Υποτιτλισμοί των καλύτερων βίντεο του Youtube

 

 

Εξωγήινα εμφυτεύματα


Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες για τα εμφυτεύματα που αφαιρούνται χειρουργικά από άτομα που έχουν απαχθεί από εξωγήινους.
Αρχικά υπάρχει το κείμενο και κατόπιν τα βίντεο με τις εγχειρήσεις και συνεντεύξεις.
Το κείμενο το μετέφρασα από άρθρο που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα.


"Καινούργια μυστήρια από χειρούργο που αφαιρεί εξωγήινα εμφυτεύματα"


Ο χειρούργος Δρ Ρότζερ Ληρ (Dr. Roger Leir) έδωσε μια ομιλία μοιραζόμενος τις νέες του ανακαλύψεις, αφού αφαίρεσε συνολικά 16 μυστηριώδη εμφυτεύματα από διάφορους ασθενείς. Με τη βοήθεια πυρηνικών φυσικών και άλλων επιστημόνων, ο Leir έχει τώρα μια καλύτερη κατανόηση του τρόπου που αυτά τα εμφυτεύματα κατασκευάζονται, καθώς και της σύνθεσής τους, του σκοπού τους και της πιθανής τους προέλευσης. Από την αρχή ήδη οι ασθενείς του δεν γνώριζαν ότι είχαν στο σώμα τους εμφυτεύματα, ούτε είχαν οποιαδήποτε σημάδια εισαγωγής των εμφυτευμάτων στο σώμα, αλλά μπορεί να ανάπτυξαν συμπτώματα πόνου ή ανακάλυψαν τα εμφυτεύματα τυχαία ενώ έκαναν ακτινογραφίες για άσχετο λόγο.

Παρά τις ατέλειωτες ειρωνικές παρατηρήσεις που έχουν γίνει για το θέμα, η έρευνα του Δρα Leir έχει περάσει από τον έλεγχο των Εθνικών Εργαστηρίων τού Λος Άλαμος, του Τεχνικού Ινστιτούτου του Νέου Μεξικού, του Πανεπιστημίου του Τορόντο και του Πανεπιστημίου της Υόρκης, μεταξύ πολλών άλλων. Ο Leir υπερασπίζεται σθεναρά την έρευνα τη δική του και των συναδέλφων του.

Δεν είναι ο Leir που ψάχνει αυτούς τους ασθενείς. Έρχονται εκείνοι σε αυτόν και ο ίδιος δέχεται να δει μόνο όσους από αυτούς έχουν πρώτα επιτυχώς περάσει από προσεκτική αξιολόγηση.

Ο Leir άρχισε να εξηγεί την 15η χειρουργική του επέμβαση στον ασθενή John Smith. Καθώς αυτά τα αντικείμενα είναι τόσο μικρών διαστάσεων, ο Leir κάνει πρώτα ακτινογραφία και μαγνητική τομογραφία για να εντοπίσει όσο γίνεται καλύτερα την ακριβή τους θέση, πριν εγχειρήσει. Αντίθετα από πολλούς άλλους γιατρούς στα δίκτυα PRO/HMO, ο Leir πηγαίνει σε σπίτια ασθενών μα όχι για να εξετάσει τον ασθενή, αλλά τον χώρο όπου ζει – τους τοίχους, την αυλή και το γύρω χώρο. Ο Leir βρήκε παράξενες μαγνητικές ανωμαλίες σε μη αγώγιμα οργανικά υλικά. Για παράδειγμα, ξύλινα κουτάλια και ένα δέντρο αβοκάντο έδειξαν μαγνητικά σε ένα μαγνητόμετρο. Χρησιμοποιώντας ένα μαύρο φως, ο Leir και η ομάδα του βρήκαν επίσης φωσφωρίζοντα δακτυλικά αποτυπώματα στους τοίχους.

Άπαξ και ο Leir και η ομάδα του αρχίσουν τη διαδικασία για να αφαιρέσουν το αντικείμενο, βρίσκουν οικεία σημάδια τα οποία έχουν συναντήσει σε προηγούμενες εγχειρήσεις αυτού του είδους. Το αντικείμενο βρίσκεται εμπεδωμένο σε δέσμες αισθητηρίων νεύρων και δεν υπάρχει ανοσολογική αντίδραση προς αυτό [φλεγμονή], αντίθετα με ό,τι συμβαίνει όταν το σώμα απορρίπτει ένα εξωγενές αντικείμενο. Έχουν επίσης ανιχνευθεί να εκπέμπονται από το αντικείμενο ραδιοφωνικές συχνότητες στα 14.749 mhz και 17.686 ghz. Άπαξ και το αντικείμενο αφαιρεθεί, δεν τίθεται μέσα σε αλκοόλ, όπως κανονικά γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, αλλά σε φιαλίδιο που περιέχει τον ορό αίματος του ίδιου του ασθενή, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρηθούν αυτά τα αντικείμενα, τα οποία αλλιώς μπορεί να εξαφανιστούν τελείως.

Ο 16ος εγχειριζόμενος ήταν ο Ron Noel. Ο Ron πιστεύει ότι μπορεί να απήχθη από εξωγήινους όταν κατασκήνωνε, στην ηλικία των δέκα ετών. Όταν εξετάσθηκε υπό υπέρυθρο φως, η ομάδα του Leir σοκαρίστηκε βλέποντας ένα ορθογώνιο φωσφορίζον τατουάζ σε σχήμα V στο δέρμα τού Ron. Η ομάδα εξέτασε το εμφύτευμα που αφαίρεσε από τον Ron και πιστεύει ότι μοιάζει με νανοσωλήνες άνθρακα.

Οι νανοσωλήνες άνθρακα είναι το ισχυρότερο γνωστό υλικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατασκευαστικό υλικό στην ηλεκτρονική. Το υλικό που συνθέτει αυτά τα εμφυτεύματα τείνει να είναι ως επί το πλείστον ιχνοστοιχεία που είναι μεγίστως κοινά σε μετεωρίτες. Αυτά περιλαμβάνουν γάλλιο, γερμάνιο, παλλάδιο, ύτριο, ρόδιο και σπάνια ισότοπα.

Πριν το εμφύτευμα αφαιρεθεί, εξέπεμπε επίσης ριαδιοσυχνότητες. Αφού αφαιρέθηκε, δεν μπορούσε να κοπεί με οποιοδήποτε ιατρικό όργανο ή εργαλείο. Μόνο ένα ισχυρό λέιζερ μπόρεσε να το κόψει. Το υλικό που περιέβαλλε το εμφύτευμα είχε αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, καθώς περιείχε λαυρικό οξύ, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ανοσολογικών προς το αντικείμενο αντιδράσεων και μόλυνσης.

Με βάση αυτά τα υλικά και ισότοπα, ο πειραματικός πυρηνικός φυσικός Robert Koontz πιστεύει ότι όποιος έκανε αυτές τις εμφυτεύσεις θα μπορούσε να βρίσκεται πάνω από 80 εκατομμύρια έτη μπροστά από τον πολιτισμό μας, και ίσως σε απόσταση 300.000 ετών φωτός μακριά.

Κατά τη διάρκεια ερωταπαντήσεων, ο Roger ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη στην Βραζιλία, όπου γιατροί χειρουργούσαν το σπασμένο πόδι ενός εξωγήινου. Ο εξωγήινος είπε ότι αισθάνεται λύπη για εμάς. Εξήγησε πως ο λόγος είναι ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε τελείως αποκομμένοι από τον πνευματικό εαυτό μας.-----------------Επίσης, δύο από τα άτομα που εξέτασαν τα αντικείμενα που ο Leir έβγαλε και τα παρουσιάζουν (σε ραδιοφωνική συνέντευξη) ως εξωγήινα (εξωγήινα υλικά και εξωγήινη τεχνολογία που δεν υπάρχει ακόμα στη γη, με σκοπό τη λήψη και μετάδοση πληροφορίας ) είναι ο πυρηνικός φυσικός Robert John Koontz (διαβάστε αγγλικό άρθρο που παρουσιάζει τη δήλωσή του εδώ) και ο χημικός και ειδικός στην επιστήμη των υλικών (material scientist) Steve Colbern (διαβάστε αγγλικό άρθρο που παρουσιάζει τη δήλωσή του εδώ).Βίντεο

         

Εξωγήινοι εμφυτεύουν τσιπ σε ανθρώπους που απάγουν

Χειρουργική αφαίρεση τσιπ εμφυτευμένου από εξωγήινους. Στιγμιότυπα από την εγχείρηση.
Το βίντεο αυτό ανήκει στην εποχή των πρώτων εγχειρήσων.

2:54

Χειρουργική αφαίρεση εξωγήινων τσιπ

Ισχυρές αποδείξεις για την παρουσία εξωγήινων στη Γη, μέσα από τη χειρουργική αφαίρεση εξωγήινων αντικειμένων (τσιπ που είναι φτιαγμένα από εξωγήινα υλικά και που εκπέμπουν ραδισυχνότητες) από το σώμα.

5:39

Ένα βίντεο που αναφέρει κι αυτό τσιπ εμφυτευμένο από εξωγήινους και αναλυμένο στο εργαστήριο:

         

Ιταλίδα Αποβάλλει Εξωγήινο Έμβρυο

Εξωγήινοι απάγουν Ιταλίδα, την γονιμοποιούν και εμφυτεύουν τσιπ στον εγκέφαλό της.
Ένα σχετικό βίντεο μωρού που φαίνεται να είναι, από γενετικής άποψης, κάτι άλλο από άνθρωπος, είναι αυτό.

8:00