ή ένα αλλοπαθητικό φάρμακο” Αυτό καταγράφει ο Βυθούλκας αλλά αυτό είναι και καθημερινή εμπειρία των ομοιοπαθητικών γιατρών στο ιατρείο, κυρίως όταν εξετάζουν για πρώτη φορά μικρά παιδιά τριών-τεσσάρων χρόνων. Οι γονείς τα φέρνουν συνήθως στον ομοιοπαθητικό γιατρό μετά από πολύμηνες ταλαιπωρίες και πολύμηνη χρήση αντιβιοτικών και άλλων χημικών φαρμάκων. Τα κύρια προβλήματα σε αυτή την ηλικία είναι τα πολύ συχνά κρυολογήματα που επιπλέκονται με ωτίτιδες, βρογχίτιδες και άσθματα. Στη λήψη του ιστορικού διαπιστώνουμε σχεδόν πάντα, ότι τα προβλήματα του παιδιού άρχισαν μετά την εφαρμογή των εμβολίων και επιδεινώνονται με τις επαναληπτικές δόσεις των εμβολίων. Η ενεργειακή υπόσταση αυτών των παιδιών διαταράσσεται όταν εμβολιαστούν. Η ισορροπία που είχαν πριν από τα εμβόλια αντικαθίσταται με δυσαρμονία, που εκδηλώνεται με αρρώστια. Βεβαίως σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά θα πάνε στο γιατρό με κρυολογήματα και άσθματα. Οι βαρύτερες και βαθύτερες διαταραχές του βιοενεργειακού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του ανθρώπινου οργανισμού, θα δώσουν τους ασθενείς με τις χρόνιες ασθένειες που θα εμφανιστούν σε μεγαλύτερες ηλικίες.»
         «Η αντίδραση του οργανισμού είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι της απάντησης του οργανισμού στη νοσηρή επίδραση του εμβολίου. Υπάρχουν σύμφωνα με όσα γράφει ο Βυθούλκας, που επιβεβαιώνονται από την καθημερινή κλινική εμπειρία, τρεις πιθανοί τύποι αντίδρασης, που ο καθένας αντιπροσωπεύει διαφορετική ένταση απάντησης εκ μέρους του οργανισμού.
         1.Ήπια αντίδραση
         2. Έντονη αντίδραση με πυρετό και άλλα οργανικά συμπτώματα
         3. Πολύ έντονη αντίδραση, με επιπλοκές όπως εγκεφαλίτιδα, μηνιγγίτιδα, παράλυση κ.λπ.»

         Τις πολύ ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις του σχετικά με τους εμβολιασμούς, από την οπτική της κλινικής εμπειρίας καθώς και των ιστορικών γεγονότων, μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
         http://gkatsonis.blogspot.com/search/label/Εμβόλια

------------------------
         Περιλήψεις (abstracts) πολλών επιστημονικών ερευνών σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις των παιδικών εμβολίων στην υγεία, στην ιστοσελίδα γνωστού παιδιάτρου (στα αγγλικά).
         https://www.drpaulapproved.com/vaccines-measles-and-mmr.html
------------------------
         Πρωτοβουλία για τις Πολιτικές της Υγείας
         Κοινή Αναφορά από γιατρούς, ακαδημαϊκούς και άλλους ενδιαφερομένους προς την αυστραλιανή Κυβέρνηση σχετικά με την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής της σχετικά με τους εμβολιασμούς. Η Αναφορά παραθέτει επανειλημμένα βιοιατρικούς ερευνητές των εμβολίων που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λόγω των τραυματισμών που έχουν βρει πως τα εμβόλια προκαλούν στην υγεία. Σημαντικό σημείο της 14σέλιδης Αναφοράς είναι η περιγραφή της άλωσης των συμφερόντων του κοινού από τα συμφέροντα των φαρμακευτικών. (στα αγγλικά)
         (σύνδεσμος)
         Απόσπασμα:
         << Για τη σύνταξη αυτής της αναφοράς έχουν ανασκοπηθεί δεκάδες ακαδημαϊκές μελέτες και δημοσιογραφικά άρθρα, και το υλικό έχει συζητηθεί με ανοσιολόγους, γενετιστές, επιδημιολόγους και διάφορους άλλους επαγγελματίες της ιατρικής, καθώς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, δημοσιογράφους, εμπειρογνώμονες στη μείωση κινδύνου και δεοντολόγους, τοπικά και διεθνώς. Μπορεί να παρασχεθεί μεγάλη ποσότητα επικουρικών πληροφοριών, αν ζητηθεί. […]
         3. Το παρόν έγγραφο θα εξετάσει πώς η ιατρική βάση δεδομένων έχει σχεδόν ολοκληρωτικά υπονομευτεί από το φαρμακευτικό μάρκετινγκ, πώς η επιλεκτική δημοσίευση δεδομένων διαστρεβλώνει τα αποτελέσματα, και πώς αυτό χρησιμοποιείται για να παραπλανήσει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, την ιατρική κοινότητα και το ευρύ κοινό.
         4. Θα εξετάσει αποδεικτικά στοιχεία ότι ορισμένα εμβόλια και συστατικά τους εμπλέκονται σε νευρολογική βλάβη, αυτοάνοση δυσλειτουργία και άλλα αρνητικά αποτελέσματα στην υγεία.
         5. Θα υποστηρίξει ότι το αυστραλιανό μοντέλο ρύθμισης και παρακολούθησης απέχει πολύ από το να είναι επαρκές, και θέματα νομικής ευθύνης έχουν εν πολλοίς αγνοηθεί. Ορθές διαδικασίες ελαχιστοποίησης του κινδύνου έχουν αντιστραφεί, και έλλειψη διαφάνειας έχει εντοπιστεί σε βασικές περιοχές.
         6. Επίσης θα εξετάσει τη μεροληψία των μίντια γύρω από το ζήτημα, και τις τεχνικές που το φαρμακευτικό μάρκετινγκ και οι σύμμαχοί του χρησιμοποιούν για να καταστείλουν την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και την επιστήμη. Θα θίξει το φρικτό ιστορικό των φαρμακευτικών εταιρειών, που περιλαμβάνει πολλές περιπτώσεις απάτης, δωροδοκίας, εκφοβισμού και σκόπιμης αμέλειας.
         7. Το παρόν έγγραφο δεν σκοπεύει κατά κανένα τρόπο να είναι οριστικό, αλλά να επισκοπήσει εν συντομία την αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής, και να παρέχει μια επείγουσα επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο τα συμφέροντα των φαρμακευτικών λειτουργούν στη χώρα μας. […]
         Ο [διάσημος ιατρικός αναλυτής] Δρ Tom Jefferson της ανεξάρτητης Σύμπραξης Κοχρέιν έχει κάνει εκτενείς ανασκοπήσεις ορισμένων εμβολίων. Σύμφωνα με τα ευρήματά του, «το εμβόλιο της γρίπης, για παράδειγμα, δεν επέφερε καθόλου τα εξής αποτελέσματα: αποτροπή της γρίπης, της πνευμονίας ή του θανάτου από πνευμονία. Με άλλα λόγια, η πολιτική για τον αντιγριππικό εμβολιασμό δεν υποστηρίζεται από αποδεικτικά στοιχεία όταν αυτά συλλεχθούν συστηματικά, αξιολογηθούν κριτικά και συνδυαστούν ορθά.»
         Αντιτίθεται στην πόζα «εμπιστευτείτε μας, είμαστε ειδικοί», που υιοθετείται από πολλούς φορείς χάραξης πολιτικής. Δηλώνει ότι «κατά τη γνώμη μου, αυτή η στάση απευθύνεται ταιριαστά μόνο σε υπηρετάκια, όχι σε νοήμονες και υπεύθυνους επαγγελματίες της υγείας, τους οποίους οι φορείς προσπαθούν να εξαναγκάσουν να εμβολιαστούν». […]
         Συμπέρασμα: Η πολιτική εμβολιασμού στην Αυστραλία φαίνεται να καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από τα φαρμακευτικά συμφέροντα που ωθούν τις εκστρατείες "ενημέρωσης" για να επιτύχουν τους στόχους τους. Δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για να αναγνωριστεί η μόλυνση της βάσης ιατρικών δεδομένων από τις φαρμακευτικές εταιρείες, και ελάχιστη ώθηση για να μεταρρυθμιστεί ο τρόπος που ρυθμίζονται τα φαρμακευτικά προϊόντα ή για να καταγραφτούν πιο αυστηρά οι ανεπιθύμητες ενέργειες.

         [ Όπως λέει στη σελίδα 6, παραθέτοντας τον Peter Collignon, καθηγητή μολυσματικών ασθενειών στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας, «οι Αρχές δεν έχουν ένα κατάλληλο και προσιτό σύστημα καταγραφής ανεπιθύμητων ενεργειών». […] «Χρειαζόμαστε ένα καλύτερο σύστημα από την εθελοντική ειδοποίηση στην κρατική Υπηρεσία (TGA) ότι υπάρχει πρόβλημα», είπε. «Επειδή όταν αυτό είναι το σύστημα, υποτιμάς την έκταση του προβλήματος.»
         Ο Δρ Whitely υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξει υποχρεωτική αναφορά των ανεπιθύμητων ενεργειών. Χωρίς τα πραγματικά στοιχεία, μια ακριβής ανάλυση του κινδύνου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, και είμαστε ανίκανοι να δηλώσουμε εάν το τρέχον πρόγραμμα εμβολιασμών είναι στην πραγματικότητα ασφαλές ή εάν δημιουργεί πιο αρνητικά αποτελέσματα στην υγεία από εκείνα που στοχεύει να αποτρέψει. ]

         Έχουν παραβλεφθεί ορθές προσεγγίσεις μείωσης του κινδύνου και σε ορισμένες περιπτώσεις έχει υιοθετηθεί μια προεπιλεγμένη στάση εξοστρακισμού και συκοφάντησης των επικριτών των εμβολίων.
         Μια ισορροπημένη συζήτηση σχετικά με τον εμβολιασμό είναι πλέον πολύ δύσκολη λόγω των ακραίων θέσεων που παίρνουν τα μίντια και οι ομάδες «επίθεσης». Ένα περιβάλλον φόβου και εκφοβισμού τώρα ορίζει το ζήτημα, οδηγώντας στην επιδείνωση της δημόσιας υγείας.
         Στην προσέγγιση των θεμάτων εθνικής υγείας, καμία διαδικασία, προϊόν ή άτομο δεν πρέπει να θεωρείται «ιερή αγελάδα». Ο ανεξάρτητος έλεγχος όλων των ιατρικών προϊόντων και διαδικασιών πρέπει να αποτελεί τον κανόνα, και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, τα μίντια, οι ρυθμιστικές αρχές και οι καταναλωτές χρειάζεται να μονωθούν κατάλληλα από τα φαρμακευτικά συμφέροντα.
         Η Αυστραλία χρειάζεται επειγόντως μια συνολική αναθεώρηση της πολιτικής εμβολιασμού της. Η κυβέρνηση θα πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό ως προτεραιότητα πριν κινηθεί για να εξαναγκάσει στην πρόσληψη ακόμα περισσότερων φαρμακευτικών προϊόντων.»

------------------------
         Στην παρακάτω ιστοσελίδα διαβάζουμε εκατοντάδες επιστολές διαμαρτυρίας από Αυστραλούς γονείς στον Πρωθυπουργό της Δυτικής Αυστραλίας σχετικά με την προσπάθεια του να τους αναγκάσει να εμβολιάζουν τα παιδιά τους, αδιάφορος για τα προβλήματα υγείας που τα εμβόλια προκαλούν σε αυτά.
         https://avn.org.au/2019/08/wa-premier-tells-concerned-parents-to-bugger-off/
         (στα αγγλικά)
------------------------
         Το CDC (αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) έχει 52 πατέντες σε εμβόλια.
         http://www.lawfirms.com/resources/environment/environment-health/cdc-members-own-more-50-patents-connected-vaccinations)
         (αγγλική νομική ιστοσελίδα)

        
------------------------


         Ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο " Οι εμβολιασμοί υπό επιστημονική κρίση" από τον ομοιοπαθητικό γιατρό Σπύρο Κυβέλλο, Γενικό Γραμματέα Έρευνας Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής
         http://classical-homeopathy.gr/texts/vaccination.htm
------------------------

         Νομίζω πως την ακόλουθη δήλωση δεν θα την υπόγραφε κανένας παιδίατρος. Φυσικά, ακόμα κι αν την υπόγραφε, μετά δεν θα τιμούσε την υπογραφή του και δεν θα αναλάμβανε τις ψυχικές και οικονομικές συνέπειες του τραυματισμού των παιδιών:
"ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΤΟ"
         Το κείμενο αυτό σε βοηθά να αντιληφθείς πόσο ανεύθυνος είναι ο παιδίατρος για τις πράξεις του. Θα χαϊδέψει το παιδί σου και θα του μιλήσει γλυκά. Όμως τι θα κάνει αν το παιδί σου πάθει άσθμα από τον εμβολιασμό; Θα σου πουλήσει περισσότερες συναντήσεις, περισσότερη χημική "φροντίδα", περισσότερα χάδια και περισσότερη δυστυχία…
------------------------

         Οι ομοιοπαθητικοί παιδίατροι (και γενικά οι μη ακολουθούντες την αλλοπαθητική ιατρική) είναι πιο πιθανό να βοηθήσουν να μην εμβολιαστεί το παιδί. Οι γονείς πρέπει να ψάξουν μέχρι να βρουν τον κατάλληλο τέτοιο γιατρό. Μπορεί να μην τον βρουν με την πρώτη, ίσως με τη δεύτερη ή τρίτη. Αλλά αξίζει τον κόπο προκειμένου να διατηρήσουν την υγεία του παιδιού τους.


------------------------
         Στην ιστοσελίδα του SCRIBD, που είναι η γνωστότερη διαδικτυακή βιβλιοθήκη, βρίσκουμε στην ακόλουθη διεύθυνση 146 επιστημονικές έρευνες που υποστηρίζουν την αιτιακή σχέση εμβολιασμών-αυτισμού και άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας:
         146 Ερευνητικές Μελέτες που υποστηρίζουν τη Σχέση Εμβολιασμών/Αυτισμού
         https://www.scribd.com/doc/220807175/146-Research-Papers-Supporting-the-Vaccine-Autism-Link
         Στη δεύτερη στη σειρά, μια πρόσφατη μελέτη (2017) που συνέκρινε την υγεία εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων παιδιών, διαβάζουμε τα ακόλουθα:
         «Για να εξετάσουμε την πιθανότητα ο αριθμός των εμβολίων που έλαβαν τα παιδιά να σχετίζονται με τον κίνδυνο να πάθουν χρόνιες παθήσεις, συγκρίναμε ανεμβολίαστα, μερικώς εμβολιασμένα και εμβολιασμένα παιδιά. Η σύγκριση έδειξε πως ο αριθμός των μερικώς εμβολιασμένων παιδιών με χρόνιες παθήσεις ήταν ενδιάμεσος μεταξύ του αριθμού των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων. Όσο πιο εμβολιασμένο ήταν το παιδί, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να παρουσιάσει αλλεργική ρινίτιδα, υπερκινητικότητα με έλλειψη προσοχής (ΔΕΠΥ), έκζεμα, μαθησιακή αναπηρία και νευροαναπτυξιακές παθήσεις [όπως αυτισμό] στο σύνολό τους.»

------------------------
         Από τη δημοσιογραφική ιστοσελίδα PRNewswire:
https://www.prnewswire.com/news-releases/cdc-blocks-testimony-of-vaccine-whistleblower-says-world-mercury-project-300347376.html

         «Ο διευθυντής του CDC Τόμας Φρίντεν έστειλε μια επιστολή που εμποδίζει τον εσωτερικό καταγγέλτη του CDC, τον Dr. William Thompson, να καταθέσει σε δικαστική υπόθεση στο Τενεσί που αφορά ένα παιδί ηλικίας 16 ετών που ισχυρίζεται ότι ο αυτισμός του προκλήθηκε από εμβόλια.
         Οι δικηγόροι του αγοριού, ο Μπράιαν Σμιθ και ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, και οι δύο από την δικηγορική εταιρεία Morgan & Morgan, ζήτησαν να καταθέσει στο δικαστήριο ο Δρ Thompson για να εξηγήσει τις κατηγορίες του ότι το CDC χάλκευσε τα δεδομένα σε μια σειρά μελετών που δεν βρήκαν σχέση μεταξύ εμβολιασμών και αυτισμού. Ο Δρ. Thompson έχει δηλώσει δημόσια στον γερουσιαστή William Posey και σε άλλους ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στο Τμήμα Ασφάλειας Εμβολίων του CDC διατάχθηκαν να διαπράξουν επιστημονική απάτη, να καταστρέψουν στοιχεία και να αλλάξουν τα δεδομένα για να αποκρύψουν τη σχέση μεταξύ αυτισμού και εμβολίων.
         Ο William Acree, ο δικαστής της υπόθεσης στο Δικαστήριο του Τενεσί, διέταξε να παραταθεί η δίκη ώστε να μπορέσει να κληθεί ο Thompson για να καταθέσει. Σε μια πρόσφατη επιστολή του στο δικαστήριο, ο Δρ Φρίντεν αρνήθηκε το αίτημα να επιτρέψει στον Δρα Thompson να καταθέσει, δηλώνοντας ότι «η κατάθεση του Dr. Thompson δεν θα προωθούσε ουσιαστικά τους στόχους του CDC ή του Υπουργείου Υγείας». […]
         Σύμφωνα με τον Robert F. Kennedy, η κατάθεση του Dr. Thompson είναι νευραλγική: "Αυτό το αγόρι, και χιλιάδες άλλοι, έχασαν τις υποθέσεις τους στο Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης για Τραυματισμούς από Εμβολιασμούς (Δικαστήριο Εμβολίων) επειδή το CDC και το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπέβαλαν απατηλές μελέτες που αδικαιολόγητα αρνούνται τη σχέση εμβολίων-αυτισμού." Ο Smith εξήγησε ότι η άρνηση του Frieden ήταν μια απογοήτευση αλλά όχι μια έκπληξη, καθότι το αναπόφευκτο παρεπόμενο του ισχυρισμού του Δρα. Thompson είναι ότι το CDC χάλκευσε τα στοιχεία για να υπονομεύσει δικαστικές υποθέσεις για τον αυτισμό που διέταξε το Κογκρέσο δυνητικής αξίας ενός τρις δολαρίων σε αποζημιώσεις». Οι δικηγόροι υποσχέθηκαν να προσφύγουν αμέσως στο Ομοσπονδιακό Εφετείο σχετικά με την άρνηση του CDC να επιτρέψει την δικαστική κατάθεση».

         Συγκαλύπτονται τα στοιχεία; Ναι ή όχι; Πρόκειται για συνωμοσιολογία ή για πραγματικότητα;
         Πέστε μου εσείς.

         Ομοίως, υποτιτλισμένο ρεπορτάζ από τη διάσημη και βραβευμένη δημοσιογράφο Σέρυλ Άτκινσον, που αρχίζει έτσι:

         «Άτκινσον: Ένα ειδικό ομοσπονδιακό δικαστήριο για τα εμβόλια έχει καταβάλει δισεκατομμύρια για τραυματισμούς που συχνά καταλήγουν σε εγκεφαλική βλάβη ή ακόμα και σε θάνατο. Αλλά όχι για τη μορφή του εγκεφαλικού τραυματισμού που αποκαλούμε αυτισμό. Τώρα έχουμε εκπληκτικές καινούργιες πληροφορίες: ένας σεβαστός ιατρικός εμπειρογνώμονας που υποστήριζε τα εμβόλια και χρησιμοποιούταν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να απορριφθεί η σχέση εμβολιασμών-αυτισμού, λέει ότι τα εμβόλια μπορούν όντως τελικά να προκαλέσουν αυτισμό. Ισχυρίζεται ότι το είχε πει σε κυβερνητικούς αξιωματούχους από παλιά, αλλά το κράτησαν μυστικό. »
         Ας σημειωθεί πως το ειδικό αυτό ομοσπονδιακό «Δικαστήριο», που δεν είναι παρά φερέφωνο των συμφερόντων του Υπουργείου Υγείας (που έχει 52 πατέντες στα εμβόλια) και των φαρμακευτικών, και στο οποίο οι κανονικοί νόμοι δεν λειτουργούν, όπως στα πολιτικά δικαστήρια, μα απλά καθοδηγείται από το κράτος, έχει όντως κάνει αποζημιώσεις για τον αυτισμό αλλά έχει προσπαθήσει να τις κρατήσει κρυφές, εκβιάζοντας τις οικογένειες να το κρατήσουν μυστικό, όπως αποκαλύπτουν οι ίδιες αυτές οικογένειες οι αποζημιωμένες από το Δικαστήριο, στο ακόλουθο υποτιτλισμένο ρεπορτάζ:

         Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό, λέει το Δικαστήριο Εμβολίων
         https://youtu.be/ydCwcud1DGw 
         Περιγραφή: «Τηλεοπτική δημοσιογραφική εκπομπή που δείχνει οικογένειες που αποζημιώθηκαν κρυφά από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για αυτισμό που προκλήθηκε από εμβόλια, ενώ αυτή προσπαθούσε να κρατήσει τις αποζημιώσεις μυστικές, λόγω του "επίσημου" ισχυρισμού της κυβέρνησης πως τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό.»


------------------------         1) Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση παρουσιάζονται δειγματοληπτικά σε καλή ελληνική μετάφραση 12 έρευνες από ιατρικές πανεπιστημιακές κλινικές των ΗΠΑ που συνδέουν αιτιολογικά τα εμβόλια με το φάσμα του αυτισμού.
         "Εμβόλια και αυτισμός: Ναι, τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό!"
         http://mariosdimopoulos.com/emvolia/εμβόλια-και-αυτισμός-ναι-τα-εμβόλια-πρ/  (μετάφραση από τον γνωστό διατροφολόγο και αναλυτή επιστημονικών μελετών Μάριο Δημόπουλο)

         2) "Η Ιστορία της Φαρμακευτικής Απάτης των Εμβολίων – τα Εμβόλια έχουν Βασιστεί σε μια Φαρμακευτική Απάτη για Πάνω από Εκατό Χρόνια" (ελληνικό άρθρο από την βιοχημικό Μαριάνα Ευαγγέλου)
         https://fytro.wordpress.com/2012/09/04/η-ιστορια-τησ-φαρμακευτικησ-απατησ-τω/

         3) 22 ακόμα έρευνες που ενοχοποιούν τα εμβόλια παρουσιάζονται εδώ (στα αγγλικά)
         https://www.activistpost.com/2013/09/22-medical-studies-that-show-vaccines.html
         και (σε άσχημη μετάφραση) εδώ:
         https://katohika.gr/igia/22-erevnes-ta-emvolia-prokaloun-avtismo/

         4) Σχετικά με τον απατηλό τρόπο συγγραφής των υποστηρικτικών για τα εμβόλια μελετών από τα οργανωμένα συμφέροντα μιλά ο βιοχημικός Μπράιαν Χούκερ (ο οποίος παρουσιάζεται και στο βίντεο "Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια") στο παρακάτω άρθρο (σε μέτρια μετάφραση):
         https://fytro.wordpress.com/2014/05/28/αυτισμός-και-εμβόλια-η-τελευταία-και/
         Βάλτε "Οι DeStefano et al υποστηρίζουν" στο ψαχτήρι της σελίδας (Ctrl + F) και αρχίσετε να διαβάζετε από εκεί.


------------------------

         «Το προφανές παράδοξο είναι ότι καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού για ιλαρά [μέσω εμβολίου MMR] αυξάνονται σε υψηλά επίπεδα σε έναν πληθυσμό, η ιλαρά γίνεται ασθένεια των εμβολιασμένων ατόμων.»
από άρθρο των Poland & Jacobson (1994) με τίτλο "Η αδυναμία επίτευξης του στόχου της εξάλειψης της ιλαράς: το φαινομενικό παράδοξο να βλέπουμε ανοσοποιημένα άτομα να παθαίνουν ιλαρά" δημοσιευμένο στο ιατρικό περιοδικό Archives of Internal Medicine 154:1815-1820 , όπως παρατίθεται εδώ: https://greenmedinfo.us1.list-manage.com/track/click?u=7f494613c5ad4db1b93e647ad&id=e006b45017&e=b8c523feea

         Όπως δείχνει δημοσιευμένη έρευνα στο Περιοδικό Κλινικής Μικροβιολογίας, 38% των περιπτώσεων ιλαράς στην Αμερική δημιουργούνται από τα ίδια τα εμβόλια.
         https://www.naturalnews.com/2019-03-06-genetic-sequencing-science-breakthrough-just-proved-that-measles-outbreaks-are-caused-by-the-measles-vaccine.html        

.4">..br />


 

 

----------------------
---------------------------------