Υποτιτλισμοί των καλύτερων βίντεο του Youtube

 

 

Alex Collier

         

Παγκοσμιοποίηση και εξωγήινοι (1/18)

Ο Alex Collier, ο οποίος βρίσκεται σε τηλεπαθητική επαφή με την εξωγήινη φυλή των Ανδρομεδίων, μιλά για τα ακόλουθα θέματα, με βάση τις πληροφορίες που παίρνει από αυτούς: Γκρίζοι, Δρακονιανοί, Ομάδα του Ωρίωνα, η ατζέντα των προηγουμένων για τη Γη, ρόλος των Ανδρομεδίων, Πλειάδιοι, άλλες εξωγήινες φυλές και η σχέση τους με τη Γη, ανθρώπινη πνευματικότητα, ανθρώπινες θρησκείες, ταξική διαίρεση της κοινωνίας, γήινες κυβερνήσεις, Νέα Τάξη Πραγμάτων, εξέγερση ενάντια στο κατεστημένο, οικολογική ρύπανση, πολυεθνικές, αυτοματισμός της ζωής και καταναλωτισμός, η ιστορία του πλανήτη, εξωγήινες φυλές που έχουν αποικίσει τη Γη, 2012 και άνοδος σε υψηλότερη διάσταση, οι διάφορες διαστάσεις του σύμπαντος, η εξέλιξη της ζωής, μαύρες τρύπες, η Μεγάλη Έκρηξη, γενετικά πειράματα, υπόγειες εγκαταστάσεις, Area 51 και άλλες παρόμοιες περιοχές μυστικών πειραμάτων, η γήινη αποίκιση του Άρη, η σελήνη ως τεχνητός δορυφόρος, επαφή γήινων με εξωγήινους, θεάσεις ΑΤΙΑ στην Αμερική και κυβερνητική απόκρυψη αυτών, καταστρατήγηση του αμερικανικού συντάγματος, το αμερικανικό χρέος, η συνένωση της ανθρωπότητας, η αγάπη, η ανθρώπινη ευθύνη.
(Συνολική διάρκεια: 2 ώρες)

10:37

Τη συνέχεια του βίντεο μπορείτε να τη βρείτε εδώ.


 

Η είσοδος της Γης στο Γαλακτικό Πεδίο (2012)

Υποτίθεται ότι θα γίνει το 2012 και θα φέρει αλλαγές στη ζωή της Γης. O Alex Collier και ο David Wilcock μάς μεταφέρουν την αντίληψή τους για αυτό το γεγονός. Υποτιτλισμένα αποσπάσματα από τα εξής αγγλόφωνα βίντεο:
1) Alex Collier Earth Transformation Conference January 2010 part 6 of 9
2) 2012 Event Horizon: (1) Prophecies and Science of a Golden Age, by David Wilcock

11:00

Ανδρομέδιοι - μια εξωγήινη φυλή

Περιγραφή της φυλής των Ανδρομεδίων από κάποιον που έζησε μαζί τους.

11:00


Μπορούμε να εγκαταλείψουμε τα δόγματά μας;

Η θέση μας στο σύμπαν δεν είναι συμβατή με μεταφυσικά ούτε με υλιστικά δόγματα. Απόσπασμα από ομιλία τού Alex Collier στο Συνέδριο για το Μετασχηματισμό της Γης, που έλαβε χώρα στις 7 με 10 Μαϊου 2010 στη Χαβάη. Πρωτότυπος τίτλος: Alex Collier at the Earth Transformation Conference Hawaii January 7-10 2010

3:07


Τι θα κάνατε αν ξέρατε ότι σας μένουν δύο χρόνια ζωής;

Απόσπασμα από ομιλία του Alex Collier στο Συνέδριο για το Μετασχηματισμό της Γης, Ιαναουάριος 2010. Πρωτότυπος τίτλος: "Alex Collier Earth Transformation Conference January 2010 part 5 of 9"

3:21

Η επιστροφή στον αρχικό μας Οίκο

O Alex Collier μιλάει για την απειλή παγκόσμιου πολέμου, για τον ειρηνισμό, για μια πρόταση καθοδήγησης της Γης από το Συμβούλιο της Ανδρομέδας, για την ψυχρή σύντηξη και την ελεύθερη ενέργεια και για την είσοδο της ψυχής στον κόσμο του Χρόνου.
Απόσπασμα από τα βίντεο του Youtube:
Alex Collier Earth Transformation Conference January 2010 part 2 of 9 Alex Collier Earth Transformation Conference January 2010 part 3 of 9

3:07

Άλλα βίντεο του Alex Collier
(
μεταφρασμένα από τον χρήστη του Youtube: vasoula2908asteria )

         

Oμιλία του ALEX COLLIER το 2010

20:50

ALEX COLLIER 1 Ομιλία 2009

20:17

ALEX COLLIER 2 Ομιλία 2009

21:50

ALEX COLLIER 3 Ομιλία 2009

21:50